אנשימים!

אנשימים!

מה זה נרדמתם? הפורום לא זז!!!! אני אחת חסרת סבלנות, ועוד תחשפו לזה בעתיד הלא רחוק. מובו אנשים. תתחילו להזיז את עצמכם. כדי לעורר את הנרדמים בואו נעשה שירשור היכרות (למעני) בו כל אחד יחשוף על עצמו מה שבא לו. אפשר לדלג על שאלות. הנה 1. שם ושם משפחה. 2. עיר מגורים. 3. גיל. 4. מאכל אהוב. 5. צבע אהוב. 6. להקה או זמר אהוב. 7. שיר אהוב. 8. עבר. 9. פדיחה שהיתה. 10. משו מיוחד שלא יודעים עלי. אפשר להוסיף שאלות כיד הדמיון הטובה, לא עלינו. ואני אתחיל. מקווה שיהיה מהנה ואנשים לא יתחילו להתפלסף לי פה. שלכם באהבה, שחר

ואני אתחיל

1. שחר. 2. ירושלים. 3. 14.5 4. ספגטי. פיצה (בעצם כמעט כל עב"ם שמטרתו להיכנס לפה). 5. אפרסק. 6. 2 להקות הבליינים ו play. 7. הכל יכול, של הבליינים. 8. אין עבר מיוחד. 9. לא עולה לי בראש כרגע

רון סי

New member
את בת 15?

מוזר, לפי הכתיבה שלך הייתי מוכן להשבע שאת בת לא יותר משמונה. אני מכיר ילדים בני ארבע שיותר אינטליגנטים ממך.

מוזר...

אמרו לי שאני אינטלגנטית כמו אחת בת 41 (כשאמרתי שאני בת 14 וחצי...). ותודה. אני אוהבת מחמאות. ואת מה שאני חושבת עליך, ועל שאר הפורום כבר תראה. קראתי איפהשהוא שאתה אוהב כל ויכוח באשר הוא. כמו כן שמתי לב שזה נכון. אהבתי איך שהגדירו אותך

רון סי

New member
את יודעת מה זה ציניות?

כשאמרו לך שאת אינטליגנטית כמו בת 41, זה היה ציניות. אם את לא יודעת מה זה (וסביר להניח שלא), תשאלי ומישהו פה יסביר לך.

האם העלבת נערות בנות 14

והפיכתן לשק החבטות שלך הוא העיסוק החביב עליך בשעות הפנאי? אני יכול להמליץ לך לסור לחנות הספורט הקרובה ולרכוש לך שק איגרוף. מצויין לגוף ולנפש.

רון סי

New member
העלבה? שק חבטות?

הייתי עדין להפליא איתה, וזאת רק בהתחשב בגילה הצעיר. אם היא היתה מבוגרת יותר היתה חוטפת הרבה יותר חזק.

חחח שחכת להוסיף מספר תעודת זהות

אה כן וגם כרטיס אשרי זה לא פורום של היכריות וכאלה זה פורום של האמת שלך מול האמת שלי הדעה שלך מול הדעה שלי וככה זה ממשיך ומתווכחים ומתווכחים עד ששני הצדדים מבינים שהם לא יכולים לשכנע את הצד השני שהם צודקים וזה מתחיל להימאס להם והם לוקחים חופשה לכמה זמן ואחרי כמה זמן שמתחיל לשעמם להם הם חוזרים לפורום ומתחילים להגיב וכאלה והפורום מתחיל לזוז וחוזר חלילה

dean4

New member
איטלגנציה!!!!! חזרת!!!! ../images/Emo24.gif

יופי!!! השתעממתי! אתה ממש טרול שנהנה לחזור למאורה שממנה סילקוהו מזמן...
יופי! (גובנור, ניקו שמעתם? הוא חזר!!)

dean4

New member
מעודי לא הלכתי.. ../images/Emo12.gif

אכן היו שיחות משעממות, היו גם שיחות שלא הבנתי בנושאים בהם הם דנו, ולכן לא התערבתי מראש.. אבל מעולם לא עזבתי את הפורום.

אתם באמת זקנים פה

אני מביאה לכם משו של צעירים. משו מאוד נחמד. שתמיד תיזכרו שיש את הצעירים הקטנים החמודים : ( וזה אמור להיות משעשע וכדי שנכיר אחד את השני, ונדע את הרקע על חברינו לויכוח. זה הבסיס לדעתי. וד"א ביקשתי בלי פילוסופיה

ehudt

New member
הפורום הזה הוא בשביל פריקת מתחים

לא בשביל הנאה

פריקת מתחים

יש בזה אחרי הכל הנאה. ולמה אתם כל כך אנטי? : ( הבאתי משו חמודד לא שמעתי מילה טובה אחת.

dean4

New member
תגובה..

לפורום הזה יש ימים רגועים וימים תוססים. אני צופה שאת הגעת בדיוק לתחילת תסיסה קרובה, מכיוון שכמה טרולים ומחבת"ים התקבצו להם פה שוב. חלקם מהעבר וחלקם הינם חדשים.. לבטח מכינים את עצמם לקראת החזרה בתשובה חדשה.. פשוט קחי פופקורן ותראי.. לפעמים זה דיי חמוד לראות אותם פורחים שוב..

בעעעע

תירוצים! אתם כולכם סבתות כאן. אם כבר מישו הגיב, למה לא לעניין? כבר אמרתי שאני לא מעוניינת להתפלסף???

א. או שאת תינוקת???

(סתם) אבל גם מה שאת אומרת זה שטויות. לשאלותיך, כל מה שאני מעוניין לחשוף נמצא בכרטיס האישי, את מוזמנת להסתכל ולשלוח תהיות אם יש לך... אם את לא מעוניינת להתפלסף, תברחי, כי אני, למשל, מאוד מעוניין. נהוג שמצטרף חדש מצטרף בשקט ומתאים עצמו לפורום. כניסה רעשנית ותובענית מעידה על הרגשה לא רצויה של 'מגיע לי' הכל. אולי אני טועה לגבייך, אך אני מציע שתחשבי על זה (אם יש לך טענות כלפי, אשמח לשמוע. טוב לא אשמח, אך אקבל בהבנה).

בעעעע

תירוצים! אתם כולכם סבתות כאן. אם כבר מישו הגיב, למה לא לעניין? כבר אמרתי שאני לא מעוניינת להתפלסף???

למעלה