אנשים!

שירלי317

New member
אנשים!

מראש סליחה על ההודעה החדשה פשוט לא היה לי מושג איפה להכניס את זה.... וגם בדרך כלל כשאני מנצל''שת אף אחד לא מגיב כי לא רואים... רציתי לשאול אם למישהו יש מושג על חווה באזור רחובות והסביבה שאפשר להתנדב בה למחויבות אישית? (לא חייב להיות בצפר גדול לרכיבה אלא גם חוות קטנות (לא פרטיות) וגם של ווסטרן וגם אינגליש.... אני אשמח אם תעזרו לי... (דברו איתי במסרים...)

אמממ...../images/Emo107.gif

יכול להיות שאיפה שאני רוכבת-בכפר שמואל אפשר לעשות.... אני למשל עובדת שם ומקבלת שיעורים בתמורה...ויש שם גם אחת שעושה שירות לאומי אז יש סיכוי שיקבלו גם כאלה שעושים מחוייבות אישית! אם את מעוניינת בפרטים נוספים שלחי לי מסר!

DiMi DiMa

New member
כנסי לאתר הזה.....

www.soos.co.il ותראי חיפוש חוות תמלאי מה שצריך וזהו....

גילי 13

New member
את בטוחה

שיתנו לך ללכת לעשות מחויבות אישית בכל מקום? לנו נותנים רשימת מקומות שבהם אנחנו יכולים ללכת ולעשות שם את המחויבות אי אפשר ללכת לכל מקום שאנחנו מעוניינים אלא אם הוא ברשימה. תבדקי את העניין בבית ספר שלך שלא תתאכזבי ותחשבי שאפשר ובסוף לא.

aloniguy

New member
גם לנו זה ככה....

אבל יש חוות סוסים מסויימות שגם שם אפשר לעשות, זה לא בכל מקום.... ושירלי אני עושה בכנות....

שירלי317

New member
אהה...

אצלנו בברנר אפשר איפה שרוצים העיקר שזה כאילו משו בהתנדבות... ומגניב לך גיאצ... אבל ת'אמת שלא נעים לי לבוא לכנות עכשיו.. אז אני מעדיפה במקום אחר.. דרך אגב, למישהו יש מושג על סוסי דרסז' למכירה?

wildrider

New member
כן קרמבו ....

קישור לעמוד שלו בהתאחדות.. http://www.ief.org.il/ief/sinfo.asp?id=2554

wildrider

New member
היא לא תכננה עליו להתחרות איתו

וכו.. היא רק רצתהאותו לקורס.. והקורס נגמר כבר מזמן..

202ריני

New member
חוות נועם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האנשים ממש נחמדים והאווירה נעימה! כדי לך!!!

שירלי317

New member
הממ...

אחותי רכבה בה פעם הוייתי שם מגי פעם ובת דודה שלי רכבה שם... ואני לא אוהבת את האווירה שם כל כך.. זהלא אישי... אבל לא הכי נחמד לי שם...

למה לא נחמד?

יש שם אנשים ממש נחמדים (שאני אחת מהם חח) יש מדריכים סבבה סוסים חמודים וטובים והכל טוב אני לא מוצאת סיבה שלא תאהבי את החווה ואל תדאגי אני לא לוקחת את זה אישית סתם בא לי לדעת מה הבעיה בחווה

שירלי317

New member
עקרונית..

זה לא שיש לי משו נגד החווה הזאת.. אבל פשוט מבחינת אווירה זה לא לגמרי מתאים לי.. אני אוהבת אווירה משפחתית.. ובנועם לא מרגיש לי הכי כיף בלי קשר... בקיצור ז יותר עניין של תחושה אז קשה להסביר... אבל אני אשקול בכל זאת... תודה אנשנושים חמודים!

למעלה