אסון כבד

מה הולך פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עכשיו גם חניכה... זה ממש מזעזע...
יהי דכרם ברוך

Meijen Shaggy

New member
לזכר נועה לפידות ../images/Emo16.gif

חברת שכב"ג בשבט "הדר" רעננה. יהי זכרה ברוך.

michal bubble

New member
כן...זה ממש עצוב!

הוא היה ממש בנאדם...פשוט טוב! עצוב,עצוב...אין לי מה לומר...אבל מי שהכיר אותו יודע שהוא יחסר לכולנו...תנוח במשכבך בשלום...לפחות את זה...ותשמור על עצמך...איפה שתהיה...ותחשוב עליי?כי אני אחשוב עלייך!לתמיד!

yuyu yop

New member
ראיתי שכתבת שיר עליו

איבדתי חבר...והוא אינו בין החיים... אך הוא עודנו איתי..פה,בלב...איפה שלא רואים רק יודעים שזה קיים ושתזכרי לעולם... הוא היה כה צעיר ומתוק אבל כעת לנצח הוא ישתוק... את פרצופו את רואה כל הזמן בשמיים ואז זולגת דמעה... או שתיים וכואב לך כי הוא כבר לא יהיה אבל מה זה לעזאזל ישנה? את לא יכולה לעשות כלום נכון?! אז תשתקי ותחזרי לישון! michal bubble

Alexis14

New member
ציטוטים מ´מעריב´.../images/Emo113.gif

"´משת"פ- יומך יגיע´, כתבו חבריו של בן 16 על קיר בית הספר. ההערכה היא כי חבריו חשדו בו כי מסר את שמותיהם במהלך חקירה במשטרה על שימוש בסמים. כשראה הנער את הגרפיטי מתנוסס בחצר בית הספר, יצא בסערה מהמקום ותלה עצמו בשבט הצופים בו היה חבר." ועוד משהו שיש בעיתון- "נערה בת 18 התאבדה בתלייה לאחר שנדרשה לשפר ציונייה. טרגדיה ביישוב בשרון: נערה בת 16 שמה אתמול קץ לחייה בתלייה בחורשה, לאחר ויכוח עם הוריה שביקשו ממנה לשפר את הישגיה בלימודים, בטענה כי היא משקיעה את כל כולה בתנועת הנוער שבה הייתה פעילה." בסוף הכתבה, השורה האחרונה- "חברותיה של הנערה, שסרבו אתמול להאמין כי שמה קץ לחייה, סיפרו כי היתה בעלת מודעות חברתית גבוהה ביותר ופעילה מאוד בשבט הצופים בו הייתה חברה."

וואי זה ממש אסון... ../images/Emo7.gif

ועוד שניהם ביחד... המדיריכם שלי אמרו לי משו על זה בפעולה היום... לחשוב על זה - זה פשוט נוראי... ואם נעה הזאת הייתה כ"כ פעילה... אני לא מבינה מה הבעייה של ההורים.. הם בטח ממש מאשימים את עצמם בז
יהי זכרם ברוך...

adiya-nahariya

New member
יהא זכרם ברוך

לא יכולה שלא לכאוב את הכאב ומקווה שלא נדע כולנו עוד אובדן בעתיד יהא זכרם ברוך

למעלה