אנשים!

אנשים!

אני לא מבינה על מה כל הויכוח פה? ווסטלייף היא להקה מעולה וגם ג´ניפר..! אתם מתווכחים פה סתם! j to the lo אם את רואה שבאמת פגעת במעריצות של ווסטלייף כשירדת עליהם אז למה את לא מוכנה לבקש סליחה? אני לא בעד אף אחד מהצדדים ואני לא שייכת לשום פורום פה.. אני פשוט לא מבינה למה אתן לא יכולות לבקש סליחה אחת מהשנייה ולסיים את הסיפור הזה! westlife my life לא הייתה בסדר כי היא באמת באה דיי מרוגזת אבל גם j to the lo לא כי יכולת להתנצל בהתחלה ולמנוע את כל התקרית הזו. אני מאמינה שאם שני הצדדים יבקשו סליחה ו"ילחצו ידיים" הכל יפסק וכל אחד ישאר בפורום שלו בלי ריבים ובלי ויכוחים.. אתם לא מסכימים איתי?

אני חושבת

שאת צודקת! כי אולי באמת לא הייתי הכי בסדר בזה שבאתי וישר תקפתי אבל כל מה שרציתי זה שלא יקללו את מי שאני אוהבת...! ועובדה יש עוד אנשים שחושבים שמגיעה לי סליחה! אז j to the lo את מוכנה לבקש סליחה ואז נעשה הפסקת אש??

למה אתם לא עונים?

אל תאמרו לי שאתם לא חושבים שאני צודקת פה? הריב הזה גורמת לעגמת נפש מיותרת לשני הצדדים אז למה לא לסיים אותו?

אותי?

אף אחד.. רק הצעתי רעיון שיעזור לשפר את הפורום הזה כדי להימנע מריבים מיותרים. למה אתה ישר תוקף אותי? אני קיללתי או ירדתי עליך? אני לא עשיתי כלום חוץ מלהציע רעיון שיכול לעזור לך! אז למה את מדבר אלי ככה? לא עשיתי לך כלום!

זה בסדר חמוד.. :+)

אבל תגיד את האמת.. אתה לא חושב שאני צודקת?? שני הצדדים סתם נעלבים מכל הסיפור הזה... למה שלא כולם יבקשו סליחה אחד מהשני וזהו?

אני רואה

שאף אחד פה לא באמת מעוניין לסיים את הריב הדפוק הזה אה?! הכל דאווין אצלכם הא?

noy love shane

New member
מירושיתתתתתת

מה קרה? מי רב? גן ווסט אהובי וכם ג´יי לו.. זמרים\זמרת טובים מצויינים, חתיכים,יפים...הכוללללללל

מה קרה? קרה ש

יש פה שתי חראות שמקללות את וסט! אז אני באתי להגן עליהם כימו שאני תמידדד עושה.. והם התחילו לקלל... אז סוף סיפור שאני שונאת את ג´ניפר ושמגיעה לי ולוסטלייף סליחה ואני לא זזה מפה עד שאני מקבלת את הסליחה שלי! אם את רוצה תראי את כל השרשורים על זה בעמודים הקודמים ותגידי לי שאני לא צודקת???

מרב881

New member
חחחחחחחחחחחחח................

את יכולה לחכות כאן כמה זמן שאת רוצה, אבל זה סתם יהיה ביזבוז של הזמן שלך. טה טה

מרב881

New member
על= אל

כמו מקודם כשהקרב המטומטם הזה התחיל לא דיברו עלייך ולא דיברו איתך, זו הייתה השוואה קטנה וחסרת משמעות של j to the l-o ואת עשית מזה קרב מפגר.

כי בי

זה פגע! אם היא [URL='http://fdgh'] באמת [/URL] הייתה רוצה למנוע את הרי הזה היא הייתה מבקשת סליחה מזמן! אם זה פגע בי ובעוד מעריצות של ווסטלייף אז זה כל כך קשה להגיד מילה אחת קטנה - סליחה??

אבל כשאת עונה

על זה עכשיו אל תדברי כמעריצה של ווסטלייף או של ג´ניפר או בתור חברה שלה או בתור מישהי ששונאת אותי תדברי בתור בנאדם שבא מהצד ותחשבי.. ואת לא צריכה לתקן אותי כי תיקנתי א עצמי בהודעה השניה לבד כבר אם לא שמת לב! אני לא מטומטמת!

מרב881

New member
אני כן אובייקטיבית

ואני חושבת שדווקא את מתנהגת בצורה תינוקית. את חושבת שאת מאיימת על מישהו בכך שתשארי עד שייבקשו סליחה? אני לא שונאת אותך כי אני לא מכירה אותך. ותיקנתי כי לפני שתיקנת את עצמך התחלתי לרשום תגובה (אני לא כותבת לאט, פשוט הבאתי לכלב שלי אוכל).

noy love shane

New member
../images/Emo8.gifאת צודקת!מירושית!

אמממממ... זהו! אני ראיתי ...את השירשורים!

למעלה