תמונה אחרונה כפרה על שלומי, בע"ה שבוע הבא אני אלך שוב
S sivanlevi New member 10/8/05 #69 יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה מהממות התמונות שפרסמת אה ונאנאבננה אני ראיתי את התמונות במצלמה!!!!!!!!!!!! חח סתם!! ודרך אגב כנסו לאתר שלי tipuach.tipo.co.il
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה מהממות התמונות שפרסמת אה ונאנאבננה אני ראיתי את התמונות במצלמה!!!!!!!!!!!! חח סתם!! ודרך אגב כנסו לאתר שלי tipuach.tipo.co.il
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 10/8/05 #70 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif סיוון
L las vegas New member 9/8/05 #62 וואי תודה קרןןןןן! תמונות מהממותתתתתתתת דרך אגב איפה האולפנים? אני רוצה לבוא שבוע הבאא
ק קרן הפ66ה New member 9/8/05 #64 איסה תמונות../images/Emo70.gif הייתי שם לפני חודש ... ניכנסתי גם לאולפנים ... זה מול חנות כזאת בית קפה ??? שיש שם שוקולדים ב100 שח'? חחח... סתם, אם זה שם אז אולי אניגם ילך בלי נדר ... -קרן-
איסה תמונות../images/Emo70.gif הייתי שם לפני חודש ... ניכנסתי גם לאולפנים ... זה מול חנות כזאת בית קפה ??? שיש שם שוקולדים ב100 שח'? חחח... סתם, אם זה שם אז אולי אניגם ילך בלי נדר ... -קרן-
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 9/8/05 #68 חחח יש שם מלא בתי קפה../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif ואני הולכת גם בע"ה שבוע הבא וכנראה מסדרים לי כנסיה לאולפן $^$#&$^* פרוטקציה שנייה בחיים
חחח יש שם מלא בתי קפה../images/Emo6.gif../images/Emo178.gif ואני הולכת גם בע"ה שבוע הבא וכנראה מסדרים לי כנסיה לאולפן $^$#&$^* פרוטקציה שנייה בחיים
I i love skat New member 9/8/05 #65 תודה רבה מותק!! מהממים כולם..חוץ מכפיר.. לא נראה לך שזה מתאים קצת יותר לפורום נולד?
¯ ¯¯²¬KeReN¯¯²¬ New member 9/8/05 #66 אני לא כותבת שם ורציתי לשתף../images/Emo178.gif אתכם אז שיתפתי...