אנשים

Gaily Trinity

New member
no one said the are perfect

what we, or at least i say is that we can't rely on them to stop it so we would to do it ourselves and beside it's really easy blaming the other side but we are not less guilty about the situation right now and if we want it to get better we should do something about it. i know i sound like a politician saying we should do something and not saying why but it's only because my answer is somewhere else on that page. breifly i don't think war or "killing -them -all" solution is practical or wanted mostly because we already tried it and as u see now it doesn't work! by the way i'm so sorry about your friend- i know how it feels to lose a close friend trust me !i can't give you any advice or magic solution cause i'm in the same exact place right now, sorry| נר|

PsYcHo ShAdY

New member
לדעתי

טרנספר לערבים הוא פשוט חובה,נקודה! כל הפציפיסטים והשמאלנים למיניהם הם סתם יפי נפש מגעילים,שיודעים יפה מאוד לדבר,אבל נראה אותם מדברים אם אדם קרוב אליהם היה נהרג בפיגוע.

MissUnKnown

New member
על תדבר על דברים שאתה

לא יודע עליהם...אתה יודע מה פציפיזם בכלל אומר??? ואתה הולך לעשות טרנספר לאנשים אשר חיו פה לפנייך??? איזה זכות יש לך לעשות דבר כזה??? במצב כמו עכשיו בארץ גם ל"יפי נפש מגעילים" האלה נפגעו אנשים שהם היו קרובים אליהם... וזה אולי חקל מה סיבות שהם נגד ההרג.

PsYcHo ShAdY

New member
ולצערי הרב

לאנשים יש זכרון קצר מאוד. השמאלנים בכלל והפציפיסטים בפרט תומכים ביציאת צה"ל מהשטחים וקוראים ל"הפסקת הטווח הישראלי בשטחים" הם שוכחים שיש כ-60 התרעות לפיגועים,ואם צה"ל לא היה בשטחים,כולם היו מתבצעים.

MissUnKnown

New member
סליחה

ואת חושבת שזה אנושי ש40 חיילי מילואים צריכים למשור על איזה חתיכת אדמה בגלל ש3 משפחות משוגעות מוכנות לסכן את הכול בשביל האדמה הזאת? אני חושבת שצריך לצאת מהשטחים והמהתנחלויות... ואז נדבר... אולי סוף סוך נוכל להיות מדינה טיפש יותר "נורמלית"

ההתנחלויות זה עניין מסובך מאוד

אי אפשר לסכם את זה בהודעה אחת... מצד אחד זה נכון שאין הגיון בזה שיש שם יותר חיליים מאשר אנשים, מצד שני אני מעריכה במובן מסויים את האנשים האלה שיודעים שארץ ישראל שייכת לנו לפי החלטת האו"ם והם יכולים לגור באיזה מקום שהם רק רוצים. בדעות הפוליטיות שלי אני נוטה לכיוון הימין. אומנם אני לא ממש יודעת בדיוק מה הולך פה, אבל יש לי איזשהו מושג. אז לכל היפי נפש מבניכם, אולי תגידו לי איך אפשר לעשות שלום עם אנשים שהולכים עם פצצה על הגוף שלהם ומתפוצצים במסיבה? באוטובוס? הם הלכו לבתים יורו על ילדים ישנים!!!!!! אתם קולטים???? בן אדם (אני קוראת לו בן אדם בלב לא שלם בכלל, כי לדעתי הוא לא זכאי לתואר בן אדם) נכנס לבית, ראה שני ילדים קטנים ישנים, ומשום מה הוא ראה בהם את האויבים הכי גדולים שלו, אז הוא ירה בהם. עם כאלה דברים אפשר לעשות שלום?? להגיע להסכם כלשהו?? ממש לא. ונכון שיש הרג גם בצד שלהם, אבל תבדילו בין הסוגים. צה"ל הורג טרוריסטים, מחבלים, מפקדי תנועות טרוריסטיות, מבוקשים, לא אזרחים תמימים. ותזכרו גם את הסכם אוסלו, שלדעתי הוא ההסכם הכי טפשי שאי פעם נחתם, אבל היה להם הזדמנות לחיות חיים נורמליים. וזה שהמצב שלהם גרוע, זאת לא אשמתנו. זה אשמת המנהיגים שלהם וצורת המשטר שלהם. בדיקטטורה המצב תמיד יהיה רע וזה ידוע. לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל

