אנשים!

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

mgirl

New member
אנשים!

(מצטערת על ההודעה החדשה, אבל... שימו
!!) כולם פה דוגלים מאוד בשירשורים, אבל בחייכם! יש בכל עמוד 20 שירשורים ע-נ-ק-י-י-ם, ואני בקושי מסוגלת להיכנס לפורום! שימו לב- יש לי ADSL- אינטרנט מהיר, ולעמוד עם מעל 700 תמונות לוקח לי שניות להיכנס, אבל לוקח לי שעות להיכנס לפורום הזה, שלא לדבר על העובדה שהתנועה בו קשה, קשה לפתוח הודעות והקבצים בקושי נפתחים! השרשורים פשוט גדולים מדי! אז בבקשה, קצת פרופורציה. נכון ששרשורים זה דבר טוב ונחמד ולא מוריד הודעות אבל יותר מדי שרשורים יפילו את כל הסרבר של הפורום לגמרי!

mgirl

New member
תקשיבו לי!

(מקפיצה) חברות שלי שנכנסו לפה הפורום תקע להם את כל המחשב, וגם אצלי בדיוק אותו הדבר! מספיק עם השרשורים! אז נכון, שרשורים זה נחמד, אבל לא להגזים!!!!! אני כבר בקושי כותבת לפורום ולא שמתי דולי בערך שלושה שבועות, והכל בגלל זה!

Hugs a Kisses

New member
את צודקת אבל....

מה לעשות, אנשים מעדיפים שרשורים ארוכים מאשר לאבד אותם... גם לי זה תוקע! אם יש הצעות אני בטוחה שישמחו לשמוע! רותי

mgirl

New member
יש לי הריון!

ככה מדברת ילדה בביצפר שלי... (זה אומר שיש לי רעיון) אפשר... להפסיק לשרשר! או אולי... מיכל (המנהלת) יכולה פשוט לראות וכשיש שרשור ענקי מדי אז לחתוך אותו באמצע או משהו כזה..

your-destiny...

New member
אני מנצלת את השירשור...

כדי להציג את הדולי החדשה שלי - ישר מהתנור. היא לא הכי מושקעת אבל...בכל זאת, מה אתם חושבים? וגם רציתי להגיד לכולן
לילה טוב

הבובה ממש יפה

אבל כבר ראיתי את השיער הזה, אבל בלונדיני.. בכל אופן, עשיתי היום עוד פלירטז אחרי הפלירטז המוצלחת שיצאה לי אתמול.. השיער לא שלי, רק שיניתי לו טיפה את הצבעים, והפרח שיש לה על השיער לקחתי מאמו קיס מפלצתית אחת ושיניתי אותו.. תגידו לי מה דעתכם!!!!!! אני חושבת שכדאי לפתוח אותה בגדול..

rainbowgirl

New member
הדולי הראשונה שלי!(בעצם השניה...)

אל תעליבו אותי יותר מדי...

כמה דברים../images/Emo163.gif

קודם כל יפה מאוד..
כדאי לך לגזור את הבובה לקצה של העמוד ואז להקטין את העמוד, ככה אפשר לראות את הבובה יותר טוב.
אני ממליצה לך לא להשתמש בבסיס של פרפס, כי הן כל כך שנואות וזה ממש מסוכן להשתמש בהן!! אם את צריכה בסיסים יש באתר של הפורום, שנמצא למעלה בקישורים.. אני טועה או שאת חדשה??אז אם את חדהש וגם אם לא, זה פעם ראשונה שאני רואה אותך בפורום אז.... ברוכה הבאה!!!!!!!!
ועוד לא הגבתם לי על הפלירטז החדשה שעשיתי היום!!!

mgirl

New member
גם לי יש דולי

חדשה חדשה מהרגע... אבל בגלל השמלה היא נראית כמו סוכריה מהלכת...

binba!

New member
יאאאא ../images/Emo99.gif

דולי~שלך~מהממת~!! >>כרגיל<< לוק את מיי דולי
בבקשה תגידו מה אתן חושבות...השקעתי בה הרבה

את קווי המתאר של השקוף...

היית צריכה לעשות בצבע ההכי כהה ל השקוף, והשיער מ-ט-ר-י-ף!!! מיכל-את השיער הזה שימי בדולמייקר!!!!!!!!

binba!

New member
אהההה...

זהו..לא הייתי בטוחה איך עושים שנייה..

binba!

New member
אוףףף..../images/Emo10.gif

זה הצבע הכי כהה מהגוון הזה בפאלטה, ואני פשוט ל-א מצליחה למצוא את הגוון שמעליו!

את מתעקשת שאני אעשה לך,נכון??

דאאאאאאיייייי.......אני מתאפקת לא לעשות קופי ובטעווווווותתתתתתתת לעשות לך...... נו כב, תשני!!!!! מהרררררר!!!!!!

binba!

New member
אני לא מוצאת...../images/Emo7.gif

*מתייפחת\מתייפכת בבכי תמרורים*

למעלה