אנשי הפורום- שבוע חדש!

genzer100

New member
את שני השירים הראשונים אני בטוח מכירה

את השלישי יכול להיות שאני מכירה אבל לא מזהה את השם (אני נוראית בשמות של שירים), אנא לא ללכלך על הדור הצעיר

אני בטוחה שיש שירים שאתם לא מכירים של הזמן הזה ולדעתי לא נכון להגיד ששירים של פעם יותר איכותים מהיום, לא שאני אומרת שלא חשוב לדעת גם שירים של פעם

robinebony

New member
חייבת לציין

שאני עוד מעט בת 29, ושחברים שלי לא מבינים למה אני אוהבת את האלה של פעם. אני אוהבת המון שירים. אבל אני הבת של אבא שלי, וככזאת, יש דברים שמחייבים את המעמד (אבא שלי אוסף מוזיקה עברית, בין שאר הדברים).

וכן, יש היום שירים שהם ממש פנינים לדעתי, כמו שיש שירים ישנים שהם ואיכות זה שני דברים לא קשורים בעליל. זה לא עניין של ישן חדש. גם לדודאים יש שירים לא טובים לדעתי. ככל ששומעים יותר מוסיקה מכל זמן וגוון אפשרים ומפתחים טעם אישי זה נהדר לדעתי.

נועה.

לא בהכרח יותר איכותיים

עם זה אני מסכימה, לפחות לא כולם.
ועם זאת, יש איזו ערימה של שירים שהם הבסיס.. הם הבסיס לערבי שירה (הטיש של משה להב, למשל, או הבוביזמר אהוביי), הבסיס לתודעה הקולקטיבית של המדינה שלנו (שירי סוכנות, שירי העלייה, הגבעתרון וכו') וסתם בסיס לאיזו חוויה של פעם כזו, שבה כולם שרו וניגנו את אותם השירים, וידעו לצטט מהם שורות שלמות.
היום, איכשהו, כשכל צוציק נהיה זמר כי הוא רוצה להיות מפורסם (שמישהו יסביר לי *למה*, לכל השדים והרוחות, שמישהו ירצה בכלל להיות מפורסם ומה טוב בזה בכלל, ומתי זו הפכה להיות שאיפה כל כך נאצלת???), ותחת כל עץ רענן צצה תכנית להכשרת זמרים חסרי קול, וכשכל אחד מהזמרים האלה ממציא עוד שירי אהבה ועוד שירי סתם רק כדי למהר ולהוציא אלבום "כדי שיהיה" ושיגידו שהוא עושה, זה פחות שווה. לפחות בעיניי.
ועם זאת, גם היום יש זמרים מדהימים וגם היום יש שירים טובים.

ועד כאן פוינת הסבתא, הנוסטלגיה וההתבכיינות על הדור של היום.
חזרה לעבודה שלי והקץ לקשקשת!

Sigal H

New member
היי דניאל

(זה השם שכתבת שם למעלה, נכון?)
איזה כיף שיש שם.

1. ממתי את עם פיברו'?

2. (אולי רגיש מדי, את לא חייבת לענות) מה היה הרגע שבו הבנת שמשהו באמת לא בסדר, ופנית לרופא?

3. היה ברור לך שתתגייסי או ששקלת להוציא פטור רפואי? זו הייתה אופציה בכלל?

4. יש לך טיפים שיקלו על פיברואית שלומדת נהיגה? (בשביל חברה טובה)

תודה שהסכמת להתראיין. כיף איתך

genzer100

New member
תשובות

1. ממתי את עם פיברו'?- אני עם פיברו מאובחן מ-2008 אבל סבלתי כנראה מאז גיל 3, תמיד התלוננתי על כאבים וחשבו שזה בגלל בעיה אחרת שיש לי

2. (אולי רגיש מדי, את לא חייבת לענות) מה היה הרגע שבו הבנת שמשהו באמת לא בסדר, ופנית לרופא?- תמיד כאב לי הגוף (כמו שכבר אמרתי) אבל הרגע שהבנתי שזה לא קשור לבעיה האחרת שיש לי היא כשהרגל שלי השתתקה אחרי טיול של 3 ימים בתנועה, חזרתי בזחילה הביתה (ברצינות, ממש זחלתי)

3. היה ברור לך שתתגייסי או ששקלת להוציא פטור רפואי? זו הייתה אופציה בכלל?- היה לי ברור שאני אתגייס, זה היה החלום שלי מאז שאני זוכרת את עצמי וממש לא התכוונתי לוותר עליו בגלל פיברו

4. יש לך טיפים שיקלו על פיברואית שלומדת נהיגה? (בשביל חברה טובה)- לישון הרבה לפני כל שיעור, אם יש לילה רע- לבטל! (השיעור לא יהיה שווה את הכסף), לנסות להסביר למורה שיתחשב (לי היה מורה שהיה דיי חולני אז הוא הבין אותי קצת), אם קשה לשבת הרבה זמן לעשות שיעור של45 דק' ואולי לנסות לסדר עם המורה חצי שעה ובעיקר לקחת את הזמן! בגלל שביטלתי הרבה שיעורים לקח לי כמעט שנה להוציא רשיון ולמרות התסכול בסוף השנה זה בא (ואני נוהגת ממש אחלה ככה שלא צריך להיבהל ממספר השיעורים), שיהיה לה בהצלחה!

genzer100

New member
ועוד טיפ לחברה

לקחת בחשבון שזה כנראה יקח יותר כסף (כי יכול להיות שזה יקח יותר זמן), להכין נפשית את ההורים (אם הם הספונסרים) ואם הם לא להשאיר יותר כסף שלך בצד!

למעלה