אנשששיייייםםם

• פותח הנושא Lil M
  • פורסם בתאריך

Lil M

New member
אנשששיייייםםם

בקיץ יוצא לאמ דיסק כפול קואים לזה ההלוויה הוא הורג שם את סלים שיידי האלטר אגו שלו!! גאון!פשוט גאון!

Pink Angel1

New member
מה?!

מה זאת אומרת הורג? לא יהיו לו יותר שירים מצחיקים? כל השירים יהיו רציניים?

Lil M

New member
אממ

אין לי מושגגג אני יודעת שהוא עובד עכשיו על האלבום..ולא נראה לי שאמינם יהיה רציני מתישו חחחחחחחחחח סלים שיידי יעלם אבל לכו תדעו מי יבוא במקומוו וראיתי את השיחה שלכם על לייני האחיינית שלו: אמינם אמר בראיון שלייני הבת של התאומה של קים. אבא של לייני נהרג בתאונה ואמא של לייני לא כשירה כדי לקבל עליה החזקה...

Lil M

New member
ברור שזה עדין לא יאושר מצידו

כי הוא לא רוצה שנרוץ להוריד אבל מה לעשות..דלף. והוא מחכה לרגע המתאים לאשר

bLAck hALo

New member
מה דלף?! את מה תורידי? את השם של

האלבום? o_O טוב, תגידי לי איך השם של האלבום נשמע..

bLAck hALo

New member
והכוונה של האלבום הזה

זה בעצם אלבום של כל הסינגלים שיצאו+ 4 שירים חדשים שכל שיר מסמל דמות; אמינם, סלים שיידי, מרשל מת'רס ונשאר עוד אחד שאמור להיות של כל D12 יחד את סלים שיידי הוא כביכול "יהרוג" ותהיה הלוויה לכל אחד מהדמויות.. הבנתי גם שהשירים לא הוא ישיר אלא יציגו אותם חבריו <D12/דרה/אובי/פיפטי/אולי אפילו באסטה/וכו'..> אבל לא בטוח בכלל כל זה לא בטוח! כי פשוט זה עוד שמועה...אמינם לא אישר אפטרמת' גם לא. הוא אמר אבל שעוד 8 חודשים יצא אלבום <כבר עבר איזה חודש מאז אז נגיד עוד 7..>

Lil M

New member
צודק מאה אחוז!

בנתיים אני מחכההההההההההה...!!! קניתי תאלבום של טופאק שאמינם הפיקקק-מלך!

bLAck hALo

New member
....

למרות שיש לי את האלבום זה נהיה כבר ממש עצוב איך עושים כסף על השירים שלו!! שלא נדבר על האורחים שתמיד דופקים..

Lil M

New member
כן אבל

זה אלבום זיכרון שאמ הפיק לזכר טופאק..וגם בקליפ טוי סולדג'רס בסוף יש תמונה של כמה ראפרים בינהם טופאק והקליפ מוקדש להם.. אמינם וטופאק היו קרוביםם לא ראית שהכל לבן?! הדיסק הבגדים של טופאק הכלללל

bLAck hALo

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחח אמינם וטופאק היו קרובים

וזה אלבום זיכרון כבר 294109 שיש לבנאדם..תנו לו לנוח על משכבו בשקט! דוגרי אמא שלו מרוויחה מזה הכי הרבה עושה כסף טוב עליו. הקליפ מוקדש לשאר קורבנות הראפ למיניהם ולצערנו לא חסר כאלה

bLAck hALo

New member
ועוד דבר..לאמינם יש עוד הרבה מה

ללמוד כמפיק! יש לו כמובן כמה הפקות טובות <משום-מה רובם לא נכללות באלבום שלו והרוב באלבומים של אחרים..>

Ill Fame

New member
מי שעקב במהלך שנות ה-90' אחר

השתלשלות הארועים, יודע שמיליון ואחד תביעות הוגשו כנגד אימו של טופאק ונכסיו (Tupac estate) - כך שהכסף הוא אינו בהכרח בגדר מצרך שאין בו צורך קיומי. מלבד זאת, אני כלל איני בטוח שטופאק ואמינם היו קרובים...למעשה, אני הייתי תחת הרושם שהשניים לא הכירו איש את השני.

bLAck hALo

New member
אני בטוחה שאמא שלו מרוויחה יפה ביות

-ר למרות הכל. ואמינם וטופאק נפגשו כמו שאני פוגשת אותו בחלומות הליל שלי ואז גם אני רואה שם לבן

למעלה