אנשים.....

Boscorelli

New member
מה עם פצפיסטים....

איי איי אם רק הייתי ראש הממשלה...גם אותם אני שונא! חבורת כפויי טובה! צה"ל מגן על התחת שלהם ושל המשפחות שלהם והם עוד לא מתגייסים! שיילכו לחפש! תאמין לי מה שאני רוצה זה לקחת את כל הפצפיסטים האלה לשים אותם בעזה ונראה כמה הם יחיו עם ה"חברים" שלהם וה"אלה" שהם רוצים שלום איתם

Boscorelli

New member
ולמה אני שונא כ"כ הרבה מגזרים?!

כי כשאני מסתובב ברחוב אני לא רוצה לשמוע רוסית ברחובות או רומנית ברחובות ולראות חבורה של שיכורים מסתובבים על אופניים ברחבי העיר ובאים לקיוסק שותים 200000 בקבוקי בירה ואח"כ משאירים הכל וזורקים על הרצפה! אם לא הבנת אני מתכוון לפועלים הזרים! שילכו לחיות במדינה שלהם! אין להם כסף? זבש"ם! גם לאנשים פה אין! ודוסים אמרתי כבר למה כי הם לא מתגייסים! עוד שאלות?

Amber

New member
מישהו כאן משחק אותה בוסקו...

נכנסתם יותר מדי לתפקיד... לפחות אל תכתב שורות מהסדרה... TOO OBVIOS ואל תתחילו עכשיו לריב איתי על דיעות כי לא בשביל זה אני אומרת את זה... פשוט הבורות חוגגת ונראה לי שאתה אפילו לא כותבים את מה שכתבתם מתוך הסיבות הנכונות... שיהיה...

Boscorelli

New member
אוקי...

אני לא יודע מי את או מאיפה באת בכלל כי לא ראית אותך בפורום אבל מותק אני מצטער אם אני מאכזב אותך אלה הדעות שלי... לא יודע איפה ראית משפטים מהסדרה ואם היו אז זה רק כדי לקשר בין הסדרה לפורום

Amber

New member
אתה לא מאכזב אותי...

אני רק מרחמת עליך שאתה לא נותן לעצמך הזדמנות לראות את הצדדים הטובים באנשים רק כי הם נקראים "הומואים" או "רוסים". ובבקשה אל תשכנע אותי ואת עצמך שאתה לא בטריפ ענק שאתה בוסקו... אני קוראת את ההודעות שלכם כאן המון זמן ו"משם באתי" והפורום בדר"כ מדבר על נושאים מעניינים אבל הגזמתם עם ההערות הגזעניות.

Boscorelli

New member
אני לא צריך רחמים ממך!

ועוד פעם אני מבין שיש פה אנשים קשים שלא מבינים מה הם קוראים וקוראים מה שהם רוצים! תכניסי את זה טוב טוב לראש שלך אני מדבר על עובדים זרים... והומויים זה כבר משהו אחר... עכשיו לא יודע מה יש לך עם בוסקו או לא בוסקו אבל בואי אני ייתן לך סוד... יש אנשים שהאופי שלהם מאוד דומה לדמויות שרואים בטלוויזיה... וואו נכון סוד עצום! ועכשיו אם זה לא מוצא חן בעינייך... זאת בעיה שלך! חוץ מזה מתי בוס הוא גזען??? אה בעצם נזכרתי בעונה השנייה הפרק שקרלוס ובוס הלכו לסדנא לשיפור התנהגות חחחחחח

