אסון בחלום

אור_30

Active member
היי,
שניהם נחלמו ממש אתמול בלילה. (אסון + על סבתא, אפתח שרשור חדש)
קמתי בתהרגשות מטורפת עוד מהאנרגיות של הכנס וההופעה שלי שם
זה היה מטורף
אנשים בכו צחקו הכל יחד, נגשו אליי, פרגנו. מאוד מרוצה
הרעידות נעלמו (קורה לי לפעמים מול קהל)
זרם ברמות, עשיתי ריצה לפני ועלה פלאשבק והבנתי משהו מהילדות, הקול של אמא עדיין מהדהד במערכת וזה לפעמים נשמע שאני על מהירות כפול 2.
"נו כבר, אדיששה כמו אבא שלך, כמה זמן,ב"ת נסבלת" וכו'..
צילמו אותי, ראיתי בסרטון שחסר לי רוך, המילים מאוד חדות. אבל מחבקת את החלק ואומרת לו תודה שעזר לי לשרוד גדילה בבית רעיל, ומשתחררת לאט ובהדרגה
החלומות מטורפים בעיניי
התעוררתי שעה לפני השעון!!!! הייתי מופצצת אנרגיות
חיבור עצמי מטורף, מה שהיה שם אתמול בכנס מטורף, עוד מעכלת לאט לאט... מתאוששת
סגרתי מעגל. בכנס 1 הייתי עם האקסית הרעילה "אמא" שלקחה אותי, כולי הייתי מכווצת מפוחדת. הזתכלתי על ה"במה, והפללתי להיות שם בכנס הבא. הפעם באתי לבד, עם עצמי!!!!!! והופעתי ותרמתי את חלקי והיה לי המון מה להגיד

החלום
חלמתי שמסביב לבית שהייתי (לא מכירה את הבית) תקפו מלמעלה
זוכרת מלא עשן
ריססו את האיזור שלנו
אמרתי "יופי זה שם ולא לידנו"
ואז זה כן היה, הגיע גם אלינו (לא יודעת מי היה איתי)
לדעתי שרדנו, מי שהיה איתי.. אבל הרוב "כאילו" נהרס
כי בסוף זה כן היה סבבה, חזר לקדמותו. נהרס והצבע השתנה ללבן (כמו אטום) ואז הכל חזר
פחד גדול הרגשתי
ואז זכורים לי 2 ידידים איכשהו, פתאום ראיתי אותו ברחוב. שאלתי אותם אם הם יודעים מה קרה, הם בכלל היו עסוקים בלבוש שלהם
ואז גבר אחד ברחוב בדיוק יצא מהרכב "להילחם" במי שירה מלמעלה ומה שעשו באזור שלנו

תוספת לחלום: הידידים מאוד שטחיים בעיניי והתרחקנו. אני בתקופת שיפוצים חריפה של הזהות שלי.
נהנית מהלבד שלי מאוד במקום להתעקש בכוח על המון אנשיםרעילים שבכלל לא מתאימים לי ומעכבים אותי מגדילה

אלישבע777

Well-known member
שלום אור,

הרקע שנתת בהתחלה, מראה על שינויים מאוד חיוביים בחייך והכנס הנפלא, העצים אותך והכניס בך אנרגיה בלתי נדלית. החלום כנראה משקף את השינויים החיוביים הללו, לעומת מה שהיה בעבר ובילדות. החלום מבולבל בזמנים ובאירועים. לא בטוחה שהבנתי אותו. על כן, ניסיתי נסח אותו באופן מסודר והגיוני - כהבנתי ולפרש את חלום האסון, שבעצם לא היה כזה אסון.

הפתיחה מתחילה ישר בום טראח! כמו סצנה מסרט מלחמה!!

על יד איזה בית ברחוב בו עברת (עם עוד אנשים) - ראית שיורים מלמעלה. ריססו [בכדורים] את האזור והוא התמלא עשן. אבל את לא ברחת!! את מתנחמת שזה רק בקרבת מקום ולא במקום בו את עומדת. היום את יותר אמיצה ויותר עמידה ויכולה לעמוד במצבים קשים מאוד למראה, כשהם קצת רחוקים ממך.

בהמשך קורים כמה דברים נוספים:

• הבלגאן והיריות הגיעו עד אליכם והרחוב נהרס.
  • בעוד איש אחד יצא מרכבו להילחם ביורים מלמעלה, שני ידידים שלך שעברו ברחוב בעת ההתקפה עליו, היו עסוקים בלבושם (!) או איך שהם נראים, ולא בסצנה המטורפת שהתרחשה שם!! הם אפילו לא טרחו לענות לך לשאלתך.
המצב המסוכן ברחוב הגיע עד אליך - והוא אומנם מפחיד, אבל לא קרה לך (לכם) כלום! אבל גם עכשו את לא בורחת. את מתבוננת על האירועים הללו מהצד ואפילו מנסה לבין מה קורה כאן ולמה (שואלת את הידידים האדישים). את מנסה לברר מה קרה בכל השנים שהיית חשופה לאש, ליריות או יותר נכון לירידות או ליריקות , חשופה לבוז וללעג שפצעו אותך – אבל היום - זה לא קורה יותר. גם אש צולבת מלמעלה, יריות ועשן – אינם פוגעים בך ואפילו אינם פוגעים באנשים הקרובים לך! את חסינת כדורים! מחוסנת מפגיעות של אנשים רעים (רעילים).

את לא צריכה להשיב אש יותר ולהתגונן . אחרים (= האיש שיצא מהאוטו להילחם ) כבר עושים את זה בשבילך (החברה, המפרגנים בכנס, הקולגות בעבודה?)

בסוף ... מה שקורה זה... סבבה..!! הרחוב ההרוס חזר לקדמותו וחזר להיות לבן. הסוף טוב! הפי אנד. סרט המלחמה נגמר בשלום. הסיוט הסתיים. הסוף לבן ולא שחור, ההריסות חזרו לקדמותן.

הסוף מסמל את השיקום שלך בחיים. את מתרפאת מהצלקות, מההריסות ומשתקמת. זה קורה כאילו מעצמו. הקוסמוס מרפא אותך! הקוסמוס נוסך בך אומץ לעמוד במקומך ולא לברוח למרות הפחד. ואת גם מתעלמת מאנשים אדישים שעסוקים רק בעצמם ( בחלום הידידים מתעניינים בבגדיהם ) ואינם קשובים לסביבה ואינם נוקפים אצבע כדי לעזור לאחרים. כיום את יודעת לבחור את הידידים שלך! אלה שפעם בחרת, לא התאימו.

אני מקווה שהשכתוב שלי והפרוש מתאימים לך. אם לא – תכתבי את הפרוש שלך. עם התובנות המופלאות שלך – את בהחלט יכולה!

אור_30

Active member
תודה רבה
השכתוב לא מדויק, אבל הפירוש מעולה.
מאוד נכון- יותר אמיצה ומסתכלת לאמת בעיניים, לראות מה החלק שלי כדי לעזור לעצמי
ריססו אותנו והצבעוני הפך ללבן כמו אפר.
זה היה אפר לרגע, הכל הרוס
ובום כאילו כלום לא קרה- חזר לצבעוני
אמת- לא בורחת, מתמודדדת והיקום ממש עוזר לי
היום זה לא קורה- כי אני מגינה על עצמי. קשובה לעצמי, לא נוטשת אותי, בוחרת בחירות חדשות ממניעים בריאים יותר (רק להיום;-))
*הסוף צבעוני
השיקום- לגמרי
התעלמות- בהחלט כלי מדהים שלמדתי, וגם להתעסק במה כן
תודה ענקיתתתתתת
חמישי שמח :):love:

אלישבע777

Well-known member
תודה רבה
השכתוב לא מדויק, אבל הפירוש מעולה.
מאוד נכון- יותר אמיצה ומסתכלת לאמת בעיניים, לראות מה החלק שלי כדי לעזור לעצמי
ריססו אותנו והצבעוני הפך ללבן כמו אפר.
זה היה אפר לרגע, הכל הרוס
ובום כאילו כלום לא קרה- חזר לצבעוני
אמת- לא בורחת, מתמודדדת והיקום ממש עוזר לי
היום זה לא קורה- כי אני מגינה על עצמי. קשובה לעצמי, לא נוטשת אותי, בוחרת בחירות חדשות ממניעים בריאים יותר (רק להיום;-))
*הסוף צבעוני
השיקום- לגמרי
התעלמות- בהחלט כלי מדהים שלמדתי, וגם להתעסק במה כן
תודה ענקיתתתתתת
חמישי שמח :):love:
הי אור, אני שמחה שהפרוש היה מתאים למרות שלא הבנתי את החלום היטב. בחלומות כל מילה חשובה. לכן עלייך להקפיד על תיאור ברור.
דוגמאות : אם כתבת ריססו - אני חשבתי שזה ריסוס בכדורים . אם כתב שהרחוב נעשה לבן, חשבתי שהוא חזר להיות לבן טהור ונקי. לא העליתי בדעתי שהוא כוסה באפר. אפר אינו לבן כי אם אפור, אבל בחלום יכול להיות בכל צבע... אני מקדישה הרבה זמן לפרוש ובהתנדבות. אנא הקדישי גם את זמן להגהת החלום, תעברי עליו ותתקני ניסוחים ופליטות קולמוס. תנסחי ברור ולא בזרם תודעה.

למעלה