אנשים!

תגידי את צוחקת?

כולם בחוות נועם הם כמו משפחה אחת גדולה... ויש הרבה תמונות שיכולות להוכיח את זה!!!!

שירלי317

New member
יכול להיות

אני לא אמרתי בהכרח שלא... סתם אמרתי שכל פעם שהייתי שם האווירה לא הייתה משו...עזבי, זה אני עם הדפיקות שלי.. אני אחשוב על זה..

PinkHorse

New member
לא נשמע לי מוכר.

אם תשאלי אותי אם יש לנו אווירה משפחתית בחווה אז הדבר הראשון שאני אענה זה כן. אני *יחסית* חדשה בחווה (10 חודשים) אבל אישית אני מרגישה מוקפת באנשים מדהימים שלא הייתי מוצאת בשום חווה אחרת. בכל מקרה כל אחד מרגיש שונה בחברה שונה, אני לא מאשימה אותך.

שירלי317

New member
בסדר גמור

סביר להניח שאני לא הכי מכירה את החווה והאנשים... במיוחד לא איך שהחווה עכשיו כי אני יודעת ששיפצו הרבה בזמן האחרון ושהיו הרבה שינויים, וגם אני לא ביליתי הרבה בחווה... אבל זה מה שאני זוכרת... ומרגישה מדי פעם כשאני מגיעה, וסביר להניח שאני טועה.. אז אמרתי שאני אחשוב על זה... אני לא באה לשלול את החווה ולהיות נגדה, אבל כל אחד טוב לו במקום אחר... כו שלי למשל הכי כיף להיות בחווה קטנה וכשהכל משפחתי ומצחיק וכיף ולא שכולם עולים על העצבים של כולם ולא כשלא מעריכים את מה שאתה עושה אלא אם כן יש לך קשרים או שאתה 200 שנה במקום... בקיצור אני לא אתחיל לפרט אבל אני אחשוב על נצר כאפשרות...

שירלי317

New member
אני לא עוברת חווה

אני רוצה להתנדב ולעשות את המחויבות אישית באיזשהי חווה...

אנה אני רוכבת בחווה יותר ממך

בשלושה חודשים

HorseFreak7

New member
מתי היא רכבה אצלנו?

החווה השתנתה המון בזמן האחרון זה כמו בית שני לרוב האנשים שבאים עובדים מתנדבים ורוכבים

רקפת

New member
שירלי,

בתור אחת שרוכבת 4 חודשים ומשו בחווה ונחשבת אולי "חדשה", אני יכולה להגיד לך שאני ממש אוהבת את החווה הזו והאווירה שם מקסימה והאנשים מדהימים. ממש כיף לי לבוא פעם בשבוע לחווה ולהינות שם
והיא ממש מומלצת מכל הבחינות
.

שירלי317

New member
הבנתי את זה...

אבל אחד הקטעים זה השאלה אם אחרי שאני אוכיח את עצמי ומה שאני מסוגלת המדריכים וכאלה יסמכו עלי... כאילו.. אני רוצה להתנדב בתור מדריכה למתחילים (לונג' וכאלה..) וגם בעבודות אורווה.. השאלה היא אם יסמכו עלי ויעריכו מה שאני עושה.. או שיזלזלו בי ולא ממש יסמכו עלי וכל טעות פצפונה ילחצו עלי ורק יורידו לי את החשק... זה פשוט מה שאני פוחדת ממנו... אז בתור אנשים שרוכבים שם קבוע ובטח גם עוזרים באורווה וכאלה.. אולי אתם יכולים ליעץ לי בקטע הזה יותר... כי מבחינה חברתית אני בטוחה שכל האנשים שם מדהימים בדרכם שלהם.. אבל עניין ההערכה והבטחון יותר חשוב לי כרגע...

רקפת

New member
שירלי,

אני בטוחה שהם יעריכו את מה שאת עושה והכל. בכל מקרה - תתייעצי עם עוד אנשים מהחווה ותבואי לבדוק שם, כדי שתהיי לגמרי בטוחה
.

למעלה