Magnum03

New member
שאלה:

"אז לכל היפי נפש מבניכם, אולי תגידו לי איך אפשר לעשות שלום עם אנשים שהולכים עם פצצה על הגוף שלהם ומתפוצצים במסיבה? באוטובוס? הם הלכו לבתים יורו על ילדים ישנים!!!!!!" מה שעצוב הוא שהמון אנשים אשר קוראים מוות לערבים או טרנספר לים (חוץ מזה שזה ממש לא פרקטי) היו גורמים להרג קצת יותר גדול מפיגוע במסיבה , אוטובוס , או אפילו בית יתומים מצידם הם ישמידו את כל הערבים כי חלק קטן מהם פגע בהם . איך הם מעיזים לקרוא לעצמם בני אדם!?

MissUnKnown

New member
ארץ ישראל לא שייכת לנו לפי החלטת

האום... היא שייכת לשנינו... ופה כול החלק הראשון של ההודעה שלך נופלת אם למדת קצת על ההיסטורה של מדינהת ישראל ואת השיונים שבמפה הייתה יודע שההתנחלויות לא שלנו. הם לא בקו הירוק ובטח לא בקו של 47. הסכם אוסלו לא רק נפל בגללם אלה גם בגללינו ...ואת יודעת מה ההייתה המטרה העיקרית בהסכם אוסלו בכלל?? זה היה לבנות להם מערכת כלכלית בכדי שהם יצוא מהגלגל שהם נמצאים בו והמצב יתחיל להיות יותר טוב. ואני לא הולכת להכנס לעיניין של לקרוא למישהו בן אדם וכאלה בגלל יש לי יותר מידי דבירם להגיד נושא ואני לא רוצה לגוע אף אחד. ובמיוחד לא את החברים שלי .

אני כל כך לא קוראת לעשות טרנספר...

ממש לא... זה לא אפקטיבי וזה לא אנושי, ובכלל, אנחנו יודעים על בשרנו שאי אפשר לחסל דת. אני רק אומרת שאנחנו כאן ואף פעם לא נלך מכאן, עשינו המון למען המדינה הזאת. יותר מדי דמים נשפכו בשביל שנהיה כאן היום. להזכיר לכם את הפלמ"ח?? האצ"ל?? וזה עוד לפני שהמדינה קמה!!! בקיצור, נכון לעכשיו ונכון לתמיד ארץ ישראל תהיה מדינה יהודית. הם פשוט צריכים למצוא פתרון אחר כי זה לא ישתנה. ולמרות שכתבת את השאלה שלי בהודעה שלך, עדיין לא ענית לי עליה. את באמת חושבת שיש סיכוי הגיוני לשלום? כי אם כן, את תמימה מאוד. כי אין מצב. לא בעתיד הקרוב בכל אופן.

PsYcHo ShAdY

New member
לפי דעתי

אין שום סיכוי לשלום. בכל אופן,לא עם עם כמו העם הפלשתינאי. אין שום סיכוי. כבר מזמן איבדתי את האמונה בשלום. כל אלה שאומרים שיהיה שלום פשוט משלים את עצמם,נקודה. ליה,יש לך אייסיקיו?

justnoa

New member
למה משלים את עצמם?

זה שאת איבדת אמונה בשלום לא אומר שאחרים איבדו אמונה בו. אני אישית מאמינה שיהיה שלום ואפילו דיי בקרוב, וגם לא תהייה מלחמה בסוף, כי הם סתם מותחים את זה בלי סוף, מנסים להרוג רק מהמתח זה שיש להם הנהגה מושחתת ובלה בלה בלה, זה דווקא כן דיי באשמתנו לפי מה שאני זוכרת, לי אמרו שרבין (שחוץ מכמה דברים היה בסדר גמור) הביא את יאסר ערפאת הנה... אל תתנפלו בבקשה אם אני טועה כי אני נוטה לטעות והרבה וחוצמזה... זה גם לא אשמתם שיש להם מנהיג מושחת, לפי מה שהבנתי הם היו רוצים להחליף אותו... רק מה נעשה שזו לא מדינה ובמיוחד לא דמוקרטיה זה שכולם חושבים על זה שכל הערבים רוצים להרוג אותנו והכל, זה אולי נכון, כאילו בלב שלהם, כמו שפה יש ימנים והם כל הזמן "מוות לערבים!" וידה ידה ידה, אבל מה שנותנים לנו לראות בטלויזיה זה רק אלה שרוצים להרוג אותנו אלה שיוצאים להפגנות אלה שנשבר להם לגמרי מהחיים מישהו מכם, גם אני לא כמובן, נכנס פעם לבית ערבי אחר, לא כזה שמצלמים בחדשות? נכנסתם? ראיתם איך הם חיים? כמה הם מסכנים וגם הם רוצים שלום ונשבר להם הזין מה"ממשלה" שלהם? סורי אם אמרתי שטויות.. רק כמה דברים שעברו לי בראש

