אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oren456

New member
אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

להתעורררררררררררר הפורם מתייבש בחופש וזה לא טובבבבבב. קדימה שכל אחד יגיד מה הוא מתכנן לעצמו חופש הקצר הזה. אני רק לומד לבגרויות חורף ומדי פעם נכנס לכאן לראות מה חדש. אה.... ואתמול בפעם הראשונה שלי אכלתי בסיני ספיד ואמאאאאאאאא איזה טעים זההההההההההההההההההההההההההההההההההה. , ועוד לא פיתחתי את התמונות מהטיול השנתי ,אני מחכה לאמא שלי הרפלקסולוגית הבכירה כפרות עליה שתביא לי כסף . זהו אז יאללה להתעוררררררררר.

חדש123

New member
ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו שאנחנו בחופש הפורום צריך להיות חי ולא כמו שהוא עכשיו! אני החופש כל החופש אני יהיה בסטלבט לא נתנו לנו שיעורים עבודות כלום אז כל החופש אני ינוח ישן ולא יעשה כלום יכין את עצמי נפשית לחודש של חרישה בתנ"ך לקראת הבגרות ! הגיע לי היום צו גיוס אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אחת התמונות הכי אהובות עליי של ג'ניפר!
היא ניראת פה מושלמת!

אורן אני מחכה

לתמונות! מעניין אותי לדעת איך יצאתי אתמול!
ואממ אני חורש למתמטיקה/ביולוגיה/גמרא ועד היום חרשתי גם להיסטוריה אבל היה לי מבחן... חוצמזה בערבים אני יוצא ומבלה וזהו

חשבתי לקפוץ...

להגיד שלום... (אם מישהו זוכר אותי..) טוב אני מודה שאני קוראת סמויה בפורום, אי אפשר שלא להתעדכן מידי פעם! הכי מצחיק אותי הירידות על מארק
מה קורה אנשושים??

יו שנים..

הכל טוב..אני זוכרת שעזבתי את הפורום כשהתגייסתי ועכשיו הספקתי להשתחרר, אולי בגלל זה יש לי יותר זמן לבדוק מה קורה בפורום

Lopezit

New member
החופש שלי מתחיל מחר

למרות שגם מחר יש לי קורס במתמטיקה ב9
והיום התחיל רע מאוד... אולי שמעתם על תאונת דרכים של מישהו מראשון... אז הוא מהבצפר שלי מיב' והוא נפטר לפנות בוקר אחרי שהוא חזר ממועדון עד שהגעתי לבצפר לא ידעתי... זה היה נורא ביותר מה שהלך שם.. לא ממש למדנו.. חזרתי הבייתה אחרי שעתיים אני לא הכרתי אותו אישית או משו כזה רק ידעתי מי הוא... ואח"כ הלכתי קצת לקניות קניתי בגדים ודברים יפים
ואז הלכתי למפגש פורום MTV (עם נעמה כי היא רצתה ללכת) ואז הלכתי לקנות נעליים וזהו

Lopezit

New member
אה ואין לי ממש חופש

יש לי פרוייקט באנגלית להגיש יום אחרי החופש שעדיין לא התחלתי ויש לי בגרות במתמטיקה שאני עושה בחורף בלע

למעלה