אנשימים...

סלינוש

New member
אנשימים...../images/Emo4.gif

ניסיתי..ניסתי לעשות דולי, אפילו לא את הבייס, את הבייס לקחתי מפה (וסליחה אם לקחתי זכויות יוצרים!!) וניסיתי, הוספתי בגדים, נעליים, שיער ואיפור.. א-ב-ל: קודם כל, לא יעזור, לא תפסתי את הקטע של ההצללה, שנית, אני לא יודעת למה אבל בתוכנת הצייר שלי, הצבעים התחרפנו לחלוטין ואין לי אפשרות לדלג כמעט מצבע לצבע, אלא במרחקי גוונים משמעותיים. שלישית, DAMN לא הצלחתי למצוא את הצבעים של הבייס לכן לא יכולתי לתקן טעויות על הדולי עצמה, אוי!

סלינוש

New member
או קיי...אני אנסה אחרת...

מכיון שלא ממש התייחסו לקריאות הצילו שלי (
) אני יעשה דבר שדורש ממני המווון אומץ: אני אצרף את הדולי שניסיתי לעשות.... אני יודעת שיש המון טעיות, גם היה לי כאמור בעיה עם הציר, ומעבר לכך לא תפסתי עוד הרעיון.... אבל מה שכן - ניסתי, ביקורות בשמחה - רק תשתדלו לא לרדת עליי יותר מידי... תודה..

The Charmd One

New member
לה לה לה הנה תגובה

אוקיי דבר ראשון לא להעלב זאת רק תגובה בונה לעזור לך הרעיון ממש יפה..אבל הביצוע..
אהבתי נורא את הרעיון של החולצה
אבל הבעיה שאת לא התמדת בפלטה אחת..זאת אומרת הייתה צריכה לקחת את הצבע הכהה- קוי מתאר השני הכהה לידו קו צמוד לקו מתאר ..השלישי כנ"ל וברביעי את צובעת את הכול. ככה בהכול..לא פתאום כהה פתאום בהיר...מבינה
עכשיו השער שלך עם ההצלה הנכונה היה יכול להיות בסדר..זאת אומרת הוא רק צריך קצת לעבוד עליו.. הממ אבל סה"כ נחמד כל הרעיון..רק תשפרי מה שאמרתי..

סלינוש

New member
OK...

תודה על הביקורת, הבעיה עם הצבעים והגוונים, זה שהצייר שלי התחרפן, הוא בקושי נתן לי להשתמש בצבעים האלה...את מבינה? שנית, באיזו עוד תוכנות ניתן לעשות את הדוליז? תודה.

למעלה