סוף סןף הגיעו ימות המשיח... מזל טוב לך על האייסי שירית... עכשיו גם חלק מאיתנו יוכלו לנדנד לך
ה המתוח New member 18/3/04 #14 סוף סןף הגיעו ימות המשיח... מזל טוב לך על האייסי שירית... עכשיו גם חלק מאיתנו יוכלו לנדנד לך
ה המתוח New member 18/3/04 #15 עכשיו רק חסר לנו חמור לבן וכל העסק מסודר.. אני יוצא בקריאה נרגשת לכל הפורום לתרום חמור לבן!!! (זה הכי קרוב שהיה אז...)
עכשיו רק חסר לנו חמור לבן וכל העסק מסודר.. אני יוצא בקריאה נרגשת לכל הפורום לתרום חמור לבן!!! (זה הכי קרוב שהיה אז...)
ק קיפיק New member 21/3/04 #23 אני מנדבת אותך.../images/Emo54.gifהתקבלת../images/Emo70.gif יש חמור. יש ימות משיח, עכשיו חסר רק משיח....
אני מנדבת אותך.../images/Emo54.gifהתקבלת../images/Emo70.gif יש חמור. יש ימות משיח, עכשיו חסר רק משיח....
מ מופרעת בנשמה New member 19/3/04 #19 תודה !! ודודי ב"ה אני שמחה שאתה מבדר את עצמך(החמור הלבן) ותנדנדו כמה שאתם רוצים ושוב סליחה עם נפגעת בקשר למה שהיה באייסי!! זה היה בצחוק!
תודה !! ודודי ב"ה אני שמחה שאתה מבדר את עצמך(החמור הלבן) ותנדנדו כמה שאתם רוצים ושוב סליחה עם נפגעת בקשר למה שהיה באייסי!! זה היה בצחוק!