דורי 1981
Well-known member
הרוג אחד, שני אנוש, שישה פצועים ועוד שניים לכודים בתאונת דרכים בת"א - וואלה חדשות
הרוג אחד, שני אנוש, שישה פצועים ועוד שניים לכודים בתאונת דרכים בת"א - וואלה חדשות
שיא נפגעים בתאונות דרכים - כי יש את שרת התחבורה הגרועה ביותר שהיה בישראל![]()
הרוג אחד, שני אנוש, שישה פצועים ועוד שניים לכודים בתאונת דרכים בת"א - וואלה חדשותnews.walla.co.il
זאת התשובה למארבו בקשר לימנים שמתלבטים, הממשלה הזאת ימנית ככל שתהיה היא אדישה למצוקות של אזרחי ישראל ולצרכים של מדיניות פנים במשרדים כמו תחבורה, חינוך ובריאות.שיא נפגעים בתאונות דרכים - כי יש את שרת התחבורה הגרועה ביותר שהיה בישראל
![]()
יותר מ-13 אלף איש נפגעו בתאונות דרכים ב-2025 - נשבר שיא הרוגים של 20 שנה
עמותת אור ירוק מפרסמת את מניין הנפגעים וההרוגים בתאונות דרכים בשנת 2025. מהנתונים עולה כי מניין ההרוגים, 459, הוא הגבוה ביותר מזה 20 שנה| מדרג הערים המסוכנותwww.maariv.co.il
כשלונות שיא במערכת החינוך
כי יש את שר החינוך הגרוע ביותר בישראל
זה בגלל מכוניות ברמה נמוכה וסלולרי.שיא נפגעים בתאונות דרכים - כי יש את שרת התחבורה הגרועה ביותר שהיה בישראל
![]()
יותר מ-13 אלף איש נפגעו בתאונות דרכים ב-2025 - נשבר שיא הרוגים של 20 שנה
עמותת אור ירוק מפרסמת את מניין הנפגעים וההרוגים בתאונות דרכים בשנת 2025. מהנתונים עולה כי מניין ההרוגים, 459, הוא הגבוה ביותר מזה 20 שנה| מדרג הערים המסוכנותwww.maariv.co.il
כשלונות שיא במערכת החינוך
כי יש את שר החינוך הגרוע ביותר בישראל
הנוכל סגול השיער וגדול האוזניים![]()
הרוג אחד, שני אנוש, שישה פצועים ועוד שניים לכודים בתאונת דרכים בת"א - וואלה חדשותnews.walla.co.il
שיקבל שבץ מוחי, החרייאת. הוא וכל האפסים שתומכים בו.הנוכל סגול השיער וגדול האוזניים
הטריף את המדינה .
אני מקווה שאתה לא מצפה שאמסלם יקבל גם כן שבץ מוחי .שיקבל שבץ מוחי, החרייאת. הוא וכל האפסים שתומכים בו.
לו במקרה אין מוח.אני מקווה שאתה לא מצפה שאמסלם יקבל גם כן שבץ מוחי .
12 נקודותלו במקרה אין מוח.
רחמים על מי שחי במדינה שזאת ראייתו אותה.אסון של מדינה
לא אמרתי שהכל רע. אבל גם לא הכל טוב.רחמים על מי שחי במדינה שזאת ראייתו אותה.
שמע, אם זה מתואר כ"אסון", איך נאמר ואיך נצטדק, זה לא בדיוק תיאור של בס"ה "לא הכל טוב"לא אמרתי שהכל רע. אבל גם לא הכל טוב.
אני זוכר שנסעתי באוטובוס בת"א לפני שנים ותמיד זה נראה לי מאוד מסוכן,![]()
אני הייתי מונח בבר בקרבת מקום ופתאום כל הרחוב הוחשך![]()
לא נעים, אם תרצה תרחיב כאן או בפרטי. אתה בסדר עכשיו?אני הייתי מונח בבר בקרבת מקום ופתאום כל הרחוב הוחשך
אני בסדר, הייתי עם חבר, לא המתנו לראות משהו, פשוט המשכנו למקום אחרלא נעים, אם תרצה תרחיב כאן או בפרטי. אתה בסדר עכשיו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.