נ"ש אבאבא פגשתי אתתתת../images/Emo178.gif
אהההה נתחיל בזה שראיתי את הראלי מסכן איך הכניסו אותו ואלון ררררררר טוב שלא חסם את הראל
קיצור פעם שנייה שהראל בא מרוב מעריצות אני חושבת שהוא נדפק בדלת...
שמעו רעש.... והאלה מהפורום צליל ורעות לא מספיק שהם אירגנו להראל מסיבה רק עם ה"מקובלות" הן גם באו אחרי זה עם הראל ואותנו כולנו מייבשים בחוץ לחכות שאולי יכניסו אותנו ללובי והן נכנסות
והראל עוד היה באולפנים והיה לבוש רגיל והוא יצא מהם אלגנט והוא הלך למסיבה... התאכזבתי קשות:\ זה היה לא יפה מצד הראל ללכת למסיבה של רק הבנות האלה שפגשו אותו 39582495 פעם... קיצור פגשתי את: שלומי סבן
ניצן קייקוב
אסף אברבוך
מיכאל עינב מיכאל קירקילן אוהד אלישע (הבנאדם יפה ברמות
) נעמה לוי קיצר כולם חוץ משיר וזהו.... כפרה על שלומייי הצטלמתי איתו, אני באה אליו בבוקר ביקשתי חתימה הצטלמתי, ושלומי ומיכאל קוראים אחד לשני בשריקות כאלה... חחח מצחיקים... קיצור ככה ואז ביקשתי חתימה מאסף ואז ניצן בא לאסף ואמר לו שהם חייבים להכנס וניצן אמר שהוא ייצא אחר כך לחתום ולהצטלם ולא יצא... קיצר אסף בא לכיוון איפה ששלומי ושלומי הכפרוני בא אליו וצועק אסףףף כאילו הוא מעריצה והם התחילו להתחבק וכמעט התנשקו בפה
ועשו שטויות
ואסף יצא אחר כך עם שיער רטוב הצטלמתי איתו
כפרה עליו יאפה שלי ואז כפיר אדרי יצא ואני לא אוהבת אותו אז דיברתי עם חברות בטלפון לספר להן וכזה חברות שלי היו לידו והתפתחה שיחה והילי ואני אמרנו לו שאנחנו אוהבות את הראל סקעת ושני וחן אמרו לו שהן אוהבות את מויאל... כפיר שאל אותי את מי אני אוהבת אז אמרתי לו ניצן, אסף, שלומי, ואוהד... הוא אומר כמעט כולם לא שם (
) ואז לא זוכרת מה אמרתי לו ואז הוא אמר למי את מצביעה אמרתי לו לאפחד אז הוא תופס לי ת'יד ואומר תצביעי לסעדו, ואז הוא חתם לי והוא צייר לאחת את סעדו עוד שנתיים עם פיאות
ולאחרת דבורה ולי הוא צייר דבורה בלי כנפיים
ואחרי זה הצטלמנו והוא מתחיל לשיר לי באמצע התמונה
חחח חמודי התחלתי לאהוב אותו.... והלכתי אחר כך כי הם לא יצאו ואז כזה אני קולטת את שלומי שהוא בחוץ ואני מוציאה מצלמה ואני אומרת שלומי וכזה יש מדרגה ואני לא רואה וקיבלתי מכה ואחרי זה באתי אליו אני עושה לו שלומי כל העיניים שלי יוצאות החוצה ואני מסתכלת עליו עם עיניים בחוץ וחיבקתי אותו כפרונייייי כזה חיבוק חזק ועשיתי לו בוק יפה שלי! וזהו בעיקרון... חחח ראינו את צביקה פיק וצעקנו לו (הוא היה עם חברה שלו) והוא לא הסתובב רק עשה שלום וריקי גל יצאה עם פרחים ואמרו לה אהה הפרחים היו בשבילך אז היא אמרה כן שאלו מי הביא לה היא אמרה הראל..... ראיתי את מיטלמן