כן, אני מתה לראות את זה!
איזה פרק יפה היה! למרות שהיו קטעים שלא ממש הבנתי... חבל שאני לא מכירה את יורם גאון (ואם זה יהורם אז יובל זה לא מעניין אותי! בלי תיקונים) אבל אחותי אמרה לי שהוא עשה אותו מעולהההההה היה מזה יפה עם הבלונים ובאמת הגיע לקיציס לזכות, תמיד הם יודעים מי צריך לזכות במה ואיך לבחור בכל הדברים שהם עושים

היה חמוד עם אלכסנדר
מה עוד? מה עוד? אמממ כמו שאמרתי חלי הייתה מאוד יפה עם הלוק החדש שלה
בקשר לאקדמיה אז יופי שלא כל 5 דקות עשו פרסומת "סמויה" שזה מתחיל שבוע הבא! האקדמיה בגרסת הממשלה, הודעה ברורה מפי קיציס ושהוא "זכה" בלהנחות את התוכנית כאילו מה נסגר? אני בכל אופן שמחה שהוא "זכה" ויהיה אפשר להמשיך לראות אותו בטלויזיה...

כמובן, מלכות הערב
האחיות פיק! הם כאלה סתומות, איך ידעתי שיהיה קטע עם זה שהן יושבות אחת ליד השניה! חחח
שרוטות... תגידו, הפיקיות האמתיות רצו להתפרק באמת או משהו או שסתם עשו את הקטע הזה? באסה שלא היה את הנשיא קצב (וגם לא את הקטע שהצעתי למערכת...נו, טוב. שיהיה) אוקי, ולסיום שמרתי את קטע השירה שעליו יש לי שלושה (ולא שלוש
יובל! וואי, רק שלא התבלבלתי שלא תרד עלי
) אז לא ממש הבנתי מה הקטע וזה היה קצת דפוק שהיו עולים כמו שהם, ומה זה השיר הזה? מה זה קשור לא ממש הבנתי אבל שהיה את הצחוקים שלהם זה פשוט היה מצחיק! איזה חמוד טל שהוא צוחק הוא כזה מאמייייייייייייייייייייייייי שמתם לב איזה קטנים הם? איזה נמוך דב נבון איזה חמוד רק קיציס ענק שם בצד. הוא באמת גבוה הבחור...
זה היה מצחיק כי הוא היה מאוד דומיננטי גם ככה עם הקפיצות שלו והוא גם הכי גבוה בצד כזה ליד כולם אז זה היה מצחיק בצורה חמודה

ולסיום עוד דבר ששכחתי לא הבנתי מה היה הקטע שטל התפוצץ שם מצחוק אבל זה היה מצחיק! מתי שיהיה לי את הפרק אני אראה שוב... למה תמיד שהשחקנים צוחקים בסט זה כ"כ מצחיק אותנו הצופים? זאת סוגיה מאוד מעניינת בעיני כי זה נכון שצחוק מדבק אבל מה יש ספציפית בזה שהשחקן נשפך שגורם לנו לצחוק? אינ חושבת שעניתי לעצמי כי הם לא מצליחים לעשות את התפקיד מרוב שזה מצחיק והם עושים שטויות וזה בעצם מה שמצחיק אותנו... יובל אני בונה עליך שתענה על החלק הזה (ולא על החלק הלשוני...

זהו בעיקרון, עצוב לי שנגמר אבל מעודד אותי שיהיה עוד פעם וזהו, בנתיים יש לי את הזכרונות ו... אותכם! מתה עליכם!!!
בי בי לבנתיים