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

גם אני שונאת משו שנגמר ב"ים"
אני שונאת גזענים
בחיי, פשוט מגעיל לקרוא את זה... אני לא אומרת שאתה חייב לאהוב הומוים, רומנים או רוסים, אבל לשנוא
למה
גם אני לא מתה על הומוים, והרעיון די מגעיל אותי...אבל לשנוא בגלל זה
טוב שלא הגזמנו... אממ ונחמד לדעת שאתה שונא אותי ~~ כן, אני רוסיה, וגאה בזה (לא כזאת גאה
) וסתם שתדע לך, שאם לא היו רוסים, רומנים, ואפילו ערבים (ישראלים) המדינה בחיים לא הייתה מגיעה למה שהיא היום. אתה רוצה לומר לי שאם לא היו פה רומנים, רוסים וכו´, אתה היית הולך לעסוק בבניה בשביל כמה גרושים
אתה היית עובד בחנויות וסופרמארקטים בשביל משכורת 2000 ש"ח לחודש
אתה היית מנקה רחובות
i don´t think so ושתדע שלא מדובר רק בדברים כאלה שהם מן "תת רמה"... יש לך בארץ מיליון רוסים, ותאמין לי שהם תרמו המון לתרבות למדע ולהכל ~~ אז מאשר לצאת בהכרזות כאלה שלך, עדיף שתשתוק ~~

mgirl

New member
את רוסיה?

וואלה, לא ידעתי... את לא נשמעת ככה. מצד שני, את לא נשמעת כלום, את רק נקראת... חיחיחי, אני קורעת אותי.

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

חחח האמת - אני באמת לא נשמעת / נראית / whatever רוסיה...אבל זה מה שאני
"אני קורעת אותי" חחח מצחיקית ~~~~~

QsomeoneQ

New member
האמת שזה היה לא לעניין....

את דתייה מיכל?? ואללה, לא ידעתי (את עכשיו), את לא נשמעת ככה... אנשים לא נשמעים מה שהם.. זה סתם סטיגמות שאנשים מדביקים... אני חילונית? הידעתם? אני נשמעת ככה?

mgirl

New member
בסדר, זה לא מה שהתכוונתי

פשוט, זה לא סטיגמה, אבל אני גרה בשטח של פנימייה לילדים ממשפחות הרוסות, כי אבא שלי סגן-מנהל, והרבה מהבנות בגיל שלי שם הן רוסיות... עכשיו, לילדים ממשפחות הרוסות בדר"כ אין הרבה ידע והכל, אז הם נשמעות כאלה... טיפשות. בגלל זה כתבתי ´את לא נשמעת ככה´. זה לא סטיגמה, זה הרגל כזה. ללא שם אל תיעלבי!! זה לא אומר שרוסיות הן טיפשות, זה אומר שהרוסיות שאני מכירה הן טיפשות.

Boscorelli

New member
אוקי אז ככה!

אם לא שמת לב זה דיבר לגבי עובדים זרים!!! אנשים תיקראו את כל ההודעות ולא רק את חלקם! אל תקראו רק מה שאתם רוצים!!! מבבחינתי העובדים הזרים לא רצויים פה! סתם לוקחים עבודות של אנשים אחרים ותיתפלאי יש מלא שהיו עובדים בכאלה עבודות... חוץ מזה את רוצה שנשווה עבירות של נוער עולה מאשר נוער ישראלי??? כי תאמיני לי יש לי הרבה מה להשוות ולהוכיח לך מניסיון! אבל לא דיברתי על עולים שהם יהודים דיברתי על תאילנדים רומנים סינים רוסים וכאלה שהם עובדים בלתי חוקיים!

adi66

New member
לאט לאט שוב ושוב

רואים את האופי האמיתי שלך בוס.. ואני לא קשורה לזה מה תגיד הפעם? נחמד לראות אותך משפיל את עצמך לבד. מתי תשתנה? ואל תגידו שאתם לא מסכימים הפעם? בוא אני יתן לך עצה: אל תתחיל את התגובה שלך עם קללה כי זה ממש לא יעזור לך.

Boscorelli

New member
ADI!!!

מה את שוב דוחפת את האף?!? יעני באת לפה נדחפת לסכסוך ואיכשהו הקשרת דברים?! די כבר לבלבל את השכל ולנסות לסכסך את כולם נגדי התגובות שלך לא מוצאות חן בעינייך תסתמי את הפה ואל תגיבי!

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אממ ממש לא נעלבתי
והאמת היא שלא הכי איכפת לי מה תחשבו... ושתדעו לכם שיש המווווווון רוסים חכמים ~~~

Boscorelli

New member
ללא שם...

אני שמח שלא נעלבת כי זה היה מכוון לעובדים זרים! ושאלה.... מה יש ב 17???

למעלה