כפירי, איזה קטן הוא
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 9/8/05 #47 אךךך חזרנו לשלומי../images/Emo99.gif זה היה כבר בצהריים אחרי האיפור, טוב שלא שמו על שלומק'ה היפה הזה סומק, ממש ראו את האדום של הסומק
אךךך חזרנו לשלומי../images/Emo99.gif זה היה כבר בצהריים אחרי האיפור, טוב שלא שמו על שלומק'ה היפה הזה סומק, ממש ראו את האדום של הסומק
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 9/8/05 #48 שלומיייי בתמונה הזאת הוא לא הסתכל למצלמה אז עשיתי לו תמונה אחרת
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 9/8/05 #52 סעדו הוא לא יצא החוצה, וכשהוא בא הוא היה בטלפון ואפחד לא קם אליו... חוץ משתי ברות שלי שהיו שם אבל הן התייבשו להתקרב אליו או משהו כזה... קיצר הוא יצא החוצה מהאולפן אבל לא יצא ממש מחוץ לבניין וצילמתי אותו לחברה מהזכוכית...
סעדו הוא לא יצא החוצה, וכשהוא בא הוא היה בטלפון ואפחד לא קם אליו... חוץ משתי ברות שלי שהיו שם אבל הן התייבשו להתקרב אליו או משהו כזה... קיצר הוא יצא החוצה מהאולפן אבל לא יצא ממש מחוץ לבניין וצילמתי אותו לחברה מהזכוכית...
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 9/8/05 #53 שלמייי היפה הזה שלי../images/Emo99.gif אךךךך החיבוק החיבוקקק חחח מסכן שהוא היה בחוץ אז היו התפרצויות ביוב ליד והיה מסריח והוא סבל מהריח
שלמייי היפה הזה שלי../images/Emo99.gif אךךךך החיבוק החיבוקקק חחח מסכן שהוא היה בחוץ אז היו התפרצויות ביוב ליד והיה מסריח והוא סבל מהריח