אנשים

Sweet SuGaR

New member
אנשים

היום ב22:00 בנשיונל ג'אוגראפיק יש סרט על סיבסקיט האמיתי... על כל המירוצים שלו ועל מכרים של המאמן... רק רציתי להגיד(=

מישהו ראה?../images/Emo182.gif

זה היה ממש מעניין! אבל למה סוס בן 7 נחשב לסוס ממש ממש מבוגר?!
אני חייבת לראות את הסרט.

talkk

New member
ראיתי!!! במילה אחת - מעניין!

הצחיק אותי, איך שלאנשים אין מה לעשות עד כדי כך שעשו כובעים לסוס, ומשחקי קופסא, ושהם כל כך חיפשו מודל לחיקוי... ושהשדרן לא הצליחל לעבור למקום שידור כי היו 50,000 איש בסה"כ.... 10,000 פה,10,000 שם, בכל מקום... אבל זה היה מדהים! גם אני תהיתי לגבי ה-7.... וגאד, הסוס הזה ממש מהמם ביכולות שלו!!! הייתו בטוחה שהוא יפסיד לווד-אדמירל הזה.... אבל אפילו שהרצועה ברגל נקרעה, הוא הצליח לחזור!!! והבנאדם שבר את הרגל 3 פעמים ועדיין רכב... פששש..... אני יום שבת הולכת לראות את הסרט!!!! *כיף לי*

אני לא ראיתי את זה מההתחלה...

לסיביסקיט נקרעה הרצועה ברגל? באמת?! פפפ אבל סוס מדהיייםם ואיזה יכולות איך הוא נתן את הנשמה שלו! זה היה ממש מעניין!

Unreachable

New member
אני ראיתי

היה מעניין אני רוצה לראות את הסרטטטטט אם אף אחד לא הולך איתי אני הולכת לבד!

אווווווווווווף ../images/Emo7.gif

האבא המפגר שלי לא הזכיר לי...
תגידו: יש שידור חוזר?

charliebr

New member
בדקתי בטלויזיה אתמול ולפי מה שראיתי

אין שידורים חוזרים.... אבל בדקתי עד יום ראשון..... תבדקו היום (שאפשר לראות מה יש גם ביום שני לא רק ראשון...) אולי יש שידור חוזר.....

charliebr

New member
ראיתייייי

יווו איזה סוס יפהההההההה
אני גם צריכה לראות את הסרט רק לא מקרינים אותו בשום מקום....
חחח שי צריך למצוא מקום כלשהו שמקרינים.....

oldenburg

New member
אני אראה בדי וי די

חחחחחחח... אני תמיד מחכה לסרטים שיצאו בדי וי די... וזה אומר שנשאר לי לחכות בערך 3 חודשים...

טוי בוי

New member
זה היה ממש מענין!!!../images/Emo113.gif../images/Emo60.gif

סוס בן 7 זוכה במרוץ די קשה ועוד שובר שיא אחרי שנקרע לו רצועה ואחרי שהרוכב שלו שבר את ברגל כמה פעמים ואת עצםפ הבריח והוא היה עיוורב בעין אחת וגם היו לו איברים פנימיים מעוכים וצלעות והרוכב הצליח! ועוד סוס שלפי הבנתי לא היה עם קו דם מי יודע מה... אבל סוס יפההה ממש אהבתי אותו הוא היה כזה ממייייייי

Juli kleo rullz

New member
גם אני ראיתי ../images/Emo15.gif

יאאאאאאאאא איזה סוס חמודדדדדדדדדדדדד ואיזה סוס יפההההה ואיזה סוס שולטטטטט
אני בטעות קלטתי את זה... כאילו העברתי ערוצים ופתאום שמעתי סיביסקיט... אז ישר העברתי לערוץ
היה ממש ממש יפה!

למעלה