אנשים,

ayana

New member
מבט האביר נעשה אף יותר מסוכן...

ובפעם הראשונה מאז נפגשו כולם האביר דיבר... קולו היה עדין וגבוהה מידיי בשביל גבר ונשמע כאילו לא נעשה בו שימוש זמן רב "קסמכן לא יוכל להשפיע עליי..." נאמר באדישות אך מכוון היה שכל מי בעל אוזן חדה ורגישה יוכל לשמוע את הקור ואף איום במשפט זה... מל"ד: באמת הן לא יכולות להשפיעה עליו ובהמשך תראו למה......

אודין

New member
"מה גורם לך לחשוב כך?"

היא חשה בקור שבקולו של האביר, התקרבה אל אחותה והוסיפה את ידה לאחיזה החזקה של אחותה במטה, עליו חרוט שמה.

FM_the_Weird

New member
בפיזור הנפש הרגיל שלו, מהואירנין

בחן בינתיים בקפידה את המקטרת שנתנה לו. "האמת היא שהתכוונתי לקטורת ולא למקטרת, אבל..." הוא נשאר עפ פה פעור, אך שום צליל לא יצא ממנו. תוך שנייה, אבל, הוא התאושש. "עבודה פשוט מדהימה!!! מי גילף את הפלא הזה? אני מקווה שיצא לי לפגוש את האמן. ואני כבר לא מדבר על הקסמים הקטנים שמתחזקים אותה: ריחות ככל רצון המעשן, הארכת תוחלת חיי העשבים ועוד כהנה וכהנה. מדהים!!! הרבה יותר טוב מהמקטרת הנוכחית שלי. אני מודה לכן, גבירותיי, מקרב לב." ברגע זה ניגש אליו סוסו ונגע ברכות בכתפו. מהואירנין הסתובב וליטף את פלמרו בחיבה נראית לעין. "סיימתם את השיחה? משהו מעניין?" הסוס צהל מעט וזרק את ראשו מעט. "טוב", אמר הגמד, "תספר לי אחר-כך. יש כאן איום עקרוני? לא?" הוסיף לאחר תנועה נוספת של ראשו של פלמרו. "מצוין. אם כך, אני מציע שנמשיך. בזבנו כאן מספיק זמן."

טריסקל חייכה לעבר מהואירנין

ואמרה לאביר:"איש זר," פניה הפכו רציניות ונוקשות. "אולי קסמים רגילים לא יפגעו בך, אך מטהי בעל עוצמה רבה. וחוץ מכך," היא לטפה בחיבה את חרבה. "יש לנו דרכים אחרות מקסמים..." בני החבורה הביטו על השקיקים הרבים החגורים למותנה של נוקסריה ועל החרב והפגיון של טריסקל. "הזהר אביר." היא אמרה לו. "כי אינני חושבת שתוכל לפגוע בנו." --------------------------------------- מל"ד-הן מכשפות רבות עוצמה... נראה לי שהם יצליחו לנצח אותו בקרב, אלא אם כן הוא איזה מכשף גדול אחר-אבל אחרי הכל, נוקסריה היא ראש מסדר האדומים... ולאודין
אני כנראה יכולה להשאר בציור שיעור כפול, את תהיי ביום חמישי
אם לא כדאי שנקבע לפני... ואגב, רותם, נכון שנרניה יפה

FM_the_Weird

New member
פיו של אונטר התעקם לחיוך מזלזל.

"מצוין. תישארו כאן ותסיימו את הקרב שלכם. אם המנצח ירצה להשיג אותנו, אנחנו זזים לכיוון הזה." הוא סימן ללוחמים שהחלו את תנועתם באיטיות לכיוון פנים היער. פירונה פתחה את פיה לומר משהו, אך מבטו של אונטר עצר אותה. היא משכה בכתפיה והצטרפה ללוחמים, מובילה את סוסה. אונטר הצטרף לשאר החבורה בתור מאסף, כשהוא מושך את מהואירנין איתו.

