אסופת מילים

אסופת מילים

ערוצי האושר מתמלאים וחסרים כלבנה במילואה אני נזהרת בצעדי לאורך הואדי משהו לא מובן במסע הזה אתה אומר את כל המילים הנכונות ובכל זאת רעש לבן - ברקע נפרדתי מעצמי כפי שהכרתי אותי משילה את עורי הקודם לרגלי הערוץ האכזב זה לא נורא אם הרגל תדמם מעט מדרדר אקראי האדום יחיה את הדממה.

גדעון היחידי

New member
מנהל
ככה סתם. עברתי, ראיתי, תהיתי. מהם המילים הנכונות ? האם לשם אמירתן יש להיות חזאי לגרוס בגימגום את הזבל השיגרתי ? או לשתוק ולתת ללב ולעיניים לדבר.

!?

יש דבר כזה שנקרא חופש המשורר ישנו דמיון, מקצב, חריזה וכו' [ סליחה שאני מפרטת - אבל הייתי בטוחה שזה מובן מאליו]
ולא כל דבר שכותבים חובה לשייך אותו לחיים האמיתיים- אחרת אנה אנו באים...

odo13z

New member
הרעש הלבן....../images/Emo66.gif

ערוצי האושר להם ציפינו...... - בכיליון..... מתבררים לעת ערביים כסימני דיו חיוורים..... הוואדי.... אשר דומה היה..... - עמוק .... רחב , ונחל מיים בו שוצף... היה רק פס עקבות עגלת חציר חולפת אני אומר את המילים..... הנובטות בכאב...... בנשמתי הרעש הלבן......- הוא רק קול הספקות שלך..... אהובתי....

יערית 1

New member
המילים שעוד יבואו../images/Emo20.gif

המילים שעוד יבואו, יפזרו ענני ערפל יתעטפו בהרהורי לב בפסיעות ענוגות אדע את הדרך אליך.

שמים1

New member
מילים נרקמות

בעודך משלח מילים נרקמות אל פתחי מהווי אני חשה את ליבי פוצח במחול ערגות והעדנה שבי נשזרת בחוטי זהב אל ליבך. הייתי מבקשת לחבק אותך אל גופי להתפרקד בזרועותיך לאהוב אותך בעוצמה שלא תוכל להימדד באף ססמוגרף. ברוכה הבאה משגרת מחשבות לפורום שירה מעת לעט

למעלה