אנשימים

אנשימים ../images/Emo13.gif

(סליחה שאני פותחת על זה שרשור חדש אבל דווקא יש לזה סיכוי להתפתח) נכנסתי לאתר חבר'ה וצרפתי לרשימת החברים את כל מי שאני מכירה ומצאתי אותו מהפורום. אז בבקשה תכנסו ותצרפו אותי לרשימת החברים, טוב? מי שלא יודע מה זה, שירשם: www.hevre.co.il וד"א, מה דעתכם לפתוח שם עוד קטגוריה של פורומים ולהוסיף את הפורום שלנו????

אמא איך נרשמים לאתר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|

חבר'ה......??????????

לא כ"כ זוכרת,

אבל תיכנס לשם ואו שיש שם קישור למשתתפים חדשים, או שאתה פשוט צריך לבחור "יסודי", "חטיבה-תיכון", וכו' ולבחור את המקום המתאים וכו'... ככה אתה מוסיף כל פעם עוד מוסד שבו היית ד"א, מה איתך שנה הבאה???

אויויוי נראה לי שאצטרך להתקע בערמת

הזבל הזאת הנקראת יתק"ה עוד שנה... לכל מי שלא יודע הזיזו את חיריה לבני ברק לרחוב נורוק 31 ושינו גם את שמה וכעת קוראים לה: יתק"ה (ישיבה תיכונית קריית הרצוג)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש אתר כזה שקוראים לו חבר'ה.

באתר הזה את נכנסת ונרשמת, ואז את נרשמת לכל בי"ס, תנועת נוער, מקום עבודה וכדו' שהיית בו, ואז את יכולה לדבר עם כל מי שלמד באותו בי"ס ונרשדם לאתר הזה גם כן!! תנסי
אז בקיצור יש שם אפשרות לחפש עפ"י שם פרטי ושם משפחה (והיית בשוק על עצמי שידעתי את כמעט של כולם
) ולצרף אותם לרשימת חברים. אבל כדי שהם יהיו בתוך הרשימה שלך - הם צריכה לאשר אותך, בנתוש? יופי...

נצל"ש דחוף - מגיע לי מזל"ט יש לי

ב"ה איסיקיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מספרו :283896310 אחרי ניסיונות רבים לשכנע את אמא שתרשה לי להוריד איסיי הצלחתי!!!! והכל הודות לזה שסיפרתי לה שכל הכיתה שלי מתכתבת באייסי.. יש גם לי יש איסיקיו !!! רק דבר אחד אני לא מבינה אייך אני מגיעה לשיחה...

tamarhp

New member
מזל"ט ../images/Emo13.gif

ומזתומרת איך מגיעים לשיחה? ישלך אנשים ברשימה - את לוחצת פעמיים על אחד מהם ומתחילה לכתוב....

למעלה