Boscorelli

New member
אתם ממש אבל ממש מפגרים (טוב לא כולם

איך אתם בכלל משווים את למשטר הנאצי?! איך אתם בכלל יכולים להשוות ביניהם לקורבנות הגטו?! מה אתם מפגרים?! אין שום דבר דומה! תלמדו היסטוריה! והנה ההסבר למה אין מה להשוות:! 1. אנחנו נתנו לרוצחים האלה מדינה ב-49' הם קיבלו מדינה ששטחה היה יותר גדול משטח ישראל והם פרצו במלחמה הם הפסידו ועכשיו הם בוכים! פעם הבאה שיחשבו על מה שהם עושים! וגם עכשיו 54 שנה אחרי הם עוד חיים באוטונומיה שלהם עם "נשיא" משלהם עם משטרה משלהם וחוקים משלהם! לנו הנאצים אי-פעם נתנו טרטוריה?! נתנו לנו לבסס מדינה?! נתנו לנו אוטונומיה?! משטרה?! חוקים משלנו?! לא! אז תפסיקו לבלבל שכל! 2.הנאצים (יימח שמם) כל יהודי שהיו רואים היו מסננים אותו עם הוא טוב לעבודה או לא! היו מסמנים אותם במספרים בתליים צהובים, כמו פרות! אי-פעם סימנו פלתשינאים?! אי-פעם רשמנו להם מספרים על הידיים?! סימנו אותם בתליים?! 3. הנאצים היו מרכזים יהודים במחנות עבודה במחנות ריכוז ומחנות השמדה למען הרג עתידי ו\או שיעבוד! אנחנו אי-פעם שיעבדנו ערבים?! אי-פעם ריכזנו אותם במחנות למען השמדה?! 4. הנאצים כל יהודי שהיו רואים היו ישר יורים בלי לשאול מי ומה היו טובחים בהם, רוצחים אותם מתעללים בהם, שורפים אותם, קוברים אותם חיים, כורתים להם איברים ומבצעים בהם ניסויים! אנחנו לא עשינו אף אחד מאלה!!! יש עוד מלא נקודות ועכשיו אני מקווה שהבנתם שאין מה להשוות! ותפסיקו לבלבל את השכל כי שום מעשה שהנאצים עשו חוץ מלהשתמש בנשק צה"ל עשה, ואם אתם משווים את לנצאים בגלל שצה"ל משתמש בנשק אז אתם צריכים להשוות את רוב העולם! ועכשיו לדעה הפוליטית שלי! דבר ראשון שיהיה ברור! אני לא מזדהה לא עם המחנה הימני ולא עם המחנה המשאלי! 1. אני לא תומך בהתנחלויות! צריך להעיף אותם! הם סתם גורמים להרג של חיילים וגורמים לנו לחזור בארונות! ולא רק שחלק מהמתנחלים לא משרתים בצבא! עצוב לי לדעת שבצבא אני הולך לשמור ולהגן על מתנחלים, אם היו שואלים אותי לא הייתי עושה את זה, ואם יש מתנחלים שנהרגו בפיגוע או משהו כזה אל תצפו ממני לבכות עליהם!!! 2. לגבי גיוס בני ישיבות ושאר המשתמטים: לפי דעתי כל אזרח ישראלי חייב בגיוס! פציפסטי דתי או מה שלא יהיה! הוא אזרח ישראלי! אחרים הגנו עליו בזמנים והוא יגן על אחרים! לפי דעתי כאלה שלא מתגייסים יש לכלוא מכוון שזאת חובתם למדינה ואפילו יותר חשובה מתשלום מיסים, ואם לא לכלוא אז שיסלקו אותם! ואז אולי הם יבינו שעם כל הפצפיזם האלה לא משנה מי הם ברגע שהערבי יראה שהוא יהודי גם אם הוא פצפיסט הוא יירצח... 3. לגבי הערבים... לא קראתי לטרנספר ואני גם לא ייקרא! אין לבצע טרנספר לערבים זה דבר שהוא מאוד מאוד מוגזם, אלה אם כן ימצאו להם שטח בסיניי ואז הם יילכו לשם בשיתוף פעולה איתם ולא בכוח! אבל מצד שני! צריך להיכנס לערים הערביות בהתקפה מסיבית (רגלית לא אווירית כי אז יהיו יותר מדי נפגעים) של צה"ל ולהיכנס ולמצוא את הטרור ולחסלו! לא אם פעולות מצומצמות ולא אם סיכולים ממוקדים! לעבור בית בית ולהוריד את אותם טרוריסטים! ברגע שיש טרוריט מגיע לו להישרף! שירגיש את הסבל שלנו את הטרוריסטים צריך להרוג לא משנה באיזה מחיר, אך אם נתקלים בערבי חף מפשע מבחינתי יש להניח לו לנפשו, לא כל הערבים הם חארות נכון אומנם מבחינתי אני לא ייסמוך עליהם אבל זאת לא סיבה לרצוח! זהו סיימתי עם דעתי פחות או יותר וזהו... אה כן גם צריכים להפסיק להיות שפוטים של ארה"ב.... יום טוב

