אנשים......

Leemon

New member
מה שזכור לי הוא שלקראת סוף הפרק

*בערך*. כשאני אראה אותו עוד פעם אני אדע על בטוח.

Leemon

New member
הנה, בדקתי.

זה היה ממש בשתי הדקות האחרונות של הפרק, בפלאשבק של דאסקמון על מה שקרה לו בעולם האמיתי. כשראו את קואיצ'י מדבר עם סבתא שלו, ואז הוא רדף אחרי קוג'י ונפל במדרגות. אני לא רוצה לכבות את התקוות שלי, אבל יכול להיות שהוסיפו את השיר הזה רק בגרסה האמריקאית...

Goggle Girl

New member
חחחחח _להוסיף_ שיר בגרסא האמריקאית?

XDDDD הצחקת אותי. *-* אבל הם השאירו אותו? מדובב
אבל עדיין *-* זה השיר של קואיצ'י, אורטה טסובאסה דה, ובתרגום חופשי, עם כנפיים שבורות ^^ הם ממש ממש _ממש_ אוהבים לשים אותו בסדרה. כל שני פרקים ככה הם שמו אותו *-* זה כזה כיף... וזה שיר עם קטע עצוב וקטע קיצבי ככה שהוא מתאים גם לקטעי אנגסט של קואיצ'י וגם לקרבות שהוא משתתף בהם. שיר מדהים. המעוניינים נא לפנות אלי ב 129309566 לחוות דעת שנייה נא לפנות לחופית אם אינכם מאמינים לי שהשיר יפה ^-^ חובה לכל מעריצת קואיצ'י *נתקפת חשק עז לשמוע את השיר* *שמה אותו בווינאמפ* אאאאאאאאאה *-* *נמסה*

Leemon

New member
אה, כן?

אני מכירה את השיר הזה (או יותר נכון, שומעת אותו כמה פעמים ביום) אבל לא זיהיתי את המנגינה בפרק (וגם לא את המילים). ורוב השירים בגרסה האמריקאית לא היו ביפנית.. שיר הנושא והכל.

Goggle Girl

New member
טוב, מה ציפית? שישאירו את זה ביפנית

? אמריקאים חייבים להרוס הכל. חוץ מזה, אתה מדובב משהו. תשאירי את השירים ביפנית? ואמרת שהמילים דובבו, נכון? אז לכן לא זיהית (או תירגום קצת שונה או שהאמריקאים שחטו את המילים וזה פשוט מה שתרגמו לעברית)

Leemon

New member
טוב, אולי.

ולא אמרתי שישאירו את השירים ביפנית... אבל ציפיתי שישאירו את המנגינה

Apikachu L

New member
לפרק היום!

טוב אהבתי את הקרב בין קו'י לקואיצ'י.... אה כן, הקטע של טאקויה היה מ-ג-נ-י-ב 'מה שהוא צריך זה צופן פרקטלי מהפך נתונים' 'הוא רק תינוק' 'אני כל דך גאה בך' בועות פצצה...ניגמרו לי הבועות...' וכו' יאללה אנשים-לשתף......

OFIRB9

New member
משטפת!!!!!!!

קואיצ'י איי לאב יו!!! קואיצ'י:אה...תודה? אני:אופס....שחכתי... מיני:גרררררררררררררררררררררררר איילי: סוף סוף קצת פעילות מיני:גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגררררררררררררר!!!!!!! קן:? אני:תרגעי מיני, זה היה ביטוי...קרמבו? מיני:שיהיה, אבל רק בגלל שאני אוהבת אותך...מממ קרמבו!!! ^_^

OFIRB9

New member
עכשיו באמת

קואיצ'י ממש ריגש אותי כשהו יצא מתוך דסקמון (או מה שמו) ואמר "קיבלתי מה שמגיע לי" המשפט הכי מרגש שהוא אמר חוץ מזה זה כשהוא מת ("אני כל כך שמח שהיכרנו אחי"
) ואז קוג'י מבין הכל, והכל נחשף (לכל טלנובלה יש פרק כזה, שכולם אומרים "איפה לאזעזל ההמשך?!") וטקויה מראה מנהיגות (יפה אורי [יותר מידי סוגריים לא?]) פאטמון....ברררר....כל עונה יש אחד שיודע הכל בלי לדעת איך אפילו! מעצבן!!!! טקויה מציל את קוג'י
יש הרבה תמונות מהפרק הזה

Leemon

New member
אחים בנשמה ../images/Emo99.gif

פרק יפה. כשקואיצ'י שכב על הרצפה בסוף הפרק וקוג'י רץ אליו, פשוט לא הבנתי איך הוא לא בא אליו ומחבק אותו... ^__^ זה היה יפה כשולגמון הובס ושלוש הדמויות של קואיצ'י, דאסקמון וולגמון נפרדו לכיוונים שונים. "טוב, זה מתחרז; אבל התחביר בעייתי.." "יותר לא יושבים ומחכים, אנחנו הלוחמים האגדיים!" "אחי התאום הוא לוחם האופל" *_*

למעלה