אנשים!

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

binba!

New member
לא לא...

היה לה מש´ו לא טוב בחולצה... תסתכלו על זאת

יפה..! ../images/Emo87.gif

והנה שתי דוליז חדשות שלי - אחת אמו קיס מעודדת (מצורפת להודעה הזאת) שלא הצלחתי לעשות לה פונפונים
השניה (מצורפת להודעה הבאה) ווירדו מתוקה :)

ChocolateGirl

New member
מקפיצה...

כדי שכולם יראו את הפונפונים! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 עשרה תווים!!! וגם עשר שורות!!! אולי זה יעזור להקפיץ!

BliNky

New member
מדהים!!!

עשיתי דולי חדשה
הפעם פלירט (וכל מי שרואה קטנטנות יבין...)

victorya

New member
ברוכה הבאה! תגובות לך ולמיכל../images/Emo65.gif

הדוליז שלך מאד יפות אבל האיכות חרא (סורי...) תשמרי כקובץ bmp או gif, במקום jpg. ככה פתאום האיכות תסתדר. מיכלי... תראי, הדוליז שלך, לדעתי, מהממות. וכל כך חבל שאת משתמשת בבייס המעצבן עם הפרצוף המעוות! שיניתי לך את הפרצוף, לא משהו בהצלחה אבל לפחות יותר טוב מהבייס המוזר הזה. פשוט כבר הרבה זמן אני חושבת לעצמי, כמה הדוליז שלך מקסימות וכמה הפרצוף הורס. אז אני מקווה שאני לא פגעתי בך או משהו. שירה-חתימה-מדהימה:

mgirl

New member
לדעתי הפרצוף ההוא יותר יפה...

ולא, לא פגעת בי... אבל אולי אני אוריד את הנמשים... בכל אופן, תודה על המחמאה (שהדוליז שלי מקסימות) אבל- מה דעתכם על החתימה שלי?:

אמממממ.....

הפה שלה, זאת הבעיה..... בלעעעעעעעעעעעעעעעעע היא דוחה בעייני......... חוצמזה, הדולמייקר, אז שמת רק את הבגדים והשיערות המגעילים, השיער הוא >>שוב<< לפני הבודיז, וחלק מהנעליים לא מתאימות לבייס >>היחיד<< ששמת. אני משרשרת כמה דוליז שהיה יותר כדאי שתשתמשי בהם...... זאת אפשר במכנס+החולצה+הבייס

הכל../images/Emo26.gif

ושלא תחשבו שאני משוויצה, כן?? אתן יכולות לשרשר גם מה שבא לכן אם אתן מתעקשות......לא יודעת אם היא בכלל תתייחס...

למעלה