אנשי הפורום- שבוע חדש!

חיה קרן

New member
אנשי הפורום- שבוע חדש!

אחרי שלמדנו המון על כלנית ועל נועה,
הגיע תורה של מי שמוכתרת אצלנו בנתיים לצעירת הפורום-

genzer100

אני ממש שמחה על ההיענות הרבה של כולם,
וכבר יש לנו שישה שימות נוספים-כן כ, גם אני כלולה שם

מי שרוצה להצטרף- נשמח לקבל מסרים, כדי שנוכל לשמור על השירשור הזה כולו לאשת השבוע שלנו

|שאלה ראשונה- איך לקרוא לך??אנחנו כאן ממש לא מתים עם כל מיני אותיות לועזיות
|

אז קדימה- לשאלות!

genzer100

New member
גם אני לא מתה עליהן

אבל לצערי זאת השאלה היחידה שאני לא אוכל לענות עליה, כמו שבטח כבר אמרתי, אני מתגייסת עוד !!!9!!! ימים והצבא היקר שלנו עושה לי קצת בעיה עם הגיוס, וכמו כל אדם שרוצה לדעת עליי דברים הם בודקים עליי באינטרנט וכמה מהדברים שכתבתי פה לא יאירו עליי באור יותר מדי חיובי בעיני הצבא (קנבאיס רפואי לא משתלב טוב עם צהל מסתבר
) אבל כדי שלא תצטרכו לכתוב כל פעם את הכינוי שלי אתם יכולים לקרוא לי דניאל

סורי על התשובה חסרת התשובה הזאת

זמפנו

New member
את יודעת כבר מה תעשי בצבא?

איזה סוג של עוגה את הכי אוהבת?
איזה צמח תבלין את הכי אוהבת (לבישול, אפיה, תה...)?
יש לך המלצה על ספר שקראת לאחרונה?

genzer100

New member

אני עוד לא ממש יודעת מה אני אעשה בצבא- כי הם לא סגורים על עצמם, מקווה שיהיה טוב
אני הכי אוהבת עוגות מוס, ופאי תפוחים, באמת שאי אפשר להחליט מבניהם

קימנון זה התבלין האהוב עלי, מתה עליו! כל דבר עם קינמון ישודרג בטירוף!
וספר שקראתי לאחרונה... אני מאוד אוהבת לקרוא אבל אני לא מצליחה לסיים ספרים בזמן האחרון (חוץ מציידת הלילה- ספר ערפדים לנשים בגיל 18-30 בערך, נחמד, קליל, וקצת דבילי) אבל ספר שאני תמיד תמיד ממליצה עליו הוא גאווה ודעה קדומה של ג'יין אוסטין, ספר פשוט מדהים!

ריפנזל

New member
את יודעת לאן תרצי ללכת אחרי הצבא?

או שפרה פרה

ולכבוד פורים המתקרב שואלת גם אותך - תחפושת ילדות אהובה במיוחד?

genzer100

New member
ארממ..

אני לא יודעת עוד מה ארצה לעשות בצבא, מקווה שמשהו מעניין עם אנשים טובים :) וזה יותר בסגנון של טורקי טורקי, לא פרה פרה

התחפושת הילדות האהובה עליי היא הליצן, אומנם אמא קנתה לי אותה ולא הכינה אותה אבל היה בה משהו כל כך יפה ומיוחד, אהבתי את הצבעים ואת הבד והכי הכי אהבתי את הפשטות שברעיון, שמרוב שכולם חושבים שהוא נדוש הפך להיות מיוחד, לפחות בשבילי

אני עמוסת שאלות בשעה טרופה זו

מיהו גיבור ילדותך ולמה?
איך קוראים לחברה הכי טובה שלך ומה עושה אותה לחברה טובה כל כך?
בת כמה היית כשנפלו התאומים ואיך זה השפיע על חייך?
מה יותר, שוקולד השחר על פרוסת לחם לבן טרי או סושי?
מה היה הטיול הכי שווה שעשית עד היום ולאן?
יש לך רישיון נהיגה? מאיזה גיל?
מה הצבע השליט בחדר שלך? איזו תמונה בו את הכי אוהבת?
ספרים - מסטימצקי/ צומת ספרים, מחנות יד שניה או מהספריה בכלל?
פסח או פורים?
ים או בריכה?
ברווז או אנפה?
קולנוע או דיוידי?
מטוס או רכבת?
להמשיך לשאול או לתת לאחרים לשאול גם?

טוב, אני אתן לאחרים לשאול גם ואני אחזור אחר כך.. אם יעלו לי עוד שאלות.