MissUnKnown

New member
אתה מדבר על היסטוריה?

רק חבל שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. 47' הייתה החלטת האום לחלק את המינה ל2 ב48 הייתה מלחמת השחרור ואחריה ירדן שלטה על כול השטחים שעכשיו אנחנו שולטים, ומצריים שלטה על עזה. לא היה להם מנהיג משלהם.. ולא כלום. ירדן ומיצריים רצו "להפטר" מהם ומדינת ישראל כאשר היא נציחה במלחמה כבשה את כול השטחים האלה. ומאז הם "שייכים" לנו. ואנחנו בתור עם כובש הינו צירים לעשות שמה כמה דברים אבל מדינת ישראל לא רוצה שיהיה רוב ערבי בארץ ולכן היא לא דאגה להם, אבל כן רוצה לשלוט בשטחים שלהם. ומשם זה התגלגל ועוד מעט יולד הדור השני שכול מה שהוא רעה בחיים שלו זה את צהל הכולך לו עם נשק אוטומטי בתוך הביתים. ובקשר למה שאמרת לגיוס חובה... אני חושב שיש כאלה שמסיבות משהלם לא רוצים ללכת לצבא ולצבא אין טעם לקחת אותם כי הם סתם ישמו עליו כסף והוא לא יעשה כלום. ולכן צריך לעשות אופיצה לאנשים האלה שירות לאומי.

Boscorelli

New member
זה לא משנה...

47 או 49 זה לא משנה להם נתנו את האופציה להקים מדינה! וכן נראה לי שהיה להם מנהיג... אני יבדוק את זה.... והם דפקו את עצמם נתנו להם וגם עכשיו אנחנו נותנים להם שטח שאת זה בכלל לא היה בשלטון הנאצי... והתכוונתי שעכשיו יש להם מנהיג... הבנת הנקרא גברת... אבל זה לא משנה 47 או 49 אין מה להשוות לגטו וכל הבילבולי שכל האלה

