אנשים

אנשים

אם יש טלנובלה שבאמת מרגשת אבל באמת אז זאת יאגו....

יאגו זה יותר יפה מכל טלנובלה אחרת..

היי אני חדשה בפורום ואני מתה על פקו המהמם שעוד מעט בן 30!!
סתתם...... ניתן לו
בכל זאת אני רוצה להגיד שלפעמים אני ממש בוכה שאני רואה יאגו ואל תחשבו עכשיו שאני איזו משועממת תינוקית שבוכה מטלנובלות..... זה פשוט כל כך מרגש לפעמים.... כמו מתי שחשבו שיאגו מת ושהוא היה בכלא ושהוא כמעט מת.... זו הטלנובלה הכי יפה שהייתה בויוה (כן כן אפילו יותר מבובה...)!!! אז... חופש נעים ושקט!!!!
הילו´ש....

Hurakano

New member
צודקת ב - 100%

אז ברוכה הבאה לפורום !!! גם אני חושב שיאגו זאת טלנובלה אדירה !! לילה טוב Hurakano

נוני 17

New member
ברוכה הבאה!

אני אוהבת את פקונדו ארנה, אבל בהתחלה של יאגו זה היה יפה עכשיו זה סתם כזה

shirakl

New member
אני לא מסכימה אתכם

יאגו יכולה לפעמים כ"כ לשעמם. העלילה מתקדמת כ"כ באיטיות. אפשר לראות פעם בשבוע (מה שאני עושה) ועדיין להבין כל מה שקורה...

shirakl

New member
אבל זה לא בגלל שאח"כ לא תבין

מה קורה, אלא בגלל שאתה ממש אוהב את הסדרה.

אם יש טלנובלה שמתקדמת מהר....../images/Emo26.gif

אז זה יאגו... הערך בפרק אחד קורים 3 דברים וזה המון כי בדרך כלל בטלנובלות אחרות קורה משהו במשך 500 פרקים.... אם יאגו הייתה טלנובלה ´נמרחת´ כמו שאתם אומרים אז היו לה 900 פרקים... אבל שכל אחד יראה מה שבא לו... חג שמח וחופש מאושר!!!! נשיקות הילו´ש....

Cornamenta

New member
משעמם?העלילה מתקדמת באיטיות??

על מה את מדברת? אני חושבת שלא הייתה עוד טלנובלה שקורים בה כ"כ הרבה דברים... גם אני רואה פעם בשבוע בערך והעלילה פשוט מטורפת! תשמעי, תוך 70-80 פרקים הבנאדם הספיק לעבור מהג´ונגל לעיר ולחזור לג´ונגל לאיזה ביקור או שניים, לגלות את משפחתו האבודה ולאבד אותה שוב, להיעצר כמה פעמים ובסוף לשבת בכלא על רצח, 3 נשים מאוהבות בו ואחת מהן הוא הכניס להריון, הוא נדקר, נורה וכמעט נשרף למוות... וזה רק הוא! מה עם כל עלילות המשנה המסובכות?? טוב, דעתי על יאגו ארוכה ומורכבת, אולי בפעם אחרת...

הסידרה יגו בזבל../images/Emo5.gif

אני ראיתי 40 סדרות מגיל 7 ויש מליון סדרות שעולות עליה למשל הפולשת רק נשיקה המתחזה הבית על החוף ...... אז בבקשה כימעט כול הסדרות שמות את יגו בכס הקטן הסדרות המסריחות: יגו אלופים בובה פראית ממש תנוקית לגעת בתחת....(בתימתום) הסדרות היפות: המתחזה+סרט המתחזה הפולשת רק נשיקה הבית על החוף אנטונלה מריה מירה בטי אורטל נונה

נוני 17

New member
אני מסכימה איתך לכל מילה.

אבל יאגו זה היה יפה בהתחלה ועכשיו זה מעצבן טוב אני גם התחלתי לראות לחיי אהבה אני לא ראיתי הרבה זמן יאגו וניראה לי שאני לא מפסידה.

shirakl

New member
אני מסכימה איתך

בהתחלה ראיתי ואז זה נהיה משעמם. אני רואה לעיתים רחוקות ואף פעם אין לי הרגשה שהפסדתי משהו בזמן שלא ראיתי, בעוד בטלנובלות אחרות אני כן מקבלת הרגשה כזאת, גם כשאני מפסידה רק פרק אחד.

Hurakano

New member
תראי....