ריפנזל

New member
ואגב, פעם חשבתי שמדופלם זה מישהו עם שפם

ידעתי גם שזה קשור באיזושהי דרך לזה שהוא חכם וחשוב ויתכן שמפורסם.
כן.

genzer100

New member
המוןןןן שאלות

מיהו גיבור ילדותך ולמה?- הגיבור הילדות הראשון שעולה לי לראש הוא סבא שלי, איש מיוחד, עבר המון ועדיין הוא רוצה לחיות יותר מכל אדם שאני מכירה, יש לנו קשר מיוחד וקרוב, אני אוהבת אותו עד אין סוף!
בטוח שיש עוד דמיות ואנשים אבל הוא הראשון שעלה לי
איך קוראים לחברה הכי טובה שלך ומה עושה אותה לחברה טובה כל כך? בגלל שאני בתקופה כזאת בחיים שאנשים מתעצבים מחדש וכולם בצבא ואני עדיין לא אין לי "החברה הכי טובה". יש כמה חברות טובות, וידיד אחד שהחלטתי להתרחק ממנו מיוזמתי כי אני רוצה משהו שהוא לא יכול לתת לי :-\ זה רק פוגע בי
בת כמה היית כשנפלו התאומים ואיך זה השפיע על חייך? הייתי בכיתה ב', אני זוכרת את השיעור אקטואליה שעשינו, ישבנו במעגל על כסאות קטנים והמורה אמרה לגזור כל מני כתבות ודיברנו עליהם, אני לא זוכרת מה הרגשתי אבל בשבילי זה כמו תקופת הפיגועים רק רחוק יותר, מפחיד ונכנס עמוק עמוק לתת מודע (דרך אגב בגלל תקופת הפיגועים כשרואים חדשות ומישהו אומר "אוי לא" או משהו בסגנון עד היום המחשבה הראשונית שלי היא "היה פיגוע?!" והשניה "הייתה מלחמה")
מה יותר, שוקולד השחר על פרוסת לחם לבן טרי או סושי?- שוקלד השחר על פרוסת לחם טרי, פעם אהבתי בטירוף סושי אך פעם לקחתי כדור חדש (לפיברו) לפני שאכלתי סושי והוא גרם לי להקיא והקאתי את נשמתי כולל את הסושי (מצטערת על הפירוט) ומאז אני לא אוכלת/מריחה/מתקרבת לסושי
מה היה הטיול הכי שווה שעשית עד היום ולאן?- אוי זה שאלה קשה כי אני מאוד מאוד אוהבת לטייל, אין לי תשובה על זה, כי חלק מהטיולים היו מדהימים בגלל המשפחה חלק בגלל הנוף וחלק בגלל שפשוט הצלחתי לסיים אותם למרות הקושי המטורף
יש לך רישיון נהיגה? מאיזה גיל?- יש לי רישיון, מגיל 17 וחצי
מה הצבע השליט בחדר שלך? איזו תמונה בו את הכי אוהבת?- הצבע בחדר שלי הוא אפרסק ואין לי תמונות
ספרים - מסטימצקי/ צומת ספרים, מחנות יד שניה או מהספריה בכלל?- תאמת אני מהמפונקות שאוהבת שהספרים קנויים- אבל רק אם הםבאמת טובים, אם הם בינונים אני מעדיפה מהספרייה- סתם תופס מקום
פסח או פורים?- פורים!!! אחד החגים האהובים עליי!
ים או בריכה?- ים, איכס כלור.
ברווז או אנפה?- ברווז
קולנוע או דיוידי?- תלוי במצב רוח , לפמעים אני במצב רוח ביתי ואז הכי טוב דיודי ושמיכת פוך ותה (כי אסור שוקו בגלל החלב :-\ ) ולפעמים אני במצב רוח חברותי ואז קולנוע, למרות שגם הגוף לוקח חלק מההחלטה- אם כואב מאוד וממש בא לי סרט אז דיוודי
מטוס או רכבת?- רכבת, מטוס יכול לעשות בחילה וגם כל הנסיעות שסעתי ברכבת הרבה יותר קצרות!
להמשיך לשאול או לתת לאחרים לשאול גם?- את מוזמנת להמשיך לשאול

ריפנזל

New member
אף תמונה? נעצרתי בתשובה הזאת. איך זה קרה?

מספירה מהירה אצלי תלויות בחדר 11

genzer100

New member
אם להגיד את האמת

קשה לי עם תמונות בחדר :p תמיד יש את הפחד שהם יפלו למישהו על הראש- החדר שלי לא מאוד גדול

אז קבלי עוד כמה

כי אני בשוונג:

קרמבו - מלמעלה או מהביסקוויט?
דרום אמריקה או המזרח הרחוק?
הביטלס או הדודאים?
על הצד או על הבטן?