Gaily Trinity

New member
ואו הרבה דברים להגיב עליהם

השואה לנאצים היא לא בסדר באף מקרה- מסכימה איתך במאת האחוזים... בקשר למה שאמרת לגבי פרצו במלחמה- הפסידו- התחילו לבכות: תאר לך מצב היפוטתי. אני באה אליך הביתה מפנה כמה חדרים, שמה אוכל במקרר, לוקחת את השלט וישנה לך במיטה. אתה מתעבן ונותן לי בוקס אז המשטרה באה ואומרת אקיי תחצו את הבית חצי חצי... מי צודק (או יותר נכון מי פחות טועה?) תהיה כן ככל שאתה יכול! תגובות על הדעה הפוליטית שלך 1.בקשר להתנחליות מסכימה עם שינוים קלים בלבד לדעתי תה יך להרגש רע גם אם הם מתנחלים שנהרגים... 2. בנוגע לגיוס כולל לא מסכימה בכלל! לגיס אדם שלא רוצה להתגיס זה דבר מטומטם כי א. הוא לא יעשה את עבודתו כמו שצריך ב. כי לצה"ל יש מספיק חיילים שרוצים ויכולים להתגיס לקרבי הוא לא ממש צריך עוד והסיבה שהוא מקבל עוד ועוד חיילם מישיבות כרגע היא פוליטית ודמגוגית בלבד כאילו כדי להגיד "הנה אנחנו מוכנים לקבל את בחורי הישיבות" ג. אם האנשים שלא רוצים להתגיס לצבא יחויבו ע"י חוק לעשות מספר שנות שירות לקהילה המדינה שלנו תראה הרבה יותר טוב... 3.הרעיון יכול להיות נורא חמד שאנחנו נכנסים לשם והורגים רק את מי שהוא מחבל. נחמד אבל לא פרקטי בגרוש. זה מסוכן ברמה בלתי נתנת לתיאור וכדי להתגבר על זה צהל משתמש בכוח אווירי ואז כל הרעיון של חיסולים ממוקדים נעלם כלא היה לכן מה שאני מציעה הוא במקום לנסות לנטרל אותם זה לשמור על הגבול והדרך היחידה שאני רואה היא גדר הפרדה. מה שבסופו של דבר יביא לניטרול הרבה יותר אפקטיבי שלהם ע"י העם שלם שלא יחיה בתוך שינאה אלה יקדם את עצמו לעם משכיל יותר ומוגשם יותר עם מדינה וכלכלה. אז נכון שזה יכול לקחת המון שנים אבל צריך התחיל מאיפהשהו. וזהו הפתרון היחיד שהוא לטווח ארוך. חחחח רק כשאני חולה אני מצליחה להסבר את עצמי כמו שצריך

Boscorelli

New member
שמח שהגבת...

זה לא נכון... רוב העולם החליט שמגיע לנו שטח שם... אם תבואי לפה ורוב העיר תחליט שמגיע לך מקום בדירה שלי אז נחשוב על זה.... תציגי את זה מכל הצדדים... מתנחלים? לא מפריע לי אם הם נפגעים או לא 2. צודקת.... לא חשבתי על שירות לאומי.... אבל או שירות צבאי או לאומי מי שלא שייחפש לא מדינה אחרת 3. הרעיון פרקטי... לצה"ל יש מספיק כוח ועוצמה רק צריך מישהו שיוכל לקחת אחריות ויוכל לגבש תוכנית והחיסולים חבל שהופסקו..... גדר זה גדר זה גם משהו אבל הרבה יותר מסובך... למרות שבגבולות זה עובד אבל עדיין יש הברחות

Gaily Trinity

New member
איך בדיוק זה פרקטי???

אם לצהל היתה האפשרות לפתח תוכנית חיסולים הוא היה עושה את זה... והוא לא עשה את זה משמע אין לו תוכנית ואתה בונה על היכולת שלו קצת יתר מידיי (מ.ש.ל) שנית הגדר הנוכחית לא עובדת בצורה מושלמת מכיון שיש בה פריצות כל שני מטר... אני לאיודעת אם זה עדיין קיים אבל היתה תוכנית כזו שמראה כמה כסף הממשלה מבזבזת על שטויות אז הראואת תוכנית הגדר שהם כביכול הקימווזה היה בגובה של מטר ו עשרים אפשר לדלג מעל זה... הכונכ היא לגדר אמיתי שהמשאבים שמושקעים עכשיו בשמירה בתוך השטחים על התנחלויות מבודדות יושקעו בשמירה עליה... דיברת על זה שרוב העולם החליט וזה לא סותר את מה שאמרתי. הייתה החלטה באו"ם... אבל נגיד שכן, גם עכשיו רוב העולם פועל נגד פעולות ישראל בשטחים אבל זה לא ממש מזיז לשרון את הזרת השמאלית ברגל...

למעלה