לפני שאת מעבירה ביקורת תלמדי לכתוב.. כותבים יאגו עם א´ וזאת לא הטעות היחידה שלך.. עכשיו תני לי להגיד לך משהו. אני בחיים שלי לא ראיתי טלנובלה יפה כמו יאגו -מתח, אהבה והרבה אקשן. לא אכפת לי מה אחרים אומרים אבל העלילה של יאגו בנויה perfectamente !! פשוט טלנובלה מדהימה עם שחקנים מושלמים. בובה פראית היא בכלל לא תינוקית ולדעתי היא יצירת אומנות - עובדה - היא כבשה את כל דרום אמריקה וגם פרצה לאירופה והגיעה עד לישראל ובכל המדינות שהיא עברה היא ריתקה רבבות צופים. בנוגע לזה אין לך מה להגיד. זאת עובדה שהיא טלנובלה מעולה וכמו שאמר המפיק של בובה פראית "בובה פראית היא הוכחה לכל הטיפשים שהטלנובלות מתו". הרבה רומנטיקה וצחוקים הופכת את הטלנובלה הזאת למצוינת, לא כמו "המתחזה" ו"רק נשיקה" לדוגמא שפשוט יכולות להרדים... בובה פראית מדברת לכולם. אם את שמה את יאגו ובובה פראית ברשימת "הטלנובלות המסריחות" אז לדעתי אין לך טעם בגרוש.. נסי לחשוב על מה שאמרתי, ואולי גם תנסי לראות את בובה פראית ויאגו. אין לך מה להפסיד. זאת דעתי כך שאתם מוזמנים להיכנס בי. פסח שמח Hurakano

Cornamenta

New member
על טעם ועל ריח

למה הויכוח שלכם הוא ברמה של "טלנובלה מעולה" (דרך אגב, זאת דעה ולא עובדה) מול "טלנובלה מסריחה"? תסבירו למה אתם חושבים ככה. ותלמדו כבר שזה שאתם אוהבים תוכנית אחת לא הופך אוטומטית את כל האחרות לזבל. בקשר ליאגו יש לי קצת ויכוח איתך... אני מאוד נהנית ממנה ואני חושבת שהסצינות יפות, מרגשות, מותחות, דרמטיות ובקיצור בנויות כמו שצריך. אתה גם צודק בקשר לשחקנים - ממש אחד אחד. אבל העלילה?... דווקא זו לדעתי החוליה החלשה (שלום!). יש הרבה דברים ביאגו שקורים מהר מידי ובלי הסבר מספק, שקשה לצופה לעכל אותם.
פסח שמח גם לך!

Hurakano

New member
שלכם ?

מה זאת אומרת "הוויכוח שלכם הוא ברמה של טלנובלות מעולות/מסריחות" ? כדי לרענן את זכרונך לא אני עשיתי רשימות של "טלנובלות מסריחות" ו"טלנובלות מצוינות", זאת הייתה אורטל. אני גם לא דיברתי על תוכניות זבל וירדתי על טלנובלות אחרות (אולי טיפה.. הייתי חייב!) אלא הבעתי את דעתי על הטלנובלות שאני רואה. אז לפני שאת מכלילה את שנינו תקראי את ההודעות שלי ושלה ואז תדברי. אני אמרתי שזאת עובדה שבובה פראית היא טובה בגלל ההצלחה הרבה שלה.. או קיי אז אולי הגזמתי הפעם.. זו באמת כבר שאלה של טעם. לגבי יאגו - חלק אומרים שהעלילה לא זזה, את אומרת שהעלילה טסה.. גם לדעתי העלילה מתקדמת מהר אבל אחרי הכל זה מה שהופך את הטלנובלה למרתקת ומעניינת לא ? בכל אופן עד עכשיו לא נתקלתי בקשיים עם העלילה. אני מבין הכל. חופשה נעימה Hurakano

Cornamenta

New member
העלילה טסה ../images/Emo160.gif

לא אמרתי שקשה להבין את העלילה וכמובן לא שהיא לא מרתקת ומעניינת... אבל בעוד טלנובלות אחרות (אוף, נקודת ההתייחסות שלי היא תמיד בטי...) טורחות להסביר לצופה שינויים ותהליכים שונים שעוברים על הדמויות, פה הצופה נשאר עם שאלות... אתה רוצה דוגמאות? הכי חמורה בעיני היא הקלות שבה כל הדמויות, חוץ ממורנה, לקחו את ה"מוות" של יאגו. טוב, הם בכו והכל, אבל עברו כמה פרקים וגרדל חוזר לבמה, חסמין מבלה וצוחקת ומלינה ממשיכה להשתעשע. הם בקושי מדברים עליו! נשמע לך הגיוני? יש כמה דמויות שההתנהגות שלהן ממש לא ברורה... מרסדס למשל - בתחילת הסדרה לא הייתה מוכנה אפילו לשמוע על אלדו ובטח שלא לשוב לבית שבו שירתה, עכשיו היא גרה שם ונותנת לו להתערב חופשי בעניינים של הבת שלה (וזה לפני שהיא ידעה שהיא גם הבת שלו). בכלל, מלא אנשים גרים בבית סירניו עכשיו ולא ממש ברור למה. כל מה שקורה עם אלדו לא הגיוני, הצורה שכולם קונים את הסיפורים שלו ואיך שהוא פשוט נפטר מכל מי שבדרכו... נו באמת. הדמויות היחידות שהן עקביות ועמוקות מספיק הן אלדו ומורנה והסצינות האהובות עלי הן המשותפות שלהן. עד כאן להפעם. דרך אגב, החג משפיע על השידורים של יאגו באיזושהיא צורה?

למעלה