אנשי פורום

nepthys

New member
אנשי פורום

עקב מותו של מחשבי יקירי בגיל 4 שנים, שזה די וותיק למחשב, לא הייתי כאן כמה ימים. עברתי על המסרים, לפחות על העמוד הראשון, שומדבר לא הפתיע או עיצבן אותי במיוחד חוץ מאור הצפון ורספוטין (אנחנו רעים! אנחנו לובשים שחור! אנחנו עושים פוזות בפורומים של מאגיה!).. אני כל כך שונאת כאלו דברים.. בכל אופן, למה שלא תארגנו פגישה בצ´אט לפני שתעברו לפגישת פורום?

wicca_sphere

New member
היי נפט´יס

באמת לא הבנתי לאן נעלמת או למה לא הגבת על הפגישה של הפורום... למה לארגן פגישה בצאט? אם כבר לארגן אז בואו נראה כולנו אחד את השני ונפעיל את שרירי הפה לדבר במקום את שרירי הידיים
אם הפגישה תהיה ביום חמישי הקרוב, ב5, בפארק הלאומי. את תהיה שמה?

*אור הצפון מאוד נעלבה מנפט´יס*

אההמממ...מוזר,לא שמתי לב ,שאני לא כתבתי שום דבר בסיגנון!!! *אור הצפון מאשימה את רספוטין כי כל ההודעות ההן שייכות לו* אני לא רעה...לא נחמדה במיוחד,אבל עד כאן. אז תארגני משהו...בלי להתחיל להגיד שאנחנו דרמטיים...בשעה סבירה יותר מחמש... ... *אור הצפון מתגאה בפיז´מה שלה שכוללת חולצה מרופטת של החברה להגנת הטבע*

resputin

New member
חוצפה!!

אור, ככה את נוטשת אותי במערכה?! אני לא אמרתי שאנחנו לובשים שחור ורעים אז בואו לפחות נדייק, והשעה הייתה שלוש בבוקר, אני לא שפוי אחרי מקסימום עשר בלילה, לא יותר! ובקשר אלייך אור... חפשי חפשי את הפיגיון השחור שלך... ** רספיוטין יתאכזר לאור הצפון בפרטיות אח"כ באייסיקיו...**

resputin

New member
ועוד משהו..

"לובשים שחור ורעים"?, ´רעים´? ´רעים´?! עשי לי טובה גם כן, תגידי מה שתגידי אבל מי בימינו אומר ´רעים´? חוץ מהורים אולי, וזה מצטרף למגש ה´מגניב´, ´גזעי´ ועוד כל מיני דברים שטותיים מהעבר שההורים מתעקשים לומר כדי להראות שהם לא זקנים וזה מה שהופך אותם לענתיקות! אז שוב, אני שואל אותך נפט´יס, בתור נערה נורמלית <אני מקווה> ובריאה, וצלולה בנפשה, ´רעים´?!

nepthys

New member
אם תסלח לי

אבל כאחת שמעורבת בסצנה הגותית, אתה פשוט מעצבן אותי. אני שונאת את כל הילדים הקטנים האלו שמתעסקים במאגיה כי זה מזכיר להם סרטי אימה, ושאומרים שאסור לכל השאר להתאסף במקום ציבורי כי אנחנו ניראה חשוד. זה פשוט...מזוויע! אם אתה עושה את מה שאתה עושה בגלל שאתה רוצה להיראות מוזר ולא מכיוון שיש לזה משמעות בעינייך, אז אתה צריך לחזור למקום שממנו באת. או, בעדיפות אחרת, סתם להתבגר. תהיה מי שאתה ולא מי שאתה רוצה שיחשבו שאתה.

אוףףף, "מזוויע?"

כודם כל ,משמעות? זה רק לבוש, חיציני ,לעזעזל איזה משמעות עמוקה את כבר מצאת לזה? אולי הוא קצת הגזים,אבל את כנראה חיה במקום נחמד אי שם כי יש אנשים מאוד לא נחמדים (בעיברית ,ערסים) שמאוד לא אוהבים אנשים שנראים ...קצת שונה ואולי את לא נתקלת בזה,אבל לי ולחברה שלי כבר אמרה פעם איזה אמא "זה מה שקורה למי שמתעסק אם כת שטן"(עד היום לא הבנתי מה)שתביני,לא עשינו כלום,סתם הינו ליד הבנות שלה,ויש אנשים אלימים קצת יותר מזה... *אור לא מסכימה אם רספוטין בכל זאת ,היא תחשוב אחר כך למה*

nepthys

New member
בגדים זו סה"כ

אופנה, העניין הוא שאנשים מקשרים אליה פילוסופיה מוטעית. עזבי, זה לא לפורום הזה... העיקרון הוא שהכל קשור במוזיקה, לא בבגדים. במשפט אחד - את לא יכולה לקרוא לעצמך גותית כל עוד את לא מכירה את באוהאוס...:)

למעלה