אביעד אמרת שאתה - אז אני מצפה לשיחה !! אני רוצה לספר לך משו ..
M Mr Slider New member 5/9/06 #27 אביעד אמרת שאתה - ../images/Emo56.gif אז אני מצפה לשיחה !! אני רוצה לספר לך משו ..
ה המאפיה האילתית שולטת New member 5/9/06 #30 אם יש אייקון בכותרת אז אני לא יכול לראות אותו..... אבל נחשוב עליך...
H Hodaya b New member 5/9/06 #31 מולי... טוב שאתה לא צריך לדבר עם כל הפורום דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
M Mr Slider New member 5/9/06 #33 הודיהההההה אני צריך לדבר איתך דחוףףףףףףףףףףףףףףףף או שכן .. או שלא אבל את באמת מוזמנת להתקשר ..
H Hodaya b New member 5/9/06 #34 בטח להתקשר... למה נראה לך?! אחרי החשבון שהיה לי שבוע שעבר אין מצב!!!
M Mr Slider New member 5/9/06 #41 תסתום ! ../images/Emo46.gif אולי תבוא לפה שוב ... ( אני מתגעגע ל5 שקנית לי .... )
ה המאפיה האילתית שולטת New member 6/9/06 #42 היית מת שאני אבוא שוב!! לא בגללך, אלא בגלל הנהגים הכלבים האלה!! חיכיתי בטרמפיידה עד... עזוב... מאוחר מידי...
היית מת שאני אבוא שוב!! לא בגללך, אלא בגלל הנהגים הכלבים האלה!! חיכיתי בטרמפיידה עד... עזוב... מאוחר מידי...
ה המאפיה האילתית שולטת New member 6/9/06 #44 דבר ראשון, למבשרת זה רק 154 או 155 ואיזה אוטובוס יש ב... טוב נו... אחד וחצי שתיים????? (אולי עכשיו תתחיל להעריך....)
דבר ראשון, למבשרת זה רק 154 או 155 ואיזה אוטובוס יש ב... טוב נו... אחד וחצי שתיים????? (אולי עכשיו תתחיל להעריך....)
ה המאפיה האילתית שולטת New member 6/9/06 #49 מה?? אתמול קמתי לתפילה , ואז הלכתי לישון עד אחד. היום קמתי לתפילה הלכתי לשיעור ראשון, והלכתי לישון עד אחד... אולי יום אחד אני בכל זאת אלמד קצת... הא, ואני מבקש להעריךךךךךךךךךך- עשיתי היום שיעורי בית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב, לפחות התחלתי..... מוזר מצידי, הא?
מה?? אתמול קמתי לתפילה , ואז הלכתי לישון עד אחד. היום קמתי לתפילה הלכתי לשיעור ראשון, והלכתי לישון עד אחד... אולי יום אחד אני בכל זאת אלמד קצת... הא, ואני מבקש להעריךךךךךךךךךך- עשיתי היום שיעורי בית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב, לפחות התחלתי..... מוזר מצידי, הא?
T talula39 New member 7/9/06 #51 ../images/Emo2.gif אביעד עשה שיעורים? זה יותר מוזר מטל עשתה שיעורים... ובטח שאני מעריכה רק שאני גם מתה לישון ככההההה
../images/Emo2.gif אביעד עשה שיעורים? זה יותר מוזר מטל עשתה שיעורים... ובטח שאני מעריכה רק שאני גם מתה לישון ככההההה
א אלנתן מנתניה New member 5/9/06 #20 חחח... יש לנו שמיניסטים פלצנים!!! נראה לי זה המחזור הכי פלצן בישיבה! הם לא עשו כלום!!! שנה שעברה ביום השני ללימודים כבר הביאו ברסלבים כאלה מקפצים! לפני שנתיים בשבוע הראשון כבר עשו לנו הקפצה!!! הדבר היחיד שהם עשו זה לתת כאפה לכל מי שנכנס לתיכון...
חחח... יש לנו שמיניסטים פלצנים!!! נראה לי זה המחזור הכי פלצן בישיבה! הם לא עשו כלום!!! שנה שעברה ביום השני ללימודים כבר הביאו ברסלבים כאלה מקפצים! לפני שנתיים בשבוע הראשון כבר עשו לנו הקפצה!!! הדבר היחיד שהם עשו זה לתת כאפה לכל מי שנכנס לתיכון...