אסון הצונאמי

אסון הצונאמי

מעניין שאפחד לא כתב על זה עדיין... מה דעתכם בנושא? מה על מדינת ישראל לעשות? כמה מילות הזדעזעות?? הנה המקום שלכם לבטא את עצמכם!!

mishmishi

New member
איך אפשר לבטא את עצמנו?

זה אסון ברמה כל כך לא נורמאלית שקשה לנו להבין כמה שזה נורא! ת'כלס אין מה לעשות.... המדינה לא ממש עושה את כל מה שהי איכולה והרבה מאד שראלים כבר נמצאו..... אנחנו פשוט אגואיסטים אם תשאלו אותי...

המדינה הציעה לאחת המדינות [לא זוכרת

למי] משלחת והמדינה שנפגעה סירבה לקבל משלחת ורצתה רק תרופות וכאלה. בכל מקרה כמה תמונות וקישור לפורום של האסון בתפוז.

נ ו ם

New member
וואו.

ובקשר למשלחת - ידיד שלי חובש קרבי והיה אמור ליסוע למשלחת ובסוף באמת התנגדו לה בגלל האופי הצבאי שלה. אבל מדינת ישראל היתה יכולה (והיא עשתה גם את זה) להוציא משלחות בעלות אופי לא צבאי שאותן כן איפשרו.

נ ו ם

New member
כנראה. ככה אמרו בחדשות.

אה ותקשיבי הוא אמר שהוא יחשוב על זה ואם הוא יחליט שהוא לא מתבייש אז הוא יקח ממני את המספר. מעאפן אבל לא נורא.

נ ו ם

New member
מה חמוד מה?

נמאס לי מהבנים הביישנים האלה! מה זה צריך להיות? נותנים לך תיקח!

מסכימה איתך לגמרי

בכלל, מדינות העולם כמעט לא מראות אכפתיות! המדינות הפגועות זקוקות לעזרה כספית, ובדיוק בזמן שיש למעצמות כמו בריטניה, צרפת ובעיקר ארה"ב לעזור ולהשקיע כספים, משקעים ומאמצים בזרעים שבאמת יניבו פירות ויראו תוצאות ולא רק יעזרו להפריח את חשדות הכור האטומי בעיראק... אבל הם החליטו להשקיע ממש קצת כסף. כאילו, המון כסף (35 מליון דולר מארה"ב), אבל יחסית לכסף שהמדינות הפגועות זקוקות להן זה כלום. (15 מיליארד דולר!) זה לא נראה לך כמו תמונות מסרט? זה לא מתחבר לי למציאות...

למעלה