אנשימים

שווארמה

New member
אנשימים

בוקר טוף לכולם שבוע נפלא לכוולם דרך אגב יש לי מולמולדת השבוע אז מתנות (לא מתחת ל500 ש`ח )יתקבלו בברכה רשימת הדברים שאני צריך נמצאת למטה אז כל אחד שיבחר משהו מתוך הרשימה רשימת פריטים : 1: אוטו חדש (עדיפות למיצובישי פג`ארו קצר) 2: מחשב חדש (עדיפות לשני מעבדים 1 ג`יגה) 3: מיקרוגל (הישן שלי עומד לשבוק חיים) 4: עוזרת בית (עדיפות לשוודית 1.80 מטר בלונדינית וחטובה כמובן) 5: נעליים (רק טימברלנד) טוף הקיצר הבנתם את הרמז רשימה זו תתפרסם גם ב20 פלוס אז בבקשה לפתוח את הארנקים ביי

מה עם איזה מנה שווארמה?

אני מזמין אותך אישית לארוחה ב-פפאגיו (אין לי מושג איך מבטאים את זה). ארוחה שם זה איזה 100 ש``ח, בשרים חופשי....יש שם אולי 10 סוגי בשרים...כשרים (ולא כשרים)...וסלטים, ושתיה.... אם תבקשו יפה, אני אספר לכם איזה סיפור -חרא- שקרה לחבר שלי...אחרי שהוא בילה במסעדה...(לא מגעיל כמו סיפור הבידה).....אבל עדיין סיפור מצחיק. רק מישהי אחת יכולה לבקש ממני לספר את זה...

שווארמה

New member
האמת..

אני מת ללכת לפפגאיו אולי ביום מן הימים יהיו לי חברים אמיתיים שיזמינו אותי על חשבונם לאכול שם (רמז) ואולי זה ישאר רק בגדר חלום.... (שווארמה ברגע של נוגות)

הממ.....

התחלתי לכתוב הודעה....שנמשכה מספר שורות....אבל וויתרתי עליה. *מפאת כבודם של בעלי החיים* ונראה אותך יודע לענות על השאלה הבאה: איזה בעל חיים הינו כשר על פי היהדות לאכילה, אבל אף אחד לא אוכל אותו? *אבקש מהרב לאו, הרב כהנא והרב בריח לא לענות*

מה פיתום

אני מדבר על בעלי חיים ``קצת`` יותר גדולים....בוא נגיד מסדר גודל של יותר מעכברוש.וקטנים מדינוזאור

שווארמה

New member
תולעזאורוס??

סוג של תולעים הגדולים מעכברוש וקטנים מדינוזאור לזה התכוונת??

לפני שהשרשור ייעלם....אני אענה

התשובה היא: ג`ירפה ג`ירפה עומדת בכל התקנים של ``חיה כשרה`` אבל לא יודעים איך להכין אותה... מופתע ? (תענה בשרשור חדש)

שווארמה............ מה עם בית ? אתה לא צריך ? הייתי שולח לך שוודיות אבל השגרירות הטילה וטו (אתה יודע למה ) אז תצטרך להסתפק במחרוזת שירי נעמי שמר שאני אישית יבוא לשיר לך ולכל תושבי מאה שערים.

שווארמה

New member
ואללה....

בית יש לי קטן,חמוד ומקסים (400 דולר לחודש ואחלה מיקום) אבל ריהוט חסר לי קצת רמז דק...........

שווארמה........... המנטליות האשכנזית שלך תהרוג אותך..... מה שכר דירה ? לא רוצה בית משלך ברחביה...... טוב לא רוצה ... לא צריך B-)

שווארמה

New member
עזוב אותך.....

עזוב אותך מרחביה שם יש רק אשכנזים לא מרשים לנפנף במנגל אחרי 10 בערב לא יתנו לי לשמוע זוהר ארגוב בפוול ווליום עזוב אני נשאר הקטמון שמה הכי טוב

למעלה