המוןןןן שאלות
מיהו גיבור ילדותך ולמה?- הגיבור הילדות הראשון שעולה לי לראש הוא סבא שלי, איש מיוחד, עבר המון ועדיין הוא רוצה לחיות יותר מכל אדם שאני מכירה, יש לנו קשר מיוחד וקרוב, אני אוהבת אותו עד אין סוף!
בטוח שיש עוד דמיות ואנשים אבל הוא הראשון שעלה לי
איך קוראים לחברה הכי טובה שלך ומה עושה אותה לחברה טובה כל כך? בגלל שאני בתקופה כזאת בחיים שאנשים מתעצבים מחדש וכולם בצבא ואני עדיין לא אין לי "החברה הכי טובה". יש כמה חברות טובות, וידיד אחד שהחלטתי להתרחק ממנו מיוזמתי כי אני רוצה משהו שהוא לא יכול לתת לי :-\ זה רק פוגע בי
בת כמה היית כשנפלו התאומים ואיך זה השפיע על חייך? הייתי בכיתה ב', אני זוכרת את השיעור אקטואליה שעשינו, ישבנו במעגל על כסאות קטנים והמורה אמרה לגזור כל מני כתבות ודיברנו עליהם, אני לא זוכרת מה הרגשתי אבל בשבילי זה כמו תקופת הפיגועים רק רחוק יותר, מפחיד ונכנס עמוק עמוק לתת מודע (דרך אגב בגלל תקופת הפיגועים כשרואים חדשות ומישהו אומר "אוי לא" או משהו בסגנון עד היום המחשבה הראשונית שלי היא "היה פיגוע?!" והשניה "הייתה מלחמה")
מה יותר, שוקולד השחר על פרוסת לחם לבן טרי או סושי?- שוקלד השחר על פרוסת לחם טרי, פעם אהבתי בטירוף סושי אך פעם לקחתי כדור חדש (לפיברו) לפני שאכלתי סושי והוא גרם לי להקיא והקאתי את נשמתי כולל את הסושי (מצטערת על הפירוט) ומאז אני לא אוכלת/מריחה/מתקרבת לסושי
מה היה הטיול הכי שווה שעשית עד היום ולאן?- אוי זה שאלה קשה כי אני מאוד מאוד אוהבת לטייל, אין לי תשובה על זה, כי חלק מהטיולים היו מדהימים בגלל המשפחה חלק בגלל הנוף וחלק בגלל שפשוט הצלחתי לסיים אותם למרות הקושי המטורף
יש לך רישיון נהיגה? מאיזה גיל?- יש לי רישיון, מגיל 17 וחצי
מה הצבע השליט בחדר שלך? איזו תמונה בו את הכי אוהבת?- הצבע בחדר שלי הוא אפרסק ואין לי תמונות
ספרים - מסטימצקי/ צומת ספרים, מחנות יד שניה או מהספריה בכלל?- תאמת אני מהמפונקות שאוהבת שהספרים קנויים- אבל רק אם הםבאמת טובים, אם הם בינונים אני מעדיפה מהספרייה- סתם תופס מקום
פסח או פורים?- פורים!!! אחד החגים האהובים עליי!
ים או בריכה?- ים, איכס כלור.
ברווז או אנפה?- ברווז
קולנוע או דיוידי?- תלוי במצב רוח , לפמעים אני במצב רוח ביתי ואז הכי טוב דיודי ושמיכת פוך ותה (כי אסור שוקו בגלל החלב :-\ ) ולפעמים אני במצב רוח חברותי ואז קולנוע, למרות שגם הגוף לוקח חלק מההחלטה- אם כואב מאוד וממש בא לי סרט אז דיוודי
מטוס או רכבת?- רכבת, מטוס יכול לעשות בחילה וגם כל הנסיעות שסעתי ברכבת הרבה יותר קצרות!
להמשיך לשאול או לתת לאחרים לשאול גם?- את מוזמנת להמשיך לשאול