אנשים!

ElinorL

New member
אנשים!

כרגע בית ספר הפך למעניין יותר תודות לארץ נהדרת! אני מחפשת לי לתומי אביזרים לתחפושת אמאממת שלי כשלפתע חברה שלי מצלצלת אלי כשהיא מתפוצצת מצחוק ואומרת לי "תפתחי "מדאם בובארי" בעמוד 280!" ומה רשום שם יקירי? רשום שם בשורה חמישית מהסוף כך: "...אומה לא יצא חוצץ נגד האמונות התפלות הללו..." נכון, לחלק זה בטח לא אומר כלום אבל לכל מי שנהנה מהיציאות חוצצים של חלי וצריך לקרוא "את מדאם בובארי" וכבר מיואש מכל העמודים הנה משהו משעשע שיראה לכם שהספר לא כ"כ נורא חחחח

ElinorL

New member
אוקי, אז אני אסביר בפשטות

יש ספר שכל מי שעושה בגרות בספרות השנה צריך לקרוא וקוראים לו "מדאם בובארי" אני חושבת שהספר די מעניין אבל הוא ארוך וקצת לא ברור ובגלל זה כל התלמידים שונאים אותו כי אין מצב שהוא ירד במיקוד וחייבים להבחן עליו. חברה שלי שלמזלה כבר הייתה ממש לקראת סוף הספר קראה משפט ממש מצחיק ששם היה רשום על מישהו שלא יצא חוצץ (וזה הקטע המצחיק) והיא צילצלה אלי מתפוצצת מצחוק ואמרה לי לקרוא את המשפט וקראתי והחלטתי לספר לכם שתצחקו גם כי זה היה מצחיק. הבנת?

זה היה ציני לגמריי...../images/Emo122.gif

למעשה כבר בפעם הראשונה הכוונה שלך הייתה ברורה. טוב, די. אני אשתוק.

ElinorL

New member
חשבתי על האופציה של ציניות אבל...

אמרתי לעצמי שהתגובה שלי יכולה להתאים לשני המצבים (שני או שתי? איפה יובל??)

Yuvalenko

New member
מותר לבנאדם גם לישון קצת??... ../images/Emo3.gif

שני מצבים כמובן, מה זו השאלה הזאת... ועכשיו תסלחו לי, אני הולך להתארגן לעבודה..

פIלי

New member
../images/Emo144.gif ישנת קצת בלשון הא?

מצב אחד - שני מצבים מצב זה בן. אז שמים נ'. הבנת? מצבה למשל, זאת בת. אז שמים ת' - שתי מצבות.

ElinorL

New member
טוב, לשון לא ממש מעניין אותי כי יש

לי איזה שנתיים עד הבגרות שלי... בכל אופן אני ילידת ישראל כך שאני יודעת עברית טוב אבל סתם רציתי לוודא :)

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה