היי,
שניהם נחלמו ממש אתמול בלילה. (אסון + על סבתא, אפתח שרשור חדש)
קמתי בתהרגשות מטורפת עוד מהאנרגיות של הכנס וההופעה שלי שם
זה היה מטורף
אנשים בכו צחקו הכל יחד, נגשו אליי, פרגנו. מאוד מרוצה
הרעידות נעלמו (קורה לי לפעמים מול קהל)
זרם ברמות, עשיתי ריצה לפני ועלה פלאשבק והבנתי משהו מהילדות, הקול של אמא עדיין מהדהד במערכת וזה לפעמים נשמע שאני על מהירות כפול 2.
"נו כבר, אדיששה כמו אבא שלך, כמה זמן,ב"ת נסבלת" וכו'..
צילמו אותי, ראיתי בסרטון שחסר לי רוך, המילים מאוד חדות. אבל מחבקת את החלק ואומרת לו תודה שעזר לי לשרוד גדילה בבית רעיל, ומשתחררת לאט ובהדרגה
החלומות מטורפים בעיניי
התעוררתי שעה לפני השעון!!!! הייתי מופצצת אנרגיות
חיבור עצמי מטורף, מה שהיה שם אתמול בכנס מטורף, עוד מעכלת לאט לאט... מתאוששת
סגרתי מעגל. בכנס 1 הייתי עם האקסית הרעילה "אמא" שלקחה אותי, כולי הייתי מכווצת מפוחדת. הזתכלתי על ה"במה, והפללתי להיות שם בכנס הבא. הפעם באתי לבד, עם עצמי!!!!!! והופעתי ותרמתי את חלקי והיה לי המון מה להגיד
החלום
חלמתי שמסביב לבית שהייתי (לא מכירה את הבית) תקפו מלמעלה
זוכרת מלא עשן
ריססו את האיזור שלנו
אמרתי "יופי זה שם ולא לידנו"
ואז זה כן היה, הגיע גם אלינו (לא יודעת מי היה איתי)
לדעתי שרדנו, מי שהיה איתי.. אבל הרוב "כאילו" נהרס
כי בסוף זה כן היה סבבה, חזר לקדמותו. נהרס והצבע השתנה ללבן (כמו אטום) ואז הכל חזר
פחד גדול הרגשתי
ואז זכורים לי 2 ידידים איכשהו, פתאום ראיתי אותו ברחוב. שאלתי אותם אם הם יודעים מה קרה, הם בכלל היו עסוקים בלבוש שלהם
ואז גבר אחד ברחוב בדיוק יצא מהרכב "להילחם" במי שירה מלמעלה ומה שעשו באזור שלנו
תוספת לחלום: הידידים מאוד שטחיים בעיניי והתרחקנו. אני בתקופת שיפוצים חריפה של הזהות שלי.
נהנית מהלבד שלי מאוד במקום להתעקש בכוח על המון אנשיםרעילים שבכלל לא מתאימים לי ומעכבים אותי מגדילה
שניהם נחלמו ממש אתמול בלילה. (אסון + על סבתא, אפתח שרשור חדש)
קמתי בתהרגשות מטורפת עוד מהאנרגיות של הכנס וההופעה שלי שם
זה היה מטורף
אנשים בכו צחקו הכל יחד, נגשו אליי, פרגנו. מאוד מרוצה
הרעידות נעלמו (קורה לי לפעמים מול קהל)
זרם ברמות, עשיתי ריצה לפני ועלה פלאשבק והבנתי משהו מהילדות, הקול של אמא עדיין מהדהד במערכת וזה לפעמים נשמע שאני על מהירות כפול 2.
"נו כבר, אדיששה כמו אבא שלך, כמה זמן,ב"ת נסבלת" וכו'..
צילמו אותי, ראיתי בסרטון שחסר לי רוך, המילים מאוד חדות. אבל מחבקת את החלק ואומרת לו תודה שעזר לי לשרוד גדילה בבית רעיל, ומשתחררת לאט ובהדרגה
החלומות מטורפים בעיניי
התעוררתי שעה לפני השעון!!!! הייתי מופצצת אנרגיות
חיבור עצמי מטורף, מה שהיה שם אתמול בכנס מטורף, עוד מעכלת לאט לאט... מתאוששת
סגרתי מעגל. בכנס 1 הייתי עם האקסית הרעילה "אמא" שלקחה אותי, כולי הייתי מכווצת מפוחדת. הזתכלתי על ה"במה, והפללתי להיות שם בכנס הבא. הפעם באתי לבד, עם עצמי!!!!!! והופעתי ותרמתי את חלקי והיה לי המון מה להגיד
החלום
חלמתי שמסביב לבית שהייתי (לא מכירה את הבית) תקפו מלמעלה
זוכרת מלא עשן
ריססו את האיזור שלנו
אמרתי "יופי זה שם ולא לידנו"
ואז זה כן היה, הגיע גם אלינו (לא יודעת מי היה איתי)
לדעתי שרדנו, מי שהיה איתי.. אבל הרוב "כאילו" נהרס
כי בסוף זה כן היה סבבה, חזר לקדמותו. נהרס והצבע השתנה ללבן (כמו אטום) ואז הכל חזר
פחד גדול הרגשתי
ואז זכורים לי 2 ידידים איכשהו, פתאום ראיתי אותו ברחוב. שאלתי אותם אם הם יודעים מה קרה, הם בכלל היו עסוקים בלבוש שלהם
ואז גבר אחד ברחוב בדיוק יצא מהרכב "להילחם" במי שירה מלמעלה ומה שעשו באזור שלנו
תוספת לחלום: הידידים מאוד שטחיים בעיניי והתרחקנו. אני בתקופת שיפוצים חריפה של הזהות שלי.
נהנית מהלבד שלי מאוד במקום להתעקש בכוח על המון אנשיםרעילים שבכלל לא מתאימים לי ומעכבים אותי מגדילה