אנשים!

ElinorL

New member
אנשים!

עוד 7 דקות יש את פרק הסיום של אנ"ה!!! איזה התרגשות :))) אני זזה למטה כי אני צריכה להקליט למישהו שלא רואה טלויזיה בשבת כי הוא חרדי בתשובה (חחח זכרונות:) בכל אופן נדבר אחרי הפרק! בי בי :))))

kfm

New member
פשוט ענקקקק אין מלהגיד!!!!!!!!!!!!

הסיום היה הכי הכי הכי הכי שיכוליות!!!!! הם מלכיםםםם!!!!!!!! כולם שם באמת באמת ממש טובים, אלי עשה את יהורם גאון קורעעעע!! והשיר סיום היה מצוווויייןןןןןןן
איך אני אוהבת שהם צוחקים.... קיציס שר יאפה
גם טל
תוכנית מעולה בקיצוק..

לוּבּה

New member
אוף זה כ"כ עצוב.

במיוחד כשהם שרו. זה היה כל כך עצוב
. ובקטע ששמו אותם צוחקים אז גם צחקתי וגם בכיתי. אוף.

לוּבּה

New member
והייתה תכונית מעולה.

הקטע עם ה"הההההההייא" והשיר. אוף השיר היה כזה מדהים במיוחד כי הם עצמם שרו את זה
ובטוח אני יזכר בעוד דברים שאני לא זוכרת עכשיו. וואו התוכנית הייתה כ"כ טובה. אהבתי בה הכל, פשוט הכל.

לוּבּה

New member
התכוונתי בקטע של הפספוסים שלהם-

בזמן שהם שרו. אוף אני לא מובנת. ואני מציפה.

Testicles

New member
והיה פרומו שבשישי הבא יש

"איך עושים ארץ נהדרת" 21:00-22:00

לוּבּה

New member
כן גמני ראיתי את זה... ונראה לי שזה

מה שצילמו שבוע שעבר... למי שהיה... ומישו אמר שעושים סרט תיעודי על דב נבון או משו כזה.. אני רק לא זוכרת מי זה היה... אוף אני צריכה להפסיק להציף.

metl

New member
../images/Emo45.gif היתה תוכנית מעולה!

אהבתי את השיר סיום!!! וגם הקטע של היאאאאא היה מצחיק ויאייייי חלי ואודי יחד!!!

ElinorL

New member
כן, אני מתה לראות את זה!

איזה פרק יפה היה! למרות שהיו קטעים שלא ממש הבנתי... חבל שאני לא מכירה את יורם גאון (ואם זה יהורם אז יובל זה לא מעניין אותי! בלי תיקונים) אבל אחותי אמרה לי שהוא עשה אותו מעולהההההה היה מזה יפה עם הבלונים ובאמת הגיע לקיציס לזכות, תמיד הם יודעים מי צריך לזכות במה ואיך לבחור בכל הדברים שהם עושים :) היה חמוד עם אלכסנדר
מה עוד? מה עוד? אמממ כמו שאמרתי חלי הייתה מאוד יפה עם הלוק החדש שלה
בקשר לאקדמיה אז יופי שלא כל 5 דקות עשו פרסומת "סמויה" שזה מתחיל שבוע הבא! האקדמיה בגרסת הממשלה, הודעה ברורה מפי קיציס ושהוא "זכה" בלהנחות את התוכנית כאילו מה נסגר? אני בכל אופן שמחה שהוא "זכה" ויהיה אפשר להמשיך לראות אותו בטלויזיה...:) כמובן, מלכות הערב האחיות פיק! הם כאלה סתומות, איך ידעתי שיהיה קטע עם זה שהן יושבות אחת ליד השניה! חחח
שרוטות... תגידו, הפיקיות האמתיות רצו להתפרק באמת או משהו או שסתם עשו את הקטע הזה? באסה שלא היה את הנשיא קצב (וגם לא את הקטע שהצעתי למערכת...נו, טוב. שיהיה) אוקי, ולסיום שמרתי את קטע השירה שעליו יש לי שלושה (ולא שלוש יובל! וואי, רק שלא התבלבלתי שלא תרד עלי
) אז לא ממש הבנתי מה הקטע וזה היה קצת דפוק שהיו עולים כמו שהם, ומה זה השיר הזה? מה זה קשור לא ממש הבנתי אבל שהיה את הצחוקים שלהם זה פשוט היה מצחיק! איזה חמוד טל שהוא צוחק הוא כזה מאמייייייייייייייייייייייייי שמתם לב איזה קטנים הם? איזה נמוך דב נבון איזה חמוד רק קיציס ענק שם בצד. הוא באמת גבוה הבחור...
זה היה מצחיק כי הוא היה מאוד דומיננטי גם ככה עם הקפיצות שלו והוא גם הכי גבוה בצד כזה ליד כולם אז זה היה מצחיק בצורה חמודה :) ולסיום עוד דבר ששכחתי לא הבנתי מה היה הקטע שטל התפוצץ שם מצחוק אבל זה היה מצחיק! מתי שיהיה לי את הפרק אני אראה שוב... למה תמיד שהשחקנים צוחקים בסט זה כ"כ מצחיק אותנו הצופים? זאת סוגיה מאוד מעניינת בעיני כי זה נכון שצחוק מדבק אבל מה יש ספציפית בזה שהשחקן נשפך שגורם לנו לצחוק? אינ חושבת שעניתי לעצמי כי הם לא מצליחים לעשות את התפקיד מרוב שזה מצחיק והם עושים שטויות וזה בעצם מה שמצחיק אותנו... יובל אני בונה עליך שתענה על החלק הזה (ולא על החלק הלשוני...:) זהו בעיקרון, עצוב לי שנגמר אבל מעודד אותי שיהיה עוד פעם וזהו, בנתיים יש לי את הזכרונות ו... אותכם! מתה עליכם!!!
בי בי לבנתיים

