אנשים

Boscorelli

New member
ככה:

לצה"ל יש מלא יחידות מיוחדות... לא צריך להתאמץ מספיק כדי למצוא מידע עליהם באינטרנט, עם האמריקאים הצליחו במדינה שלמה (אפגניסטן) אנחנו נצליח בעיר שלמה אבל אם יהיה מישהו שיגבש תוכנית וידאג להכל... הממשלה זה ברור מבזבזת מיליונים לוולבו שלהם... זאת הבעיה את מבינה... אז רוב העולם הוא זה שקבע מה איתנו כי אז היינו רק עם בגולה עכשיו אנחנו מדינה עצמאית אז טוב מאוד שזה לא מזיז לשרון את הזרת השמאלית ברגל למרות שתדעי שזה כן כי ברגע שהאמריקאים אומרים לא אז לא

Gaily Trinity

New member
first of all

if there was any militarical solution IDF would have found it and they didn't, they keep doing the same things over and over again and it doesn't really change anything... beside i know the army can get information and not just by the internet... about the americans in afganistan non of us can know how affective it really was because the CIA never published any numbers about civilians killed or about who they actually managed to kill, they are kind of hypocritical but whatever... and what i'm saying about the world is that israel accepts the world when it's comforatable for them so don't say that if the whole world would have something to say about it you'll move because we refuse to do it right now!

MissUnKnown

New member
את אורמת שאין סיכוי לשלום

עם עם כמו הלסטינאים ...חוץ משאת גזענית...אבל את באמת חושבת שיש סיכוי לשלום עם העם הישראלי/יהודי (שאלה רטורית, אני לא מצפה שתעני לי על זה).

ליה אני מסכימה איתך ועוד משהו...

למה אתם לא חושבים בהיגיון? הרי כולם רוצים להפסיק עם המלחמה הזאת נכון? רק חבל שלהם זה לא איכפת! להם אין מה לאבד! לנו יש! אתם לא מבינים שברגע שניכנע וניתן להם את השטחים שנלחמנו עליהם במשך שנים, הם יבינו שבעזרת טרור הם יכולים לעשות הכל וכך הם רק ידרשו עוד ועוד שטחים עד שבסוף אנחנו נצטרך לברוח מישראל ונגיע למצב שלהם! הם צריכים לחיות עם מה שיש! זה שיש להם מנהיגים מפגרים שלא שמים על העם שלהם ולא נותנים להם גרוש והמנהיגים חיים על חשבון העם זה לא בעיה שלנו. אלא הבעיה שלהם שהם לא מחליפים מנהיג. ותדעו לכם שהפלשתינאים לא טלית שכולה תכלת והם לא במצב של עירק. בעירק הם לא יכולים להתקומם ולהתנגד למנהיג המשוגע שלהם,סדאם. שם הם בכלל לא יכולים לפתוח את הפה ובגלל זה הם לא עושים כלום. הם לא רוצים מלחמה עם אמריקה אבל עזבו זה נושא אחר, רק רציתי להראות לכם את ההבדלים- כי אולי יש אנשים בין הפלשתינאים שלא רוצים להילחם וחושבים שזה מיותר, אבל הם לא יעיזו לפתוח את הפה מול כל אותם האנשים שכן רוצים להילחם ומוכנים לסכן את החיים שלהם! והרוב רוצים להרוג את כולנו. ואני לא יודעת איך זה אצלכם בחדשות ואיך אצלכם רואים את הדברים כי אני מתערבת איתכם שרואים את הדברים לרעת ישראל! אחרי הפיגוע בחיפה, איזה מישהו מפגר מהפלשתינאים דיבר בטלוויזיה ואמר שאם נוקטים בשיטה של כוח אז הולכים עד הסוף עם כוח. אני כל כך התעצבנתי ששמעתי אז זה! כי הם אלה שבינתיים הדבר היחיד שהם עושים זה להתפוצץ ברחובות ובאוטובוסים ולהרוג לנו כמה שיותר אנשים. אתם לא מבינים את המוח החולני שלהם! הם יודעים שבכל העולם יש מוסלמים וברור שיראו את הכל מזוית העין שלהם ולא ישימו על ישראל! ישראל בינתיים ספגה הרבה יותר מהם. אני לא מדברת על מספר ההרוגים. אלא על מספר הפיגועים! אולי ההתנחלויות הן שטחים מיותרים בשבילכם, אבל הם לא מיותרים בשביל המתנחלים. ואם צה"ל לא היה שם אז באמת לא היתה לנו יותר מדינה. אני בכלל לא מבינה איך אפשר להצדיק אותם! או להבין אותם?? איך???? איך???? תסבירו לי- אני מטומטמת מידי כדי להבין? כי עדיין לא קלטתי!!! כשהאמהות של המחבלים עושות את עצמן מתאבלות בטלוויזיה, אבל הן בעצם שלחו את הבנים שלהם להתפוץ בתמורה לכסף! אז מה הפואנטה??? יש לי הרבה מה להגיד... בינתיים תענו לי על זה... אני לא באה לשנות דעה של אף אחד, אלא רק מביעה את דעתי! הטלוויזיה בבריטניה שווה לאתם יודעים מה! כולם פה נגד ישראל וקשה שלא להרגיש ששונאים אותנו מסביב. ואני מדברת על התקשורת. בביצפר דווקא שונאים ערבים... טוב, מחכה לתגובות.

