אנשים......

Apikachu L

New member
אנשים......

תיראו , עכשיו יש את השידורים החוזרים לעונה הרביעית נכון?למה שלא נעשה שירשור אחד על הפרקים, אין צורך ליפתוח שירשור לכל פרק.נראה איזה דברים נוספים גילנו, ננתח וכו'(וכל מי שלא ראה את הפרקים לראשונה יוכל לדבר על זה סוף סוף!) מה היה היום? הקרב בין קוז'י לקואיצ'י ווי ממש אהבתי את מה שצ'רובימון ואופנימון עשו לדאסקמון(תיזכר, אתה חייב להיזכר...) אנשים...באמת. ספרו קצת... לדעתי בעצם כל הזמן הזה דסקמון היה במלחמה גדולה עם עצמו-ואז באו השניים האלו והקצינו אותה בעצם.... היה שם מאבק גדול בין אור לאופל. אהבתי. היה מעניין שבעצם בקרב בין ההיתפתחות מיזוג של קוג'י(איך שלא קוראים לה...) לדאסקמון היה גם קרב בתוך עצמם, דסקמון בעיקר.

Goggle Girl

New member
@_@ זה היה פרק טוב.

לקחתי כל כך הרבה סקרין קאפים מהפרק הזה... אם זה אותו אחד שאת מדברת עליו...

Apikachu L

New member
פרק שבו דאסקמון ניזכר מי הוא....

יש תמונות בגלריות....יש

moon flower

New member
חחח "מי צריך גלריות יש לי את שלי!"

נקרעתי מזה! LOL! אה.. כן.. הפרק היום היה ממש יפה *-* *סוגדת לפרק* אני נהיית כזאתי... סוגדנית... לא משנה... זה רק הזדמנות לדחוף עוד תמונות... אבל זה לא קשור לשרשור (ואני לא סובלת חרוזים...) אבל זה כן דיג'ימון...

Apikachu L

New member
ולפרק היום....

היה ממש חמוד איך שהם טיפלו בטריימון הגוסס. אהבתי איך שהם ציחצחו אותו ואיך שהוא קם לתחיה...חמוד...... רק שיש לי דיכאון. אה כן ויש לי ציור של מימי וקוג'י ביחד ושל מיוטיסמון וג'י פי...(למרות שגאטומון ופטאמון נידחפו...)

Goggle Girl

New member
קוג'י ומימי! 0.0 לתת לי עכשיו! >.<

... ולי יש תמונה של קוג'י _בתור_ מימי ^.^; והיה נורא נחמד שכשהם גילו שהוא עבד עליהם שהם רצו להרביץ לו XD בדרך כלל זה לא קורה בסדרות, אבל כאן זה כן. ייוווו, איך הייתי שמחה.

Goggle Girl

New member
אז... זה בערך סטייה מהנושא, אבל

אם כבר אז כבר ם_ם קוג'י בתור מימי.

OFIRB9

New member
שלא נדבר על מחר!!!

הפרק שאני רוצה להקליט כל כך הרבה זמן! ויש לי קלטת שמורה בשבילו! סוף סוף יתגלה לקוג'י מי הוא קואיצ'י, וכל הבלאה בלאה בלאאאאה אבל עדיין, מרגש *______* ________

Goggle Girl

New member
אם כבר אז כבר

קואיצ'י כשראיתי את התמונות, לא הבנתי בהתחלה למה כתובים השמות של קוג'י וקואיצ'י על תמונות יפות של סורה ומימי XD

niena

New member
מאיזה פרק התמונה?

זוכרים אותי? לא הייתי הרבה זמן בפורום בגלל המחשב הדפוק שלי שלא נתן לי להיכנס. מאיזה פרק התמונה?

niena

New member
יש מישהו בפורום????

בסדר...... אני מתכננת לשים בפורום ציורים ל דיג'ימונים שהמצאתי, אז תגידו מה דעתכם, בסדר???

Goggle Girl

New member
התמונה מהפרק

שהם טיפלו בטריילמון הגוסס וזה כשהם גילו שהוא לא באמת מת

Leemon

New member
אתמול היה פרק מדהים

("אחי, מי אתה?" היה שם הפרק) ברקע היה שיר (מתורגם לעברית) שלא הכרתי. מישהו יודע איזה שיר זה?

Goggle Girl

New member
תרגמו את זה לעברית?!?!?! לעברית?!?!

מתי הוא ניגן?! באיזו סצינה?! אני אדע איזה שיר זה, מתי הוא ניגן?!

למעלה