אנשים

Hodaya b

New member
אנשים

איך היה היום הראשון ללימודים? איך המורה\ר"ה מה שלא יהיה??

חח גם שלי לא מיודע מה צעירה

אבל אני דווקא אוהבת את הזקנות... הם כאלה מצחיקות.. טוב.. כאילו צוחקים עליהם

barakgl

New member
מעפן כמו תמיד =\

במיוחד שזה לא היה היום הראשון .. התחלנו ביום חמישי בכלל.. העיקר שנזכרתי לקחת את התעודה של שנה שעברה

talula39

New member
עם מי את בכיתה עכשיו?!

כאילו תגידי מנהריה וכל החשדומתיים למינהם אני אגיד לך מי אני מכירה...חחח

הכלטובה

New member
אממ...

עם מעיין ולירון...ולוזוכרת...אני לא ממש זוכרת את הבנות בכיתה החדשה...אני צריכה להתרגל..=]

היום השני../images/Emo13.gif

בס"ד ובהשתדלותנו אני כיתה ט''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
.

isilme

New member
../images/Emo205.gif

היה כ"כ מצחיק!!! (תחי האולפנה!!) ויש לי מורה חדשה, צעירה נורא (התחתנה לפני שבועיים... והיא מצחיקה. ויש לי מדריכה מ-ד-ה-י-מ-ה!!! (ואני גם מכירה אותה קצת מלפני...)

פיץ 754

New member
סיוט...

לא מעכלת שחוזרים לשגרה של הלימודים:( המורה שלנו היא המורה הכי חמודעע שיש..היא ממשיכה איתנו משנה שעברה,כך שאנחנו כבר מכירות אותה. שתהיה לכולם שנה טובה ומוצלחת.

אני בשביעית!!! כ-ב-ו-ד!!!

חחח... איזה מצחיק היה... (ד"א התחלנו ביום רביעי)... איזה חמשוש העיז לפתוח עליי את הפה... חחח... עליתי עליו פירקתי אותו מכות... היה מצחיק... מחקר חדש קובע - ככל שהם יותר קטנים הם גם יותר חצופים ומעצבנים! בנדוד שלי (קלינית - אח של ליאת) התחיל בישיבה...

היה פשוט סבבה!!!

מי היה מאמין אני בשמינית!!! שמיניתשס"ז אימפריה!!! שיהיה לכולם ב"הצלחה!!!

אה..

בס"ד ובהשתדלותנו [חשבתי שקראת לדוקטור קלינית ליאת, אז לא הבנתי...
]

אני בהלם!

את בסך הכל שביעיסט קטן ופעור וכבר פירקת חמשוש?! תאמין לי, אתה פעור!! אני שמיניסט ועדיין לא הספקתי לדבר עם החמשושים!! זה שאתה שביעיסט לא נותן לך שום זכות לגעת בחמשוש!! הם שייכים לשמיניסטים...... ואתה תלמד את זה כששמיניסט יחליט להגן על חמשוש.... ואני מוכן להבטיח שזה לא יהיה כיף בכלל.......‏ אבל בכלופן, תהנה בישיבה

talula39

New member
אביעדדדד סתום כבר!!!

חמשוש שביעיסט שמיניסט כבוד בחים לא הבנתי מה כבוד בהכל... קיצר די כבר אני יודעת שזה בצחוק אבל זה כזה דבר מפגר... חוץ מזה אני לא מבינה מה הבעיה בכיתה ט'... לדעתי זאת יכולה להיות אחלה כיתה רק שלי היה קצת מעצבן... הקיצר אביעד..חחח סתם פשוט פרקתי עצבים

למעלה