אנשים

Hurakano

New member
כמה הבהרות

אז ככה : כשיאגו מת כולם בכו ונהיו עצובים, ואת טוענת שאחרי כמה פרקים כולם חזרו להיות שמחים.. תגידי לי - כשאדם מת האנשים הקרובים אליו בוכים ומתאבלים כל החיים שלהם ? לא ! החיים חייבים להמשיך הלאה ! אותו דבר ביאגו ! ואם את טוענת שהם חזרו לעצמם תוך זמן קצר אז אל תשכחי שנשארו 50 פרקים מאז שיאגו "מת", ואין ברירה, חייבים לזוז.. אי אפשר להראות הרבה פרקים מתמשכים של עצב ודיכאון.. זה ישעמם רצח.. וחוץ מזה את מדברת כאילו הם שכחו ממנו לגמרי.. הם לא. לגבי מרסדס - תראי - דברים משתנים. על מרסדס עברו כמה דברים שגרמו לה להתקרב למרות רצונה לבית סירניו - הקשר המחודש עם אדולפו ומורנה (כשהיא חזרה לארגנטינה), ההתאהבות של מורנה ביאגו שבאותו זמן היה בתהליך החקירה של פרשת פביו סירניו - וגר אצל אלדו, פרשת הרצח של אדולפו גרמה למרסדס ולאלדו להתקרב, ומאז שהכניסו את הלנה למוסד לחולי נפש מתאו נשאר לבד, אלדו ביקש ממרסדס לשמור על מתאו החמוד והיא כמובן לא יכלה לסרב. אבל למרות כל זאת היא עדיין לא מי-יודע-מה מחבבת את אלדו.. לגבי מורנה - אני לא זוכר שאלדו התערב בצורה רצינית בחיים של מורנה לפני שגילו שהוא אבא שלה, אבל אם הוא עשה את זה, אל תשכחי שהוא בעל הבית ויש לו קשר מסוים עם מרסדס. ולמה "יותר מדי אנשים" גרים בבית סירניו עכשיו ? את מוכנה לפרט ? חוספינה היא חלק מהמשפחה אל תשכחי, מלינה היא ארוסתו לשעבר של לוסיו והמאהבת של אלדו, רנסו הוא חלק מהמזימה של אלדו ועל מרסדס כבר דיברנו.. אני לא רואה אף אחד מיותר. תראי.. אחרי שכולנו מכירים את אלדו בתור שטן כולנו מבינים איך הוא נפטר בקלות מכל מי שעומד בדרכו לא ככה ? חוץ מזה נותרו שניים ש"נושפים בעורפו" - יאגו ורנסו(לפי מה שאני הבנתי). ואני לא מתפלא איך כולם קונים את הסיפורים שלו - הם מתוחכמים היטב. לדעתי אלדו הוא הרשע המושלם. המטרה של ההודעה הזאת הייתה להראות לך שמאחורי כל סיפור מסתתר היגיון. זה מה שהופך את יאגו לטלנובלה מצוינת כל כך. שיהיה לך חג שמח Hurakano

Cornamenta

New member
תודה רבה

על ההסברים ועל הדיון המעניין, אבל לא ממש השתכנעתי... באמת שאני מסכימה שיאגו היא טלנובלה מצויינת, אני נהנית ממנה מאוד ויש בה המון דברים אמיתיים ויפים - כמו הסצינות של לאורה ומורנה למשל, או הסצינה הנהדרת מאתמול עם סלסו, גרדל ורופינו. אגב, יוצא לי די הרבה לבכות ביאגו, מה שאומר שהבימוי של הסצינות מרגש ומעולה. אבל גם אם אוהבים משהו אפשר לראות שיש בו חסרונות... ומה לעשות, בעלילה של יאגו יש די הרבה חורים. אני לא ממש מבינה בהפקה של טלנובלות אבל כנראה שביאגו מי שאחראי על הצילום/עריכה/פסקול וכו´ עושה עבודה מצויינת ומי שכותב את התסריט נרדם בשמירה... והערה אחרונה בקשר לאלדו: אולי כל סיפור בפני עצמו די מתוחכם והשקרים מוצלחים, אבל אף אחד לא שם לב שמשהו מוזר קורה שם? יותר מידי רציחות וטרגדיות אחרות קורות סביבו ואף אחד לא עולה על זה? (כן, אני יודעת שהמפקח פראגה חושד... לפחות זה). בקיצור, הנקודה שלי היא שאלדו הוא רשע יותר מידי מושלם. ולמה אף אחד לא טורח להסביר לנו את המניעים שלו? אוקיי, אפשר להבין שאמא שלו אף פעם לא אהבה אותו והוא תמיד היה כנראה הכבשה השחורה של המשפחה, אז עכשיו הוא מתנקם בכולם... אבל בטלנובלות אחרות (וסליחה שאני שוב חוזרת לבטי...) אף אחד לא מעלים אנשים, רוצח אותם ונפטר מהם בדרכים שונות ומשונות רק בשביל הירושה המשפחתית... יש גבול לזלזול באינטליגנציה של הצופים... תחשוב על זה! ושוב חג שמח

נטע 17

New member
את צודקת! יאגו באמת טלנובלה יפה....

אני מתה על הטלנובלה הזו והיא בכלל לא נמרחת כמו שמישהו אמר פה ואני אף פעם לא מפסידה שום פרק אני תמיד רואה את כל הפרקים אפילו בשידורים חוזרים לפעמים.האמת שהתחלתי לראות את התוכנית הזו רק בגלל פקונדו ארנה שאני מתה עליו ונעשיתי פשוט מכורה לתוכנית הזו.התוכן מעולה השחקנים מעולים ובמיוחד פקונדו ארנה. אז אלה שאמרו פה ש"יאגו" משעמם טועים בגדול כי זו אחת מהטלנובלות הכי יפות שהיו בויוה.

tinkerbell14

New member
יאגו טלנובלה יפה!

במיוחד בגלל פקונדו.אפילו שגם אני רואה אותה פעם בשבוע אבל שמתם לב שכל הזמן יש ביאגו דם כמו בהתחלה עם הנמרים ועם הגופה ואז שירו במורנה בחלום של יאגו שניסו להרוג את יאגו

יש לי משהו להגיד לך הילה../images/Emo20.gif

יאגו זאת טלנובלה מאוד טובה וגם אני צופה בה........אבל אין יותר מבובה! ואל תתבישי כי גם אני בוכה מיאגו ומכל שאר הטלנובלות... שיהיה גם לך חופש נעים ושקט...ממני

למעלה