ElinorL

New member
וכמובן איך יכולתי לשכוח את חלי ודב!

איזה חמודים!! איך שהם רבו ידעתי שהם ביחד אחותי עושה כזה "לא, איכס! רק שלא יתנשקו!!" חחח נשפכתי מהסתומה הזאת חחח

Yuvalenko

New member
מה את בונה עליי, מה זה "כאן בונים"?

סתם.. וכן, את צודקת, הקטעים המצחיקים באמת כשנמצאים בקהל, אלה הקטעים שבין הטייקים, הקטעים שלא מצולמים. הפאדיחות, הדחקות, הפאשלות, ההומור המיוחד של השחקנים בינם לבין עצמם, ובינם לבין הקהל.. זה מה שעושה אותם כל כך אנושיים בסופו של דבר, ומקשר אותנו בעצם להוחמור שלהם, אולי בעיקר משום שמה שמצלמים, אלה קטעים שכתובים מראש, ודי ברור לפעמים שזה לא בדיוק ההומור של השחקנים עצמם. מקווה שעניתי לך על התהיה.

ElinorL

New member
המממ

אפשר לומר שאנחנו מסכימים ולא, כאן זה לא שום תוכנית בניה אבל את יובל החכם שיודע הכל ואם אתה יודע לבלבל על בניינים ופעלים אז תנצל את הידע למשהו מועיל ותשתף אותנו בעמדתך וכמו שחשבתי, היא לא הייתה מאכזבת :)

mati88

New member
אלינור, אני משתגעת!

ת-פ-ס-ק-י (מלשון פיסוק) בבקשה! ההודעות שלך כמעט בלתי קריאות ככה...

ElinorL

New member
אני משתדלת

אני לא ממש טובה בפיסוק למרות שאני כן מפסקת אם הסימונים לא נכון זה כבר משהו אחר למרות שלא נראה לי אוף איתכם! בשביל להיות בפורום הזה צריך קורס מזורז בלשון ותחביר או מה? דווקא על הנושא הזה שאני גרועה בו נפלתם עלי!? סורי

lishhhh

New member
כ"כ יפה!!

הסיום של חלי ואודי! מפתיע, וכ"כ יפה! יום גאון וכל הדמויות- כ"כ יפה! השיר העצוב בסוף והפיספוסים-כ"כ כ"כ יפה!!!

שגיא123

New member
אני חייב להודות- התרגשתי בסוף../images/Emo7.gif

מהשיר... נראה לי שאני אתמכר עכשיו לאקדמיה ד"א אני חדש הצגתי את עצמי בהודעה אחרת...

mati88

New member
לא היה יכול להיות יותר טוב.

היה מדהים. ממש ממש. הכל היה כזה....לאידת...במקום...וזהו. עלמה זק- הרגה אותי בתור מיכל ינאי. ופיניש עשה את יהורם גאון מצוין! קיציס היה מקסים! ממש! ופרידמן! ומריאנו! וכולם בעצם! היה מצוין.... וזהו. אני מרוצה מאיך שהם סיימו את התוכנית.
ואני רק אגיד עוד שקיציס קרעעע אותי באקדמיה לצחוק!

למעלה