אנשים!

הינה!

עוד מישהי שחושבת שאני צודקת.. אבל ה j to the lo הזאתי עכשיו מתעלמת ממה שאני כותבת כמו ילדה קטנה ועוד חושבת שזה מצעבן אותי.. חחחחפפפפפפ עזבי היא סתומה חבל"ז!!!

J To The Lo

New member
את יודעת למה אני מתעלמת???

כי נשבר לי, כמה אני יכולה לסבול את השטויות שלך, אני מוכנה להפסקת אש, אבל אין לי שום סיבה לבקש ממך סליחה .. חברה שלי שהיא מעריצה את הלהקה הזאת, הכריחה אותי לשמוע את הדיסקים שלהם...נגיד, שהם לאא כאאללה נוראים, מי שאוהב מוזיקה כזאת.... אבל הבלונד...והעיניים הכחולות...והמתיקות, לא רק שלהם אלא כל להקת בנים שהם לא בלו, כי יש ניגר...אני פשוט לא יכולה לסבול את זה...BAD BOYS NIGGERS RULEZZZZ....!

רק לידעתך

הפסקת אש כוללת שכל אחד מהצדדים יבקש סליחה. ואולי את לא אוהבת את "המתיקות" הזאת אבל יש אנשים שכן! למה כל כך קשה לך להשלים עם זה??? ומרב (סליחה אם טעיתי בשם) את לא בצורה אובייקטיבית כרגע... כי את צריכה להבין שאם פוגעים בי במשהו אני רוצה שיתנצלו עליו! אם מישהו מקלל אותך או מעליב אותך את לא תרצי בליחה אחרי זה? תגידי את האמת. ואני יודעת שלא קיללתן אותי פה אבל בשבילי זה שמישהו מקלל את ווסטלייף זה יותר גרוע מלקלל אותי בשבילי.

מרב881

New member
אני באמת לא מבינה אותך

אני ב-ח-י-י-ם לא יוכל להעריץ מישהו ככה, ולדעתי זה אפילו קצת חולה, אבל מה שאת היית צריכה לעשות זה לעבור להודעה הבאה ו~ל~ה~~ת~ע~ל~ם.

itay1010

New member
j to tha lo

לדעתי את צריה לבקש סליחה, שלא תביני לא נכון, אני גם מעריץ אץ ג´ניפר, אבל את פגעת בהם כשאמרת שווסטליף לא טובים, אולי את חושבת שזה לא מעליב אבל זה מאוד כן מעליב, אתמול נכנסתי לפורום של מראיה קארי וראיתי שמקללים את ג´ניפר, אין מושג איך הרגשתי לא נאים

J To The Lo

New member
אני לא אמרתי שהם לא טובים...

באמת קראת את כל השירשור הראשון והשני?, כי זה רק השלישי, ואתה לא קראת את כל השירשור ואת כל ההודעות שלי נגד כל המעריצות של ווסטלייף ולהפך...

itay1010

New member
אז מי התחיל בכל הריב?

מי שהתחיל, צריך לבקש סליחה. שמסתכלים על זה יותר טוב אז רואים שדווקא j to tha lo צודקת, כי היא רק אמרה שווסטליף לא משהו, המעריצה של ווסטליף יכלה לבקש יפה ש j to tha lo תתנצל ואני כמעט בטוח שהיא הייתה מתנצלת, אבל היא קללה על ההתחלה.

היא לא אמרה

שהם לא משהו! אם היא הייתה אומרת "אני לא אוהבת את ווסטלייף.. אני לא חושבת שהם שרים יפה" אז זאת צורה להביע דעה ולא הייתי אומרת פה כלום בכלל! אבל להגיד עליהם "יאק"???? זה מה שפגע בי! וזה כל מה שאני רוצה לסיחה עליו! ואני לא מבינה - כל כך קשה לך לכתוב מילה אחת קטנה שתגרום למישהו אחר וגם לך אפילו להרגיש יותר טוב???

מרב881

New member
תראה,

בעיקרון אתה צודק, אף אחד לא רוצה לראות את האנשים שהוא מעריץ מושמצים *אבל* פור גוד סייק! להביא פורום שלם כדי לתקוף מישהי שאמרה מה שהיא מרגישה?????

אני לא הבאתי

א-ף אחד כדי לתקוף אותה!!!!! ואני אפילו לא הייתי פה! אמרו לי שקיללו אותם פה ואז באתי! ונכון שלא הייתי צריכה לבוא ישר ולקלל אבל כמו שאמרתי קודם אני יודעת שטעיתי וביקשתי על זה סליחה כבר אבל אני מתעצבנת מהר ותוקפת בלי לחשוב ואחר כך אני מצטערת על זה. וכבר אמרתי את זה. אז למה לחזור לאותה נקודה? אנחנו מסתובבות במעגלים סתם! ביקשתי סליחה שבאתי ותקפתי ישר אז למה היא לא יכולה לבקש סליחה על זה שהיא פגעה בי??? ואולי זה חולה אבל ככה אני מה לעשות! אם רואים שמשהו שאמרת פגע במישהו זה הכי טוב לבקש סליחה ולסיים את הסיפור אז למה להמשיך ולעשות דווקא?

J To The Lo

New member
אני יכולה להגיד סליחה על זה שפגעתי

ברגשות שלך, כי באמת באמת שלא היה לי שום כוונה לפגוע ברגשות מעריצי ווסטלייף. זהו...האם גגמרנו את זה סססווופפפפייייתתתת????.

כן

תודה שביקשת סליחה! זהו אני בטוחה שזה לא היה כל כך קשה נכון? אז זהו? חברות?

J To The Lo

New member
אתה רציני או שאתה עובד עליי???!!

אתה לא יודע מאיפה הפזמון הזה לקוח???? מקלסיקת הראפ hypnotize, של the Notorious b.i.g,שזה אחד שירי הראפ השווים של כל הזמנים...ביגי היה ( בעבר, כי הוא נרצח
),הכינוי של נוטוריאס, והוא היה שמן...אבל חמוד

למעלה