אנשים,

BlueBeIl

New member
טוב, בגלל שאף אחד לא רוצה לשחק את

הלוחמים, הם הופכים לכל דבר שתרצו (אלף, גמד, גנום, טרול או וורטאבר). אני מקווה שבכך יצטרפו אנשים חדשים.

איוושה קלה נשמעה מאחורי החבורה

ודמות הגיחה לפתע. הדמות הייתה רכובה על סוס יפיפה, לבן כשלג, כה נחמד כי בכל מי שראה אותו התעורר חשק מיידי לנשק אותו על זרבוביתו. הדמות לבשה גלימות אדומות שהסתירו את פניה, כי ראו רק עיינים כחולות כשמיים בהירים וצלולים. על גבה היה תרמיל קטן, ובידה היה מטה עץ ארוך, מוזר ביותר. בצדו היו משובצות ששה אבני ספירים משובחות, על כל אחת מהם חרוטה אות-האותיות יצרו מילה אחת-טריסקל. בקצהו של המטה היה דגם מושלם של דרקון זהב שהתרומם ככל שיוכל, עד כי ראשו נראה גדול ביותר, פיו פעור לרווחה ותקועה בתוך פיו-אבן אדומה, חזקה, זוהרת מאוד. שהביטו על המטה היו סבורים ובטוחים החבורה כי עומד לפניהם מכשף, עד שראו משהו כי שנה את דעתם. חגורה למותנה של הדמות הייתה חרב כסופה, מעוטרת בתחריטים של דרקונים נלחמים. ולידה פגיון קל ופשוט. אף מכשף בכל הארץ השתמש בחרב. ידה האחת של הדמות אחזה באוכף על סוסה, בעוד השנייה חחזה במפוחית מצופה נחושת. העיניים הכחולות הביטו בחבורה. ידה של הדמות הרפתה מן האוכף, והרידה את כיסוי ראשה. ראש נערה כבת 27 התגלה, עיניה כחולות ונוצצות ושערה השחור מתנופף ברוח. היא חייכה לעבר האנשים לפניה.

BlueBeIl

New member
יופי תודה ../images/Emo6.gif

עכשיו אני רק רוצה לתת לאביר הזדמנות להגיב על מה שהקנדר עשה, ואז נצרף אותך למשחק.

טעות קטנה שלי-

אין לה שלוש ידיים, אלא רק שתיים-באחת היא מחזיקה במטה, בשנייה במפוחית (שתיאורה המלא וסגולותיה יתגלו אחר כך). היא לא מחזיקה באוכף. ------------------------------ יש לי שאלה: האם אני יכולה לצרף דמות ´מאחורי הלוחם הופיע גנום קטן...´ להגיד משהו כמו ´הנה אתה,ראגו, שוליתי הצעירה! סוף כל סוף הגעת!´ ולחכות שמשהו יתפוס את תפקיד הגנום המדובר? אני לא עומדת לקרוא למשרת או משהו, הדמות שתכננתי לא צריכה כאלו. תודה מראש-
§ קלואי §

BlueBeIl

New member
כמובן שאת יכולה,

השאלה היא רק אם מישהו באמת יתפוס את הדמות... אני יצרתי הרבה דמויות בתקווה שאנשים יאמצו אותן ויתחילו לשחק איתן אבל זה לא קרה. ו - פחחחחחחח עם הידיים! לא שמתי לב בכלל.

מכיוון שלא האביר ולא הקנדר מופיעים

הנערה העיפה שערה לאחורי כתפיה. חיוכה היה מקסים מאוד. היא סקרה את כל בני החבורה, ומבטה התעכב בחשק לעבר הנבל שבידיה של השידונית והחרב שבידי הקנדר. היא הניחה את מטהה בתוכך חור באוכף שמיועד לחרב, אך הוא התאים לו. היא הוציאה מתרמילה שקיק קטן, עשוי אריג שחור, ונובע ממנו ריח מתוק. היא אחזה חזק בשקיק, והניחה את המפוחית באחד מכיסיה הרבים. היא העבירה מבטה החוקר לעבר החבורה שוב. הפעם, עינה החדה קלטה את ידו של אחד הלוחמים נחה קרוב ביותר לחרבו. חיוכה נמוג, והיא הרפתה מעט מן אחיזתה בשקיק. היא חכתה לרגע הנכון להשליך לעבר החבורה את שארית תכולת השקיק, אם יהיה זה זקוק לה. --------------------------------------- רק שתדעו-מצדי ללוחם המדובר יכולה להיות חרב חגורה לבטנו, ובמקרה גרד לו באזור, וזה למה ידו נחה שם. לי לא אכפת מה היא עושה שם, בכוונה לתקוף או מה שלא יהיה, רק הדמות שלי נבהלה, והיא לוקחת אמצעי זהירות (שמי לב!!!! לא לתקוף ישר!!!!! היא עדייןם לא התקיפה. אם אתם רוצים-לכו בשלום. אם אתם רוצים-תקפו).

