אנשים!

ElinorL

New member
אנשים!

אתם יודעים מי היה אתמול בבוקר בטלויזיה? אורבך! איזה חמודי הוא הוא סיפר שאת הבדיחה על קיציס הוא עשה כנקמה כי הם היו באיזה מקום מול 800 אנשים ואורבך הפסיד והוא לקח את זה בסבבה ובא ללכת ואז קיציס אמר "ועכשיו אורבך יבוא להגיד דברי פרידה" או משהו כזה (לא ממש הקשבתי) אני בטוחה שאתם ראיתם את זה ואתם יודעים על מה אני מדברת אבל הוא מזה חמוד, שאלו אותו למה הוא אמר "ברוכים הבאים לתוכנית שמחזירים את אבי נוסבאום" (או משהו כזה) והוא אמר שזה היה ברור בגלל התגובות בפורום ובהקהל ובעוד מקומות (לא זוכרת) מה עוד? אההה הבחור שאל אותו מי הוא חושב שינצח והוא אמר שהוא מקווה ששלישיית דופה כי הם ממש מצחיקים ואז המנחה של התוכנית אמר שלדעתו צחי יקח ואורבך אמר שלדעתו יוסי וטירן יקחו כי הם ממש מצחיקים והם סגרו שהם יחכו ויראו! חחח בונא, אורבן המשועמם הזה עשה להם שם קולות של חיות! (הם דיברו על זה שהוא עשה חיות באודישן) הוא עשה פיל נדמה לי ונמלה והמנחים נשפכו והוא אמר לו שאת זה הוא היה צריך לעשות בתוכנית! חחחחחח
זהו, השתדלתי לזכור הכל במיוחד למעריצי (מעריצות) אורבך בפורום הוא חמוד, שווה עוגיה :) זוה, מקווה שקראתי הכל ועשיתי לכם טוב על הלב
בי בי 4 נאו

למעלה