אסון כבד

תקשיבו...

כמו שרובכם קראתם באתר של הצופים אנו מתבקשים לא לדון על נסיבות המקרה של שתי ההתאבדויות בהפרש קטן זה של חברי שכב"ג בתנועה הצופים. אני מבינה את הבקשה ובקשת גם ממכם למלות אותה. יהיה זכרם ברוך

yuyu yop

New member
זה עצוב שכל כך

הרבה מקרים כאלה קורים. בפעם השניה בחמש דקות (עצוב.) יהי זכרה ברוך.

אסון כבד

"אסון כבד ירד היום על שבט "מכבים", צופי נווה מונוסון, כאשר חבר שכב"ג נמצא בשבט ללא רוח חיים. תנועת הצופים מביעה צער ומחזקת את בני המשפחה וחניכי השבט." הודעה הנרשמה באתר הרשמי של תנועת הצופים. למישהו יש קצת פרטים? יהי זכרו ברוך

אמרו בחדשות...

שנער התאבד מנווה מונסון, אבל לא אמרו שהוא היה בשבט צופים. אמרו שהשטרה חקרה אותו בקשר למעורבות בסמים, וחברים שלו אמרו לתקשורת שהחקירה הייתה ממש קשה בשבילו. בנוסף לזה, אמרו שנערים אחרים לחצו עליו שהוא גילה למשורה שמות של נערים אחרים שהשתמשו בסמים.. מה שגורם לחץ חברתי.. יהיה זכרו ברוך

משתתף בצערכם

אני ממש מצטער לשמוע שנער בישראל החליט לקחת את חייו בנסיבות כל כך איומות של איומים על חייו. לא משנה כמה קשה לך בחיים לגמור אותם זה לא הפתרון! יהיה זכרו ברוך

אסון נוסף לצערי

חניכת שבט הצופים ברעננה החליטה היום לשים קץ לחייה בנסיבות לא ברורות עדיין יהיה זכרה ברוך!

אמא שלי

היא אחראית צוות חרום של השרות הפסיכולוגי ברעננה. אבל אני באמת לא יכול לפרט יותר בבקשה תגלו פרטים כי אני לא יודע הרבה יותר. יהיה זכרם של שני החניכים ברוך

למעלה