אנששששים

angel of Death

New member
אנששששים

נשים ותף או טף איך שלא כותבים את זה יש לי כמה בובות אבל הן קטנות כאלה ושלכם גדולות באיזה אתרים אתם עושים אותן???

ברבורה

New member
או או פרפס!!../images/Emo5.gif

טוב תשמעי אנחנו עושים לבד את הבובות בצייר בעזרת פלטות ובייס בודי יש הסבר בפורם חפשי אותו ותביני.

ככה עושים דוליז../images/Emo26.gif

לחצי כאן

victorya

New member
לא קשור לשרשור. ../images/Emo169.gif(חחח... תפוד)

בנות, תודה לכן שנכנסתן לאתר הקטן והצימוקי שלי נגד ניסויים בבעלי חיים. לאור העובדה שאני עושה אותו דרך אתר דפוק, אין לי משהו אפשרות להוסיף תמונות...
ו-ל-כ-ן, הוא צימוקי. אבל (כן, יש אבל) קצת ניסיתי לתקן אותו, והקשבתי לכל ההערות שהיו בספר המבקרים, והוא באמת קצת יותר טוב. כשהוא יהיה אוניברסלי אתן תדעו כל כך, ועד אז, הוא עדיין אתר קטן צימוקי עם עיצוב חרה כי זה הכי טוב שאפשר דרך התוכנה האידיוטית הזו! אז, בבקשה, כנסו אליו ותתמכו בי! |חץ למטה| (לא, אין כזה, אני הרגע המצאתי אותו כי לא מצאתי כזה...) ילדים נגד ניסויים בבעלי-חיים המון תודה מראש, אני סומכת עליכן, שירה! נ.ב רותי איפה את? לא ראיתי אותך מזמן!

Hugs a Kisses

New member
אני?! חחחחחח

שמעי שלחתי לך אימייל עם ההסברים אל ענית לי ואתמול האינטרנט באזור שלי נדפק ולא יכולתי לבוא בערב שרובכן אז שמות מלא הודעות!

angel of Death

New member
יו!!1

לא הבנתם אני יודעת לבנות דוליז אבל אני צריכה אתר טוב או דוליז מייקר טוב כי שלי שמעמם אותי

אז את לא במקום הנכון...

אף אחת פה לא בונה דוליז מדולמייקר, כולן עושות את זה בצייר.......

Mooa-Numi

New member
חח...../images/Emo14.gif

אני נזכרת שבימיו הממש ממש ראשונים של הפורום, כולנוווווווו עשינו בדולמייקר (ואני הייתי ראשונה שעשיתי משו בצייר, היה נורא
) אז יום אחד סיגל (הרמיוניDanger) כתבה הודעה על כמה שדולמייקר זה אידיוטי וזה בכלל לא הדוליז שלנו. וכולם צרחו עליה
איך דברים משתנים...

angel of Death

New member
טוווווווווב

אז עכשיו סבר קצת והכי פשוט שאני יכולה לקבל על - איך עושים בובות בצייר?

victorya

New member
לא שלחתי לך תגובה על זה??

הייתי בטוחה ששלחתי... תודה רבה רבה מתוקה! שלחתי לך מסר דרך תפוז, הודעה ארוכה ארוכה... ביי!

Hugs a Kisses

New member
לא שלחת לי מסר.. לפחות לא קיבלתי...

שלחי אימייל! ביי חמדודה! רותי

למעלה