אנשים אם למדתם בפ"ת או אתם לומדים עכשיו- באיזה בצפר? (יענו יסודי+חטיבה+תיכון) מעניין אותי
ש שאניה New member 9/6/05 #1 אנשים אם למדתם בפ"ת או אתם לומדים עכשיו- באיזה בצפר? (יענו יסודי+חטיבה+תיכון) מעניין אותי
B BillysGirl New member 9/6/05 #3 גד יסודי - "סלומון" ז"ל חט"ב - "בן גוריון" תיכון עתידי - "בן גוריון"
ש שאניה New member 9/6/05 #4 חשבתי שגם עניתי אחרי ששלחתי חחח יסודי נאות דוד חטיבה אולפנית ישורון תיכון אולפנית ישורון
M Mrs Love New member 9/6/05 #5 נמ...../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif יסודי - ביאליק חטיבה - עלומים תיכון עתידי - גולדה
נמ...../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif יסודי - ביאליק חטיבה - עלומים תיכון עתידי - גולדה
ז זוארץ שולט New member 9/6/05 #6 הממ.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif יסודי - הס, קיבוץ גלויות ועין גנים. חטיבה - רשיש. תיכון - אחה"ע.
הממ.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif יסודי - הס, קיבוץ גלויות ועין גנים. חטיבה - רשיש. תיכון - אחה"ע.
ר רוני ודי New member 9/6/05 #7 אומנם זה היה מזמן, אבל..... יסודי - קפלן חטיבה - בן גוריון תיכון - עמל ב'
L LuNa MaJnUnA New member 9/6/05 #8 הנמנמנמנמנמנמ.|דווקא|../images/Emo94.gif יסודי: קרול חטיבה: בן גוריון תיכון עתידי: עמל ב'
L lihi r New member 9/6/05 #14 תשובה יסודי- קפלן חטיבה- אחד העם תיכון- עמל ב'- עוד מבחן אחד ואני מסיימת