אנשי ההייטק בפורום

חחחחחח ../images/Emo6.gif אני חושב שלא הבנת

את הבדיחה שלו. קראת את המאמר בקישור? זה מאמר סאטירי בדמות כתבה חדשותית המדווחת על כך שמיקרוסופט הוציאה פטנט על 1 ו- 0...

shiri boston

New member
נכון. לא קראתי את המאמר שהוא

צירף, שים לב לשעה שכתבתי את ההודעה אתמול בלילה (נדמה לי זה היה משהו כמו 2:00), אחרי שלמדתי כמעט כל היום
אבל לא הייתי צריכה לקרוא את המאמר שלו כי עניתי לו תשובה שמתייחסת להודעות הקודמות שלו ושל הפרופ'.

shiri boston

New member
הם לקחו רעיון ועיבדו אותו/יישמו

ופיתחו. הם לא היו אלה שהמציאו את "החלונות". הם לא היו אלה שהמציאו את העכבר וכו'- נדמה לי שהיו אלה זירוקס המקוריים. החכמה בחברה היא לקחת רעיון ולפתח אותו. כך עשתה גם אמדוקס שאתם כ"כ מזלזלים בה... את הרעיונות מציגים באקדמיה ומשם הולכים קדימה ומפתחים. אגב, חברת הייטק נקראת כך משום שחלק מאחוזי החברה הולכים לפיתוח ומחקר, שכן החברות "טבע", "אמדוקס", "קומברס", בקטגוריה הזאת. חוץ מזה, נראה לך הגיוני, שכל מי שרוצה לפתוח חברה ייקרא לה באיזה שם שבא לו? "הייטק"? "לוטק" וכו'? לא! יש קריטריונים ברורים! עוד דבר, לא אתה אמרת אלא פרופסור, אבל אני אתייחס לזה פה, מה זה משנה מה למדת ואיפה?!? למה ביל גיידס למד משהו איפושהו? ולכן, אין זה משנה מי עובר הדרכה, השמה וכו'. חוץ מזה, שאני מכירה אנשים יוצאי דופן שלמדו בבית וקרעו את התחת בקריאה של חומר והם פי מליון יותר טובים מאלה שלמדו בטכניון!!

אז צדקתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אבל, למען האמת, אני מסכים איתך. יש חבר'ה טובים באמת שלמדו במקומות אחרים חוץ מהטכניון.

טל ר

New member
דווקא הרבה...

הי שירי, הרבה מאוד פטנטים רשומים על שמה של מייקרוסופט. לדוגמאות, ראי בקישור (חיפוש באתר הפטנטים של ארה"ב). בי, טל.

מצד שני

ההגדרה במילון Merriam-Webster אומרת שהיי-טק זה: scientific technology involving the production or use of advanced or sophisticated devices especially in the fields of electronics and computers והמונח נוצר לראשונה בשנת 1968. אז כיוון שאמדוקס משתמשת בהתקנים מתוחכמים ("מחשבים") אולי מה שהיא עושה נכנס להגדרה לעיל. אף לפי אותה הגדרה, גם הבן שלי בן השש כשהוא משחק PINBALL על המחשב הוא איש היי-טק... (כי הוא משתמש בהתקן מתוחכם)

az ma

New member
ממש אפשר לומר שהבן שלך

"נולד לתוך הי-טק". Wow!

stardustit

New member
שים לב למילה production

בנך אינו מייצר כאשר הוא משחק במחשב, הוא משתמש. לכן בנך עדיין אינו איש היי טק, אך אם בעתיד לא יהיה רופא או עו"ד, כנראה יהיה איש היי טק מכובד.

zoti

New member
אז אולי כבודו יסביר לנו איפה עובר

הקו. לפי ההסבר שלך אז מי שכותב אלגוריתמים הוא עובד הייטק והQA שמדבג את המערכת (והוא סטודנט שנה שניה בטכניון) הוא לא. אז כדי שלא תעלב (כי אתה מנקה אסלות בעזרת האלגוריתם המשוכלל שפיתחת) הנה הדרגות: ULTRA-HIGH-TECH - מנקי אסלות באינטל HIGH-TECH - סתם עובדי אמדוקס LOW-TECH - משה מהמכולת למשה מהמכולת מרצדס חדשה (חצי ממה שהוא מוכר הוא לא דופק בקופה) לעובד אמדוקס יש היונדאי מהחברה (אבל רק אם הוא ראם 2 ומעלה) ולאינטלאי יש ילד שמשחק נינטנדו

az ma

New member
אמדוקס זה הי-טק

וכל חנות תחתונים זה בוטיק התחת... וממש לא קשור לאיכות העובדים בה...

az ma

New member
אז האם יש אמת בשמועות

שעובדי אינטל הם Full of
?

למעלה