עכשיו אני יסודי - סלומון חטיבה - רשיש תיכון - אחד העם (בבניין הישן שלו)
מ מיכל שב New member 9/6/05 #16 עכשיו אני../images/Emo9.gif יסודי - סלומון חטיבה - רשיש תיכון - אחד העם (בבניין הישן שלו)
L LittLe ButterfLy New member 9/6/05 #17 אני../images/Emo141.gif יסודי - קרול חטיבה - בן גוריון תיכון - בן גוריון
ד דרדסית וקונדסון New member 10/6/05 #22 ואני יסודי- סלומון חטיבה- אחד העם תיכון- אחד העם (שנתיים בבנין הישן ושנה אחרונה בבנין החדש...)
M Mrs Brightside New member 10/6/05 #23 ../images/Emo109.gif../images/Emo13.gif יסודי-קרול עד כיתה ד' וה' ו' בקפלן חטיבת ביניים-אחד העם תיכון-אחד העם
../images/Emo109.gif../images/Emo13.gif יסודי-קרול עד כיתה ד' וה' ו' בקפלן חטיבת ביניים-אחד העם תיכון-אחד העם
O ori 6 New member 10/6/05 #24 אני... יסודי- ביאליק חטיבה- עלומים תיכון- גולדה כרגע אני משרת באומץ לב בבקו"ם כבר שנה ו7...! לכל התלמידים יותר בעבר של חטיבת אחד העם- אני גם בן של אחת המורות שם, מסקרן אתכם, שאלו אותי...=)
אני... יסודי- ביאליק חטיבה- עלומים תיכון- גולדה כרגע אני משרת באומץ לב בבקו"ם כבר שנה ו7...! לכל התלמידים יותר בעבר של חטיבת אחד העם- אני גם בן של אחת המורות שם, מסקרן אתכם, שאלו אותי...=)
מ מלכת החומוס2005 New member 10/6/05 #25 היי! מגניש! אני רואה שיש כאן הרבה שהיו בבן גוריון! אני הייתי ביסודי-נווה עוז חטיבה-בן גוריון תיכון-נראלי שגם בן גוריון=/ אה! ואני חדשה פה וגמני מפ"ת!!
היי! מגניש! אני רואה שיש כאן הרבה שהיו בבן גוריון! אני הייתי ביסודי-נווה עוז חטיבה-בן גוריון תיכון-נראלי שגם בן גוריון=/ אה! ואני חדשה פה וגמני מפ"ת!!
M M a M u S h A New member 11/6/05 #28 נוו טוב... יסודי- ביאליק חטיבה-(עכשיו)עלומים ע"ש פיינברג תיכון-על"ה בהרצליה (אני עוברת שנה הבאה לשם, למרות שאני אהיה בט'.) תאחלו בהצלחה.
נוו טוב... יסודי- ביאליק חטיבה-(עכשיו)עלומים ע"ש פיינברג תיכון-על"ה בהרצליה (אני עוברת שנה הבאה לשם, למרות שאני אהיה בט'.) תאחלו בהצלחה.
M M a M u S h A New member 12/6/05 #31 מכמה סיבות... *הנדסאים נסגר ותיכננתי לעבור עליו... *החינוך בפ"ת לא מוצא חן בעייני(בלי להעליב אף אחד)
N NeTa MuFlEtA New member 11/6/05 #30 ווי מי את../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif גמאני בעלומים :0
M M a M u S h A New member 12/6/05 #32 אני... מ-ח'... אלכסנדרה..(סתם שאלה, זאת יעל, זאתי שניפגשה עם עינבר?)