אנשימים!

ehudt

New member
זה לא היה בגישה של אנטי

זה פשוט מה שאנחנו אוהבים לעשות. זה הכיף שלנו בפורום הזה. ההנאה שלנו היא בויכוחים. חלקם רדודים כמו הכינרת, וחלקם הקטן פילוסופי ורב משמעות (לפעמים אולי..) לא התכוונתי להשמע אנטי, אבל אם את לא מעוניינת להתפלסף, אולי את צריכה לשקול אם להשאר בפורום, או לשנות את הרצונות שלך. אני מציע לך להשאר ולהסתכל קצת על הויכוחים ואז לראות אם בא לך להתפלסף, כי זה יכול להיות ממש כיף. ואם זה חשוב לך, שמי אהוד, 18, חיפה. צבע - Octarine להקה Nevermore

זה הבעיה!

אם זה חשוב לך. אתה לא עושה לי טובה. אם אתם לא נהנים מזה לא צריך. דבר אחר בעניין ההתפלספות התכוונתי רק באשכול הזה

ehudt

New member
אני לא עושה לך טובה

ביקשת לדעת משהו אישי עליי? אמרתי לך. no hard feelings. אני בקושי מכיר אותך, כבר את מתחילה עם הרגשות אשם? אין צורך בכך. ובקשר להתפלספות, אני צריך להסביר משהו. התפלספות היא לא דבר נשלט שאפשר להגביל אותו או להפסיק אותו במקומות מסוימים. זה לא כמו הים, שמופסק ע"י יבשה, או יבשה שמופסקת ע"י ים. איפה שקיימת התפלספות היא מתפשטת לכל עבר ללא מעצורים. יותר כמו בורות. ושמועות. גם כינים בגן ילדים יתאימו להגדרה.

אבל מדוע את עושה הכללות

ומגיבה להודעה מסויימת בלשון רבים - 'אתם'? עד עכשיו, בכל ויכוח שלך עם מישהו, אני לצדך. חוץ מההכללות. גם בלי "פילוסופיה" קצת קשה.

חחח סליחה

אתם זה לא מחייב כולם. זה לפחות שניים. ויש פה 2 לפחות שהם באמת מתנהגים ואולי הם גם באמת זקנים. ושמתי לב שאתה לצידי, ותודה. מתוך האפלה נר דולק אחד, אתה יודע כמה אור הוא עושה?

הגזמת, שחר!

"ואנשים לא יתחילו להתפלסף לי פה" - ??? הרי בשביל זה אנחנו פה בפורום, בשביל "להתפלסף"! הערה נוספת. זו תופעה ידועה, הקוראת כמעט בכל הפורומים: מפעם לפעם אכן קצת נרדמים. זה לא אסון. וברוך כל מי שמנסה להעיר. 4. זיתים, פלאפל, גבינות, צוף, גרגרי יער שונים.

לגבי ההתפלספות

דיברתי רק על האשכול הזה! אם אתם בכל זאת מוצאים על מה להתפלסף אפילו באשכול הזה... חחח אתם גדולים!

למעלה