טריסקל משכה מבטה מן האביר

שככל הנראה שקל את דבריה עכשיו, והביטה אל אונטר. היא אמרה לאחותה: "נוקסריה, בואי נלך אחריהם-אולי הם יוכלו לעזור לנו..." היא אמרה לה. "וחוץ מזה, מה יש לנו להפסיד. הרי יש כאלו שישמחו שנבוא." שאמרה זאת היא הביטה בפירונה המביטה עליהם במבט המזכיר מעט געגוע ובמהואירנין שנפנף בשלום עם המקטרת החדשה שלו, מחייך בתודה. היא קפצה על סוסה הצחור ודהרה לעבר אונטר, על פניה הבעה מזלזלת, וחייכה לעברו חיוך מזויף. --------------------------------- מל"ד-הקטע על הקרב-זה היה מל"ד...

BlueBeIl

New member
מל"ד

ayana - שכחת להגיב על זה שהקנדר לקח לך את השק. עכשיו כדאי שלא תמשיכו בינתיים, כי FM_the_Weird עושה "עריכה" נקרא לזה, ועוד מעט נתחיל את הסיפור בטופיק חדש ויותר מסודר. אז ayana - את יכולה לשלוח לו בפרטי או משהו את התגובה שלך לקנדר, והוא יכניס את זה. קלואי ואודין - אני שמחה שהצטרפתן, הדמויות שלכן מוסיפות קצת עניין לסיפור. רק חבל שאף אחד לא משחק את הלוחמים או את הגמד השני.

ayana

New member
חחח

את יכולה לקרוא לי בשמי בעברית את יודעת :)- עיינה ובקשר לשק האביר לא הגיב... יש שם רק מזון..... ------------------------------------------------ האביר אינו אביר כפי שכבר אמרתי והקוסות לא יכולות לפגוע בו כי הוא בעצמו קוסים ואינו שייך למסדרים אבל הוא לא מוכר מהסיבה הפשוטה שהוא אינו משתמש בכוחותיו אף פעם חוץ מאשר להגנה... (הוא לא רוצה להתגלות מסיבות שונות) משהו שחשוב לי לציין בקשר ל"אביר" הוא שכל גופו מכוסה בד שחור צמוד , כמו עור שני, שמציץ על הידים והשוקיים , ומעליו ישנו בד המידריל כמו הסוודרים הספרדיים האלה :) רק מהודק בחבל. והכי חשוב, תתיחסו להערותי לגבי המראה שלו וקולו..... ------------------------ "אינני חייב לכן שום הסבר מכשפות.... ולטובת כל אנשי השיירה לא אגלה את עצמי " הפעם הקור והאיום בקולו היה ברור וגם העובדה שלא היה זה קול גברי, אומנם עמוק וקר אך גם עדין וגבוה........

BlueBeIl

New member
מל"ד.ף אוקי בסדר

עיינה. טוב, אז בסדר עם האוכל, אולי נכניס גם את זה שמהשק יצא אוכל והקנדר היה מאוכזב, וזה די ברור שה"אביר" בת אבל לא חשוב עכשיו.

FM_the_Weird

New member
מל"ד: טוב, בהחלט נתתם לי עבודה...

וכמה שההתחלה של הדמויות היתה על רגל שמאל...
אגב, לוחמים, מדומני כי אקח אותם תחת חסותי בתור מתלמדיו של אונטר. (בהנחה שאין התנגדויות, כמובן.)

מל"ד-כבר התחלנו פתיל חדש?

אני לא קולטת כלום
איך אני אמורה לזהות שזה הפתיל החדש
הצילו

BlueBeIl

New member
הפתיל החדש נקרא

"ונמשיך עם השיירה" והוא הראשון בעמוד (בינתיים). ובקשר ללוחמים - בשמחה. אפשר לעשות אותם גלמים גדולים ומטומטמים שלא מדברים הרבה מהסיבה הזאת. הסיבה שיש פתיל חדש היא גם שהפתיל הזה כבר ירד למטה, וגם שהוא נורא ארוך ומבלוגן. אז צריך לעשות קצת סדר. ו - איזה כיף שאפשר להטיל את כל העבודה על מישהו אחר! *מגחכת בזדונית*

למעלה