באיזה גיל (אם בכלל) היה לך חבר ראשון?
מה הסרט הכי יפה שאי פעם ראית?
מה היית רוצה להיות יותר: מעצבת פנים או עורכת כתב עת (בכל נושא שהוא)?
הופעה של להקה חו"לית כלשהיא בפארק הירקון או פיקניק עם ידיד/ה ותיק/ה בפארק הלאומי?
יין לבן או יין אדום?
את מרכיבה פאזלים? מה הפאזל הכי גדול שיצא לך להרכיב?
כמה תיקי יד יש לך?
וזוגת נעלים?
מתי פעם אחרונה תפרת כפתור?

נראה לי שזהו. שבה לי לנסיונות לישון..

genzer100

New member
עוד תשובות

קרמבו - מלמעלה או מהביסקוויט?- גילוי נאות אני לא אוהבת קרמבו , אז לא מלמעלה ולא מהבסקוויט

דרום אמריקה או המזרח הרחוק?- ארממ, קשה קשה, נראה לי המזרח הרחוק, אבל לא הייתי באף אחד מהם אז זאת תשובה לפי שמועות

הביטלס או הדודאים?- הביטאלס (גילוי נאות נוסף- מי זה הדודאים?!)

על הצד או על הבטן?- על הצד!!! כואב לי על הבטן למרות שזה עדיף פי מליון מעל הגב

באיזה גיל (אם בכלל) היה לך חבר ראשון?- "חבר" ראשון היה לי כשהייתי בת 12 ומאז לא היה לי מישהו
אני איטית בדברים האלה

מה הסרט הכי יפה שאי פעם ראית?- אוי שאלות קשות, ארממ הדבר הראשון שעולה לי לראש זה גאווה ודעה קדומה אבל זה רק כי הצילומים היו מדהימים ואני מתה על הספר. אני חושבת שמבחינת סרט אחד הטובים שראיתי זה חיי פי- למרות שאני לא בטוחה שאני ממליצה עליו, הוא סרט מצויןןןןןן אבל כל כך עצוב שמי שרגיש ( אניי) אני לא ממליצה עליו

מה היית רוצה להיות יותר: מעצבת פנים או עורכת כתב עת (בכל נושא שהוא)?- לא זה ולא זה, אני מבולגת מטבעי (אמא שונאת את זה) אז מעצבת פנים זה לא מתאים לי ועורכת כתב עת אני לא יכולה להיות גם דיסלקטית וגם חסרת סבלנות (למרות שאני אוהבת לקרוא)

הופעה של להקה חו"לית כלשהיא בפארק הירקון או פיקניק עם ידיד/ה ותיק/ה בפארק הלאומי?- פיקניק! אני לא מתה על להקות מחול ואני מעדיפה הופעות אניטימיות על פני מליוני איש

יין לבן או יין אדום?- יין אדום, למרות שבאופן כללי אני מעדיפה קוקטיל (וגילוי נאות נוסף- לא ממש אוהבת לשתות)

את מרכיבה פאזלים? מה הפאזל הכי גדול שיצא לך להרכיב?- 1000 חלקים, אחותי מתה על פאזלים וכל יום כיפור היא גוררת את כל המשפחה

כמה תיקי יד יש לך?-7, כי אישה צריכה תיק לכל אירוע! :p

וזוגת נעלים?-אוי אני באמת לא יכולה לספור

מתי פעם אחרונה תפרת כפתור?- אף פעם, אני תמיד מאבדת את הכפתורים שנופלים לי ולא מספיקה לתפור אותם

שיהיה שינה טובה!!!

צדיקה שכמותך!

איך שראיתי את התשובה המזעזעת (שלא לומר מחרידה) של דניאל שלא מכירה את הדודאים רציתי ללנקק לה קישורים של שירים שלהם, כדי לתקן את המעוות, אבל את, גם צדיקה וגם חרוצה, הקדמת אותי!

אגב, גם גיסתי הצעירונת (20) לא מכירה את השירים האלה וקוראת להם "שירים של זקנים". מעבר לעובדה שאני מרגישה טרנטה כשאני מדברת איתה, טוב לדעת שהיא לא הצעירונת היחידה שלא מכירה דברים בסיסיים כמו הדודאים.

אני לא יודעת כמה זה "טוב לדעת"

מצאתי את עצמי אתמול במקום ציבורי, עם כמה חברה בני עשרים ומשהו, ש.. לא יודעים את "שיר למעלות", "יברכך ה' מציון" ו"בקודש חזיתיך".

זאת בעיה של ממש, בעיניי...

למעלה