אנשים.......

PEACE FOR ALL

New member
אנשים.......

היום היא התקשרה אליי... אתם יודעים... ה"חברה" שלי.. זאת שסיפרתי עליה בהודעה הראשונה שלי.. שאלה למה אני לא בקשר איתה. אמרתי לה שזה צריך להיות ברור.. ואז היא התחילה עם ההרצאות שלה על זה שלריב בגלל בן זה מטומטם. אמרה שאני ממש לא בסדר ושאני טועה במה שאני עושה. היא אמרה שהיא רק עשתה לי טובה ושאני פשוט לא מבינה את זה. היא אמרה שהוא רק היה פוגע בי. שהוא לא באמת אוהב אותי. שעכשיו הוא כבר בטח לא זוכר שאני קיימת ואני יושבת בבית ובוכה עליו ועוד רבה איתה בגללו. היא דיברה המון... היא אמרה את כל הדברים שהכי לא רציתי לשמוע. ובסוף אמרה: "את הורסת לעצמך את החיים שאת מסתגרת ככה בבית ורק בוכה בגללו. את בכלל מבינה אותי כשאני מדברת אליך או כמו תמיד, את לא מקשיבה לי?" ואני כמו מטומטמת התחלתי לבכות.... לא יודעת למה בדיוק.. היא פשוט אמרה כל כך הרבה דברים שממש לא רציתי לשמוע. היא דיברה כל כך הרבה וכל הנקודה שלה הייתה שאני אקשיב לה. כמו תמיד, מה שהכי חשוב לה זה שאני אקשיב לה. ואז היא אמרה: "את רואה? לזה בדיוק אני מתכוונת. כמה את יכולה לבכות?" כל כך נמאס לי! מילה טובה אחת היא לא יכולה להגיד!! כל הזמן תלונות... החלטתי שאני לא מדברת יותר.. כל כך לא רציתי להתחיל להתווכח איתה.. אז פשוט שתקתי. אני לא יודעת אם זאת הייתה החלטה נכונה. כי אולי הייתי צריכה להגיד לה פעם אחת ולתמיד מה אני חושבת. אבל אז לא חשבתי על זה.. רק רציתי שהיא תפסיק לדבר. שתנתק כבר. ואז היא דיברה עוד קצת.. אמרה שאני חייבת לעשות משו עם עצמי.. שאני צריכה להתחיל לחשוב. ואז היא כנראה התייאשה... אמרה שאי אפשר לדבר איתי וניתקה. אני לא כל כך מבינה את המשמעות של השיחה הזאת.. ואני גם לא רוצה להתחיל לחשוב עליה. אני רק יודעת שהיום היא אישרה לי שיותר טוב לי בלעדיה. היא לא מבינה אותי.. אבל מה שהיא כואב לי זה שהיא גם לא מנסה להבין. היא רק חושבת על כמה שהיא צודקת.. וכמה שהיא יודעת הכל. מתי זה ייגמר?!? כל כך נמאס נמאס לי מכל המצב הזה! אני לא רוצה לאהוב אותו יותר! אני רוצה לצאת... שהכל יחזור להיות כמו שהוא היה לפני שהכרתי אותו. ואני רוצה שהיא תצא לי מהחיים! אני מרגישה כל כך לבד.. זה נורא! אני רק רוצה להיות איתו... לא יודעת... אני מנסה להסביר לכם איך אני מרגישה.. אבל אני לא יכולה. אני מרגישה יותר מדיי עכשיו בשביל לתאר את זה בכתב.. אז אני חושבת שאני אפסיק לכתוב... כי אני לא כל כך יודעת איך להמשיך.. ו... זהו.. שוב תודה על ההקשבה..

למעלה