אנשי מודיעין

tomer321

New member
אנשי מודיעין

אני עדיין לא בסדיר, אבל אני כבר יודע שאני עומד להצטרף למודיעין במסלול תרגום בשפה הערבית. בקיצור מה שרציתי לדעת זה אם אתם (אלו שבתפקיד הזה) מרוצים מהתפקיד? אם זה לא משעמם למרות שיושבים כל היום עם אוזנייה מעצבנת, אם אתם מרגישים שאתם תורמים במידה גבוהה וכל דבר אחר שאתם יכולים למסור במסגרת המגבלות הבטחוניות כמובן. תודה!

נריה_ה

New member
אנשי מודיעין.

יש הבדל בין מסלול תרגום, לבין מסלול האזנה (זה עם האוזניה, שהיא בדרך כלל מאוד נוחה). במודיעין יש תפקידים רבים, שונים זה מזה בחומר שבהם הם מתעסקים (סיווג, נושא...) בכל אופן ההרגשה של תרומה למדינה (אם זה מה שמניע אותך...)היא מאוד אינדיבידואלית, כי כל תפקיד תורם, השאלה צריכה להיות כזאת: "במסגרת הכישורים שלי במה אני יכול לתרום יותר?". עוד שאלה חשובה שיכולה להיות היא "מה אני יותר אוהב לעשות?" (אם זה מה שמניע אותך...). לי אישית היו הרבה פעמים ספקות בנוגע למידת התרומה שלי, דבר שהביא אותי להרגשה רעה... נריה

tomer321

New member
עוד תגובות בבקשה...

וכדי שיהיה הברור הכוונה היא להאזנות בערבית

צחי:)

New member
צחי ../images/Emo29.gif

האזנות ותרגום מתחלקים לכמה סוגי קורסים אשר נערכים במסגרת טרום צבאית (על חשבון זמנך הפרטי לפני הגיוס ועל אזרחי) אני מכיר רק אנשים שהיו במסלולי התרגום, אשר נחשב במעט פחות איכותי ממסלול ההאזנה. שניהם אף פעם לא פירטו יותר מדי על המסלול (מן הסתם אסור להם...) אך שניהם נהנים מהשירות עד כה ולא מאוכזבים שהם בזבזו את זמנם הפרטי עבור הצבא. בהצלחה.

broooom

New member
מה זה?!

"אני מכיר רק אנשים שהיו במסלולי התרגום, אשר נחשב במעט פחות איכותי ממסלול ההאזנה". מישהו התבלבל פה, לא?

צחי:)

New member
צודק, לוקח את זה בחזרה.... ../images/Emo3.gif

סליחה, צודק, טעות שלי. כתבתי את זה על הבוקר, לא שמתי לב

נריה_ה

New member
אל תפגע...

אכותי או לא, זה עניין של הגדרה רק מה שחשוב זה שלא תפגע אם מישהו חושב שהאכות בהאזנה נריה

נריה_ה

New member
מה?

היו לי ספקות כי לא היה לי ברור שהתפקיד שלי מועיל, שהוא מצליח למצות את שיא הפוטנציאל העצמי שלי, שהתפקיד מאתגר, שאני לא הופך למעין מכונה... וזה היה בקורס.

tomer321

New member
איפה זה גבעת חביבה????

באמת שכחתי שפה זה המקום לשאול איפה המקום הזה לעזאזל?? כל מי ששאלתי אותו חשב שאני מסתלבט עליו ושאין מקום כזה באמת.....

יניב100

New member
לידידה שלי היום מבדקים

אמרו להם שהיציאות שמה טובות יש אפשרות ליהיות בבסיס פתוח ויש אפשרות בבסיס סגור ששמה עושים שבוע שבוע או יומיים בסיס יומיים בית

fracky

New member
עוד לא הגעתי לתפקיד...

אבל אני יכולה להגיד לך שממה שידוע לי על התפקיד שלי (אחרי שסיימתי את הקורס), ועל התפקיד שלך (שהם די שונים), כן יש לנו תרומה מאוד גדולה למכלול המודיעין ויש גם הרבה מאוד שאתה לא יודע על התפקיד. ממה שאני שמעתי על התפקידים, אמנם אני אהיה בתפקיד שמישהו פה כינה "איכותי יותר", אנשים מאוד מסופקים מהתפקיד שלהם במסלולים שלנו ובסופו של דבר זה מאוד עניין של גישה, כי אם תגיע במטרה לתרום, אז תוכל לתרום. אבל אם כל הזמן תחשוב שזה סתם חרא של תפקיד ועדיף היה להיות במקום אחר, אז לא תהנה בגרוש. בעקרון אני לא חושבת שמה שאנשים יספרו לך במסגרת המגבלות יכול לתת לך ממש את התמונה השלמה, כי אתה לא יכול לדעת איך זה עד שתגיע לשם, מאחר ותמיד תתקל במישהו שיגיד שהוא לא בטוח בכלל שהוא תורם ומצד שני במישהו שנורא נהנה מהתפקיד וחושב שאין תפקיד יותר טוב ממנו ויותר תורם ממנו. הצעה שלי? תחכה לקורס, תלמד מה שמלמדים אותך, תפגוש את האנשים המדהימים שיהיו איתך,ואז אולי תבין קצת יותר במה מדובר (למרות שעד שתגיע לתפקיד, אתה באמת לא יודע עד הסוף את הכל) בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה!

fracky

New member
הקפצה!

זה לא מקפיץ לי את ההודעה

למעלה