שטויות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זאת דעתי! ואני כבר אמרתי שאני לא באה לשכנע אף אחד!!! אל תגידי שטויות על מה שאני חושבת!!! וזה ממש לא צודק שאתם חושבים שכל הימנים רוצים לעשות טרנספר... כי אני למשל, ממש לא חושבת ככה. אז לפני שעושים הכללות ולפני שאני אגיד שלכל השמאלנים בכלל לא איכפת מהמדינה אז אני מבקשת להירגע.. כי הכל הכללות!!! וכמו שאני לא חושבת שדעתך זה שטויות אז תכבדי את דעתי!!!!! ביייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

להלן תגובה מפיו של פציפיסט:

אנשים, לא שופטים אדם בשעת כעסו. חביבה, אני מאחל לך רק הצלחה במעגל הדמים שאת כ"כ מעריצה. מאחר וחבר טוב שלך נהרג בפיגוע, הדבר שבאמת נראה הכי סביר, זה שתרצי לשלוח עוד חברים שלך למות מעבר לקווי האויב. תרגישי רק טוב עם עצמך. ואחרי שימות לך עוד חבר בפיגוע, ועוד אחד בפיגוע אחר, ועוד הרבה בשטחים... אני מקווה שתמשיכי עם הדעה העקשנית שלך, שכל מה שהפלשתינים מבינים, זה אלימות.

Gaily Trinity

New member
בנוסף לגיחוח על הסקרזם אני מסכימה

HOWEVER הצורה שבה הבעת את זה כלפי אדם שאיבד חבר לפני זמן קצר, לא מוצאת חן בעיניי... אבל זכותך!

אפשר לעשות פה שנייה סדר??

למה ישר שאתם שומעים את המילה "ימני" אתם חושבים אוטומטית שהוא בעד לעשות טרנספר לערבים? לרצוח אותם? כי בהודעה שלי לדוגמא, לא רשמתי שום מילה שמזכירה הרג או חיסול וישר אמרתם לי "את רוצה לרצוח את הערבים/לעשות בהם טרנספר" מה לעזאזל הקשר??? אני לא חושבת שכל הערבים רוצחים וכולם רוצים להרוג אותנו. אבל בואו נסתכל שנייה בסטיסטיקה ונראה שיותר מחצי מהילדים שם רוצים להיות שהידים!!! אנחנו לא יכולים לחיות כאן שנינו בשלום. ממש ממש לא. יש יותר מדי דברים לא פתורים ויותר מדי כעסים. אז מה אתם רוצים? שאנחנו נעזוב? שנעזוב אחרי שהקמנו את המדינה? כי זה לא יקרה. הם פשוט צריכים למצוא לעצמם פתרון אחר.

MissUnKnown

New member
ו3/4 מהימנים רוצים להרוג את כול

הערבים... זה בדיוק אותו הדבר

מה הבעיה עם שמאלנים ?!

בגלל שאנחנו לא בדעה שלך , אני חוויתי שכול של מישהו ולוויתו אותו לאורך השבעה ואפילו אח"כ ,אז דיי ל*יין אז השכל עם שטויות ש"נראה אתכם בפיגוע" , היה פיגוע ליד הבית שלי לפני חמש שנים בערך ... בפורים ,אז אני יודע מהזה פיגוע ואני לא תל אביבי צפוני שאין לו מושג ... אני מפוכח אני יודע שיש צטך בפיתרון וללכת ולהרוג את כולם זה פיתרון הכי קל ... ואחרי זה אפשר גם להרוג את כל הדוסים לא ?! ואת כל העובדים הזרים ?! אז בואו נהיה מפוכחים , צריך שלום , צריך לנקוט באיזשהי דרך , ואני תומך ביציאה מהשטחים , כי מה שבסוף יקרה זה כמו לבנון שאחרי זמן רב נזכר מישהו לצאת משם ... וכולם שמחו , הימין והשמאל , הרצועה (עזה) זאת גררה ,ולכן איין טעם עם הסחבת של הדברים - לצאת מהשטחים !

Gaily Trinity

New member
חיחי אתה גם פה...

תמיד משעשע לפגוש אנשים מפורומים אחרי... ובקשר לבנון לדעתי זה לא הדוגמא האידיאלית אבל זה ממחיש את הרעיון... כלומר היתי מעדיפה שנצא תוך הסכם עם שני הצדדים, לא נפקיר את צד"ל ולא ננטוש ככה את המוצבים עם ציוד בתוכם, אבל אני מסכימה עם הנקודה של יציאה מהשטחים... כי בלבנון באמת לא הרגים לנו יותר חיילים.

למעלה