אנשששיייייםםם

• פותח הנושא Lil M
  • פורסם בתאריך

Lil M

New member
הם נפגשו ועד איך נפגשווו

וסתם שתדעו שלטופאק יש שיר שאמינם מחזיר לו...הם ניסו לזייף ביף אבל זה התפוצץ וכולם גילו שהם חברים והכל בשביל בדיחה פרטית שלהם- מאז הם מנסים להוכיח שזה לא נכון. קרה בשנת 96 למעוניינים

bLAck hALo

New member
דיי, דיי, דיי..מדהים איך כל אחד יכו

-ל לשבור שיא! כל פעם מחדש! אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות
מתוקה, תעשי עבודת מחקר מחדש..אולי זה יעזור לך.

Lil M

New member
שמעיייייי

אח שלי הדביק תי באמינם הוא אהב אותו ממתי שאינפינט התפרסם.. והוא שמר כל כתבה עליו אז יש לי תכתבה עם הסיפור שלהם...ותחפשי בארכינוים של עיתוני רכילות שהיו באותה שנה..תאמיני לי תגלי שאני צודקתת!!!

bLAck hALo

New member
שמעי יש לי את המקורי גם כן של אינ

-פנט אבל זה לא אומר כלום גם אני אוהבת את המוזיקה שלו עוד מגיל צעיר <בזכות זה גם האנגלית שלי בהתאם> אני יודעת טוב מאוד מה אני כותבת. תבדקי את לעומק ותראי שאת זאת שטועה כאן.

Lil M

New member
אני אבדוק שוב..אבל גמני די בטוחה...

ובקשר לאנגלית- מבינה אותך חחח

bLAck hALo

New member
סבב.. ואני בטוחה. לא די בטוחה.

ועובדה שיש כאן עוד אנשים שיגידו לך אותו הדבר. :) רק בזכות מוזיקה אני יודעת אנגלית טוב ומגיל צעיר אחרת....

angela12

New member
מה 96?

מי הכיר את אמינם ב-96...? הוא היה אנדרגראונד אז...אף אחד עוד לא חשב לגלות אותו.

angela12

New member
שמעי...מותק

אינפינט לא הצליח ובקושי נמכר וכמו שאמרתי, לא הכירו אז את אמינם

bLAck hALo

New member
היי, חח אני הכרתי.. לא שידעתי על מי

מדובר בכלל אבל בגיל 6/7 אתה שומע פחות או יותר כל דבר שמביאים לך. אבל בכל זאת שמעתי את השם.

Lil M

New member
הילה קוראים לך כן?!?!?

נראה לי אנחנו שומעות תו מאותו גיל...חחח

bLAck hALo

New member
יאפ הילה =]

יכול להיות...אני שמעתי אותו בגיל 6/7 אבל לא בידיעה שזה "אמינם" אלא פשוט כי אז דוד שלי <שגר בארה"ב> היה שולח לי כל פעם 8947287 אלבומים, קסטות, תקליטורים <גרררררררר..אני חולה על תקליטורים> אז גם במזל אני מניחה האלבום אינפנט הגיעה לידיי ואוזני..ואני זוכרת שהיה משהו נורא משעשע בקול שלו.

Lil M

New member
וואלה...

גמלי משו בסגנון-בגיל6-7 חחח אח שלי היה מכור אליו..כי בנדוד שלי (גם גר בחו"ל חח) היה בא לארץ בחגים ומביא לו מוזיקה וזה... אני התאהבתי גם בקול וגם במוזיקה..את קולטת שראיתי תמונה שלו רק לפני ארבע שנים?! חחח יאללה מותק עפתי..פיס

angela12

New member
ריספקט

לי בתור ילדה קטנה כל הזמן שמו לראות MTV אז אני הכרתי רק מה שהיה...וזה גם מזכיר לי שהיו קליפים שממש פחדתי מהם! ברצינות...מאיזה קליפ של system of a down והכי הרבה שאני ממש זוכרת את זה, זה היה heart shaped box של נירוונה..זה ממש ממש הפחיד אותי חחח מי היה מאמין שאני יואהב את השיר הזה יום אחד.

bLAck hALo

New member
גם אותי דפקו הרבה עם ה-MTV אבל ה

-MTV של פעם היה ממש טוב. לא כמו של היום=/ רק שלמזלי גם היה לי עוד דוד <ז"ל> שהיה איתי רוב הזמן והיה כמוני פריק של מוזיקה ופשוט השמיעה לי הכל מהכול.. אז ככה שמגיל קטן אני כבר גלויה לכל סגנון מוזיקה שמגיעה אלי <לצערי כיום אני יותר נעולה על סגנון כזה א אחר..מקווה שזה יעבור לי ואני יחזור למה שהייתי> חחחחח כל אחד ופחדיו ;}

angela12

New member
היום יש יותר מידי

סדרות ב MTV ובקושי יש שירים. פעם היה כל לילה שעתיים רוק ועכשיו רק ביום חמישי, עם בכלל. אחח...MTV נהרס...

bLAck hALo

New member
נכון..וגם שיש משהו אז שלא נדע../images/Emo5.gif

MTV פעם היה טוב.. יש את VH1 קלאסיק! בשבילי זה ה-MTV.

angela12

New member
אין, אין...

הרוק של פעם הכי טוב... שיוו עכשיו נשמעתי בווול כמו ידיד שלי חחח!!

bLAck hALo

New member
לא רק הרוק! המוזיקה של פעם היא הכי

טובה! עד שנות ה-90 המוזיקה הייתה פשוט משובחת ונפלאה! <למרות ששנות ה-80 הייתה תקופה נורא מוזרה..אבל עדין טובה!> אבל תמיד יש את היציאות של השנה שעושות לך את זה! רק צריך לדעת איפה לחפש :] או שתמיד מוצאים איזה שיר עתיק וכמעט בלתי ידוע משנות ה-50+ שאתה פתאום מגלה.. אני הכי אוהבת שזה קורה.

Ill Fame

New member
אמינם ערך קטעים של טופאק וחיברם

לכדי שירים. מעולם השניים לא נפגשו, למיטב ידיעתי. ונדמה לי ששכחתי לומר-
Bonvenon al la forumo de Eminemo (ברוכה הבאה לפורום של אמינם)

למעלה