אודין

New member
עוד דמות אדומה התקרבה ברכיבה...

ולחשה בעלפית לאדומת הגלימה שמלפניה: "מי האנשים האלה? אסור לנו להתעכב, אני מאוד מקווה שהם לא מהמועצה..." החבורה הבחינה שלדמות החדשה היו עיניים כחולות, מאוד דומות לאלו של הראשונה, אך היא לא נשאה פגיון או חרב, רק שקיקים ריחניים סביב חגורתה ומקל הליכה מעוטר בסלסולים, אותו אחזה ביד שלא אחזה במושכות. ידה נשלחה אל אחד השקיקים. האביר וכמה מבני החבורה נרתעו לאחור, כי ניתן היה לחוש בעוצמה שקרנה מהקוסמת.

הנערה בעלת השיער השחור

הניחה ידה בהרגעה על כתפה של השנייה. "חכי," ענתה לה בלחישה, בעלפית. "ננסה לעבור בשקט. אם יתקפו," שאמרה זאת שתי אדומות הגלימות החזיקו בשקיקים בכוח רב. "נתקוף גם אנחנו. ואם יבואו בשלום," היא הביטה בלעג לעבר אותו לוחם שידו נחה ליד החרב. "אולי נעשה עסקה." באותו רגע העלף, שכנראה שמע כל מלה ומלה, אחז בחרבו חזק. שתי האדומות הבחינו בזה. ניכר באדומה, חסרת פגיון או חרב, שכעסה מאוד. הנערה השנייה לא זזה ולא נעה, אך זיק נוצץ של כעס עבר בעיניה היפות. כעבור כמה רגעים היה ברור שהנערה כועסת כחברתה. בעיניה הסתובבו מערבולות של כעס, והעוצמה שקרנה ממנה התמזגה עם העוצמה של חברתה, עד כי אפשר היה להרגיש במעין חום של כוח היוצא מהן.

BlueBeIl

New member
פירונה הסתכלה

על שתי הנשים בהערצה. הם נראו נשים חזקות ובעלות עוצמה רבה, בדיוק כמו שהיא תמיד רצתה להיות. בעוד כל שאר החבורה קופאת במקומה ולא עושה דבר, היא התקדמה לעברן, ונשאה את עיניה אליהן. היא לא שמה לב שהאלף והאבירים שלחו את ידיהם אל החרבות. "שלום!" היא קראה בחביבות, "מי אתן? ומה אתן עושות ביער הזה? אנחנו המשלחת לשלום ושיוויון בין הגזעים השונים, ואני בדרכנו לקונגרס היצורים." והיא הושיטה לראשונה את ידה.

אודין כותבת איתי את ההודעה...

שתי הנשים הרפו מהשקיקים שאחזו בהם, והצעירה ביניהם, בעלת הפגיון, נאחנחה לרווחה. הבוגרת יותר התקרבה לעבר החבורה וירדה מסוסה, אך לא הרפתה מהמטה שבידה. "שמי נוקסריה, ראש המסדר האדום במועצת המכשפים, וזאת אחותי הצעירה, טריסקל, קוסמת מתחילה." אמרה בקול רגוע ובוטח. "נשלחתי בידי טופיאה, ראש מועצת המכשפים, בכדי לעצור את דילטור, מכשף שחור גלימה שגנב כדור בדולח מכושף שמאפשר לו לשנות ולנסוע בזמן. ייקח זמן עד שיילמד להשתמש בו, מאחר והוא יועד לשימוש ראשי המסדרים. פגשתי את אחותי בדרך, ואנו רוכבות ייחד, לעת עתה." טריסקל קפצה מסוסה, ואחזה אף היא במטהה. "שלום. אחותי פגשה אותי ליד הר קולדלי, כאשר נמלטתי מפני חבורת עלפים שחושבת שכישוף הוא פשע זדוני ואסור." היא הביטה בחשש מה אל העלף, אך אחותה רמזה לה במבט להמשיך. "למזלי, אומנתי בחרב ולא רק בקסם. לאחר שהנפת החרב הרתיעה את רובם, הטלתי על השאר כישוף שנה, וברחתי כל עוד יש לי הזדמנות. בשעת המילוט פגשתי בנוקסריה. והמשכנו בדרכינו." היא העבירה מבטה הנוקב מהחבורה לעבר אחותה, התקרבה לעברה ולחשה לאוזנה דבר מה שבני החבורה לא יכלו לשמוע. אך העלף הביט בהן בכעס, והשידונית הסתכלה עליהן במעין חיוך נסתר. רק אוזן חדה כשל עלף וכשל שידון (למרות שהייתה חצי שידונית) יכלה לשמוע את המשפט הקצר שאמרה טריסקל לנוקסריה.

BlueBeIl

New member
המשפט הקצר בידח את השדונית,

למרות שהיה ברור לעין שהוא עצבן את אונטר. היא החליטה להתעלם ממנו בינתיים, ובמקום זה פנתה שוב אל האחיות. "תוכלו לבוא איתנו," היא אמרה בידידות. "צבא גדול של יצורים עומד לבוא לקונגרס. אם המטרה שלכם ראויה הם יסכימו לעזור לכן."

FM_the_Weird

New member
אונטר התקדם לעמוד ליד פירונה.

את אחיזתו בחרב לא הרפה והמבט שזרק על הקוסמות התקשח עוד יותר. "קודם כל, אני מציע שתורידו את הטונים. עד כמה שהחברה ההם שקטים," הוא נד בראשו לכיוון הלוחמים שעמדו בצד. "הם טובים במה שהם עושים." כעת הפשיר מעט מבטו. "אבל את האידיוטים שבטוחים שקסם הוא מקור כל הרוע, מעולם לא אהבתי. וללא שום קשר אל שתיכן, מה שלא יהיה רצונם, כל עוד יש לי מה לומר בעניין." היו לו כנראה עוד דברים לומר, אך כאן מהואירנין נכנס לדבריו.

FM_the_Weird

New member
הגמד, כרגיל, לא שם יותר מדי לב...

למתרחש סביבו. "שאלה לי אליכן, בנות," הוא התחיל בנימה עניינית. "באילו חומרים אתן משתמשות בשקיקים שלכן? לדעתי, אפשר לעשות מהדברים האלה קטורת נהדרת. אגב, קטורת, יצא למישהי מכן להשתתף בטקס חניכה קובולדי לצבא הברסרקים שלהם? פשוט מדהים. טוב, החניכה עצמה די אלימה ורוב המועמדים לא שורדים אותה, אבל מנגינות הקרב שמתנגנות שם הן יצירת אומנות. והקטורת יוצאת מהכלל. היא כמעט הביאה אותי לסף השתתפות בטקס."

"מקטורת אין לי בשקיק זה,"

אמרה טריסקל באדישות אל הגמד, והחזירה את שיקיקה אל תרמילה. "אך," היא בדקה בתרמילה. "הנה לך." היא הוציאה מקטרת מגולפת בעץ היטב, והושיטה לעבר הגמד. "של בילגריד הזקן. פגשתי אותו בדרכיי, והוא נתן לי אותה. אף פעם לא היה לי מה לעשות איתה." היא לא אמרה דברים אילו כשמחה, ככועסת, כגאה או ביהירות. היא פשוט אמרה אותם. היא הביטה לעבר אונטר. "ובקשר אליך, עלף," אמרה בגסות. נוקסריה הניחה יד מרגיעה על שכמה. "איננו מפחדות לא ממך, ולא מחבריך."

אודין

New member
..." אך שמתי לב שאתה נועץ את מבטך

במטות שבידינו", הוסיפה נוקסריה. "אין לך סיבה לחשוש - המטה שלי הוא מטה קסם של שלושת המסדרים, והמטה של טריסקל הוא מטה כישוף בעל כוחות קסם חלשים." -------------------------------- § קלואי §: למעשה למטה שלך יש את כל הכוחות שסיכמנו עליהם אתמול + ריחוף, ולשלי רק אור וריחוף אבל אנחנו מסתירות את זה, מחשש למרגלים ביער.

ayana

New member
מל"ד: סליחה לא הייתי כאן :)

הייתי בטיול :) אוקי אני אגיב קודם על הנשיקה... ------------------------ האביר הביט בשדונית בפליאה ואף נע אחורה מעט...השדונית הבחינה שנראה היה שזו לא מצאה חןבעינו והיא גם הבחינה שחזותו אינה נראית חסונה ככל "גבר"... ברגע שהאביר ראה את הנערות הוא נידרך והביט בהן מבעד למסכה במבט מסוכן ...

אודין

New member
נוקסריה לחשה דבר מה לאחותה,

ופנתה אל האביר: "אם אתה מסתיר דבר מה, חשוף אותו או שלא נהסס להשתמש בכוחינו..."

למעלה